Taaaaaaaak:-) biorę wszystko co dadzą.To skorzystajz tego atosibanu przy transferze ,potem relanium i nospa. Nie zaszkodzi a może pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaaaaak:-) biorę wszystko co dadzą.To skorzystajz tego atosibanu przy transferze ,potem relanium i nospa. Nie zaszkodzi a może pomoże
Ja akurat modliłam się żeby skończyć brać steryd straciłam połowę włosów, miałam co chwile jakieś infekcje, hemoroidy .. obym nie musiała brać tego więcejWiesz steryd nie jest taki fajny,tzn wszystko przestaje bolec ale nie likwiduje to przyczyny,bo nie leczy.Oprocz tego przy duzych dawkach,super sie tyje i nabiera wody,twarz puchnie,kark grubieje.To wszystko przy dlugim braniu i duzych dawkach,wiec ci to nie grozi.
Wiesz steryd nie jest taki fajny,tzn wszystko przestaje bolec ale nie likwiduje to przyczyny,bo nie leczy.Oprocz tego przy duzych dawkach,super sie tyje i nabiera wody,twarz puchnie,kark grubieje.To wszystko przy dlugim braniu i duzych dawkach,wiec ci to nie grozi.
Jestem na etapie... jak na obrazkuDzielna mama:-) qurcze ja to się zastanawiam jak ludzie z bliźniakami dają sobie rade jak ja z jednym jestem taka zmęczona. Ogółem to chyba gdyby nie nasza droga przez mękę - in vitro to chyba nie miałabym dla niego cierpliwości. Mój syn jest tzw. „ żywym srebrem” i do tego nieustraszony, buzia mu się nie zamyka i po całym dniu błagam o ciszę :-) jeju jak ja tez byłam taka to współczuje mojej mamie. Jeszcze teraz na zajecia nie jezdzi i ćwiczymy w domu te jego piękne oczka.
Jestem z Lublina Wawa chyba najbliżej, u mnie nie robią.Kir robilam w Med.gen w waw a jakie miasto Ciebie interesuje?
Provag jest do łykania a invag jest dopochwowy. Ja zawsze biorę 2 tyg. Zależy ile masz czasu do transferu. In dłużej tym lepiej flora bakteryjna się odbudowujeJak dlugo to brac? Te dwa sa dopochwowe?sorki ze tak ci tyłek zawracam ake szukamy z mezem wszystkiego zeby jsk najszybciej zaczac leczenie
Jeśli nie ma objawów to można odpuścić leczenie. Ja tak zrobiłam za radą ginekologa. Lekarz nefrolog zalecał leczenie.....dzięki temu podeszłam do stymulacji i wszystko było ok do samego końca ciąży z moczem nie miałam problemów. Jeśli są objawy to czekanie na wynik posiewu jest ryzykowne lepiej przeleczyć antybiotykiem, a potem zrobić posiew czy jest już czysto.
A to wszystko moge mieszac z Clotidal? Bo ginekolog mi kazal brac furaginum i clotidal. Dzis dostałam okreswiec od jutra leki i transfer za okolo 3 tygProvag jest do łykania a invag jest dopochwowy. Ja zawsze biorę 2 tyg. Zależy ile masz czasu do transferu. In dłużej tym lepiej flora bakteryjna się odbudowuje