reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny moze ktoras z was rozumie te wyniki???Zobacz załącznik 1141562
Masz duzo śródbłonków, moze źle pobralas mocz, nie ze srodkowego strumienia
. Jak dla mnie to bakterii tam nie ma. Lactobacillus to fizjologiczna flora, a pozostale bakterie masz ujemne. Drozdzaki wyszly ci w duzej ilości, wiec moze to infekcja grzybicza - wtedy antybiotyk pogorszy stan. Szkoda ze jestes tam, tam taka lipa z lekami.Jak chcwsz to moge siostrze pokazac twoj wynik, ona perfekta po angielsku😁
U nas mozna kupic bez recepty gynoxin przeciwgrzybiczy.

Nie wyj ;) Wypijesz leki bakreii nie bedzie jutro wysylam ;)
To nie jest lek na wszytsko. To antybiotyk, który działa tylko na niektóre szczepy bakterii, a żeby wiedzieć na które trzeba zrobić najpierw posiew. I po 10 dniach od przyjęcia drugiej dawki (bo żeby miało sens to przyjmuje się 2 w odstepie 24/48h) robi się nowy posiew i dopiero wtedy wiadomo czy zadziałał.

@Czarna1985
Na bakterie to tylko antybiotyk , wtedy powinien szybko pomóc. Może ktoś wypisze ?? Nie masz dostępu do jakiś lekarzy z Pl w UK ??
Polecam jedzenie kiszonek wszelkiego rodzaju codziennie!!!! Wszystkie zaburzenia flory bakteryjnej która osłabia każdy antybiotyk wspomaga i równoważa kiszonki.

Dopiero co pisalam do @Kasiekt o badaniach a ja dzisiaj mialam smsem podac lekarzowi wynik proga i estriadolu w 3 dniu cyklu a sie okazalo ze laboratorium czynne tylko do 15 - tej!!! Umowilam sie z mom tata ze mi odbierze dzisiaj bo tez robil helicobakter, a jutro nawet nie wiem jak odbiore bo od 8 - 15 a ja wtedy w pracy ;) Zadzwonilam odebrala Pani i powiedziala ze nie moze mi podac i ze DZIEKUJE 😂 😂 😂 was tez tak jest?
Ja dostaje przez maila 😜😛

Masz duzo śródbłonków, moze źle pobralas mocz, nie ze srodkowego strumienia
. Jak dla mnie to bakterii tam nie ma. Lactobacillus to fizjologiczna flora, a pozostale bakterie masz ujemne. Drozdzaki wyszly ci w duzej ilości, wiec moze to infekcja grzybicza - wtedy antybiotyk pogorszy stan. Szkoda ze jestes tam, tam taka lipa z lekami.Jak chcwsz to moge siostrze pokazac twoj wynik, ona perfekta po angielsku😁
U nas mozna kupic bez recepty gynoxin przeciwgrzybiczy.
Kochana to jest wymaz z pochwy. Te problemy z moczem dopiero teraz nu wyszly. Musze cos poszukać na polskiej aptece

reklama
To nie jest lek na wszytsko. To antybiotyk, który działa tylko na niektóre szczepy bakterii, a żeby wiedzieć na które trzeba zrobić najpierw posiew. I po 10 dniach od przyjęcia drugiej dawki (bo żeby miało sens to przyjmuje się 2 w odstepie 24/48h) robi się nowy posiew i dopiero wtedy wiadomo czy zadziałał.
Wiem ze jakiekolwiek bakterie by nie byly lekarze przpiduja ten lek i napewwno nie zaszkodzi - jest bardzo dobry i silny - moze lpeiej zeby nic nie brala ?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry