reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@annemarie dodoam ze miesiac temu mialam histeroskopie i wycinek endo do histopatolii i nic nie wyszlo - lekarz twierdzi ze po czestymy podaaniu zarodka jak i po poronienich ktore przeszlam cesto dochodzi do zapaalenia endomietrium, ktore nie daje objawow. Prawie dwa tygodnie wczesniej mialam zrobiony schrating endo a teraz w czwartek kolejny raz plus wycinek kolejny do histo i czekam na wyniek ale lekarz przyjal teorie ze zapalenia nie ma i mi rozisal wszystko jak do transferu - kroja mnie caly czas bo nie ukrywam ze to bardzo boli a do tego place w klinice miliony bo bo na ostatniej wiyzcie zostawialam 1,5 tysia - doszlo badanie covida - wg nich chca miec zabezpieczenie bo ie znaja wplywu na ciaze z covidem - i tak jak bym miala przeliczyc cale moje leczeenie przeszlo juz ponad 70.000 !!!

reklama
@annemarie dodoam ze miesiac temu mialam histeroskopie i wycinek endo do histopatolii i nic nie wyszlo - lekarz twierdzi ze po czestymy podaaniu zarodka jak i po poronienich ktore przeszlam cesto dochodzi do zapaalenia endomietrium, ktore nie daje objawow. Prawie dwa tygodnie wczesniej mialam zrobiony schrating endo a teraz w czwartek kolejny raz plus wycinek kolejny do histo i czekam na wyniek ale lekarz przyjal teorie ze zapalenia nie ma i mi rozisal wszystko jak do transferu - kroja mnie caly czas bo nie ukrywam ze to bardzo boli a do tego place w klinice miliony bo bo na ostatniej wiyzcie zostawialam 1,5 tysia - doszlo badanie covida - wg nich chca miec zabezpieczenie bo ie znaja wplywu na ciaze z covidem - i tak jak bym miala przeliczyc cale moje leczeenie przeszlo juz ponad 70.000 !!!
Nigdy nie mialam dofinasowania a doliczajac wzystkie transfery plus stymulacje, zabiegi, leki, badania - jak weszly najgorsze obostrzenia zwiazane z covidem zrobilam cala immunologe - wizyte u dc :pAs..ka i kariotypy bo u mnie nie sa one wymagane i naszczescie klinika zrobila mi za darmo badanie genetyczne zarodka...

Dziewczyny moze ktoras z was rozumie te wyniki??? 20200630_175919.jpg

Ja jakies 60 tys euro i nie zaluje ani grosza,moje dzieci powinny miec zęby ze zlota.😅
Czyli nic nie stoi na przeszkodzie zebys q ciazy byla.😊

Ja jakies 60 tys euro i nie zaluje ani grosza,moje dzieci powinny miec zęby ze zlota.😅
Czyli nic nie stoi na przeszkodzie zebys q ciazy byla.😊
Ja nie pozaluje nawet grosza bylebym w koncu zostala mama a moj maz tata ;) Tylko ilez mozna...? Trzeba sobie chyba wyznaczyc granice - bardzo cicialam wioasc komorke dawczyni ale moj maz sie nie zgadza - w sumie jestem po 2 stymulacji - ale duzo transferow za soba ;(

reklama
Ja się zastanawiam co u mnie znajdą przy tej histeroskopii bo mnie brzuch boli przy owulacji zawsze. A po transferach ostatnio straszne skurcze miałam. Tez mam obfite @ ale innych objawów nie mam. Chociaż ja mam PCOS wiec to wszystko może być dzięki temu dziadostwu buehehe.
A gdzie teraz twoje bliźniaki skoro matka odpoczywa z nami na forum? :-)
To skorzystajz tego atosibanu przy transferze ,potem relanium i nospa. Nie zaszkodzi a może pomoże;)

Do góry