Oby ich tu jak najwiecejPrawda.
Te brzuchatki daja nadzieję
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Przecez monural to antybiotyk- tak?@Czarna1985
Na bakterie to tylko antybiotyk , wtedy powinien szybko pomóc. Może ktoś wypisze ?? Nie masz dostępu do jakiś lekarzy z Pl w UK ??
Potwierdzam mialam to samoJa miałam. Przed transferem robia usg 6 min nagrywaja i lekarz liczy skurcze macicy. Jeśli dużo to kroplowka z atosibanu.
Pójdźka
No tak, przecież pisalas ze moczu nie mozesz zrobic Ale jak dla mnie wynik na bakterię jest ujemny, na rzesistka również. Jedyne co Ci wyhodowali to drozdzaki i flore fizjologiczna.Kochana to jest wymaz z pochwy. Te problemy z moczem dopiero teraz nu wyszly. Musze cos poszukać na polskiej aptece
bazylia128
@Camillekaty mieszkasz w innym siwcie Ja od dzisiaj innaczej niz zawsz bore ostroefym 4 x dziennie - tj dwa doustnie i dwa dopchowowo - mialyscie tak kiedy ? No przecziez kiedys mnie rozsadzi
Histeroskopia to dobry plan!!Po wczorajszych łzach, już umówiłam się na czwartek do mojego doktorka, żeby powiedział mi co robimy dalej. Odrazu drugi transfer, czy może jeszcze jakieś badania. Zamierzam dopytać go o histeroskopie, bo nigdy nie miałam jej robionej. Zobaczymy co powie doktorek i co będzie dalej .
Vinszka
Pięknie napisane. [emoji7]Mi tak kiedys ktos ladnie powiedzial ze wszyscy ktorzy do in vitro podchodza jada w tym samym pociagu,tylko siedza w innych przedzialach.Od siebie dodam ze wysiadaja tez na roznych stacjach,koncza podroz albo musza znowu ja zaczac od poczatku,czasem jest to bardzo bolesny powrot...interpretacja nalezy do was.
Pamietajcie ze te ktore teraz ciesza sie ciaza,tez nie raz przeszly przez pieklo,kibicowaly wam,wspieraly,im sie udalo wczesniej ,wam tez sie uda.Po was przyjda kolejne na to forum i to one beda sie cieszyly waszym szczesciem,a wy je bedziecie wspierac.
Szanujcie sie dziewczyny,ja na tym forum znalazlam bardzo duzo wsparcia,przyjaciol,dziewczyn z ktorymi mamy ciagly kontakt.Wiekszosc ma juz dzieci,duzo wraca po zarodki, ale nie ma miedzy nami zawisci i rzucania blotem.Chcemy to piszemy,ktos nie chce to znika na jakis czas.Ale jestesmy razem.Bo łaczy nas ten pociag....
Właśnie sobie was podczytuje, ale nie wiem do końca co się wydarzyło. Ja w tym pociągu byłam już dwa razy [emoji87] i mam zamiar ponownie do niego wsiąść.
Sandra czekam na Twojego bobaska [emoji3531]
Kochanie ciekawa baza wiedzy jest tutaj:A co byście pole
A jakie badania po wczesnych poronieniach można by wykonać (4 porinienia)
Polecam Ci serdecznie moze cos Ci podpowie
Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Witam serdecznie. Chciałabym wam przybliżyć temat badań i przebiegu naszych ciąż po poronieniu. Niejednokrotnie była to ..4 ..5 ..6 ciąża ale jednak udana. Wątek ten jest watkiem zamknietym w celu zebrania wszelkich wiadomosci "dlaczego" tym razem nam sie udalo. Na pozostalych wątkach o...
www.babyboom.pl
Kir robilam w Med.gen w waw a jakie miasto Ciebie interesuje?n
u mnie, rok po roku ciąże od 2017 ale albo typowo biichemiczna lub typowo poronienie.
Szkoda ze wtedy nie miałam wiedzy co mam teraz i dałam sie im zbyć że się zdarza...
no wlasnie KIR szykam i prawie wcale nie mogę znaleźć gdzie robią, poza chyba 1 miejscem tego nie mam.
Czekam obecnie na kariotypy.
reklama
No ja musze od nowa stymulacje... czekam na pierwsza wizyte... termin koniec sierpnia@Dzoannna kiedy zaczynasz działać z zaleceniami docenta?
Chyba zejde do tego czasu od czekania
Podziel się: