reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki nie chciałam wywoływać takiej burzy swoimi słowami.
Ja poprostu naprawdę mam teraz dołek, a mówiąc szczerze to jestem w rozpaczy.
Żadnej z Was już ciężarnych nie zazdroszczę. Te ciąże nazazy się Wam jak psu buda.
Ale wokół mnie są dziewczyny które miały aborcje lub kilka z powodu nie takiego partnera, z powodu nie takiej płci. I maja szczęśliwe pełne rodziny. Są wokół mnie takie które sypiały z żonatymi i rozbijały małżeństwa a dziś maja swoje szczęśliwe rodziny. Są patologiczne rodziny które maja po 5-6 dzieci które chodzą głodne, brudne i są bite.
A ja mam jednego partnera od 12 lat. Nigdy się nie puszczałam z nikim innym jak tylko ze swoim mężem. Nigdy w życiu nie spróbowałam narkotyków. Nie upijałam się, nie paliłam nałogowo. Nie chorowałam, dbałam o siebie i swoje zdrowie. Przed in vitro nigdy nie wzięłam żadnej tabletki antykoncepcyjnej. I ja nie mogę mieć dzieci.
Dlaczego ?!?!
Nie wiem czy Bóg mnie testuje i moja wiarę? Czy mam uwierzyć w reinkarnacje ze w poprzednim życiu byłam Hitlerem i teraz dopada mnie karma ?
Nie wiem. Jestem w rozpaczy. Serce mi pęka.
A najgorsze jest to ze codziennie zakładam maskę w pracy, dla rodziny dla przyjaciół. Każdy do mnie lgnie, chce ze mną spędzać czas. Jestem człowiekiem z dusza i sercem na dłoni. A mimo to nie dane mi jest dzielić się swoją miłością.
I owszem boli mnie każde wspomnienie o usg, ruchach w brzuchu, o rozwoju dzieci o tym wszystkim o czym piszecie i nie z zazdrości tylko poprostu to rozdrapuje moje i tak poranione serce i umysł.
Dlatego czasem znikam gdy jestem w tych dołach. Wyjde z tego i wrócę ✊mam nadzieje....
I pewnie nikt z Was nie chciał tego czytać ale trudno jest mi trochę lżej i mysle ze zrozumiecie
doskonale Ciebie rozumiem...
Jak chcesz - pisz na priv
Nie jest dobrze byc z tym samemu... mam podobna historie myslac o sobie

Ups... Chyba jakiś kwas się znów tu wylał.. Nie doczytałam wszystkiego ale coś nie fajnie w 'powietrzu'
Dzis dostałam wiadomość z domu z Polski że jeden z moich psiaków nagle zmarł w nocy..dostał chyba zawału :( musiałam zaryczana tak pracować i udawać przed synem że nic się nie stało.. :(:( to był piękny psiak, miał tylko 7 lat ale był rasowy i to z tych co niestety szybko odchodzą :( życie jest pojebana, czasami chciałabym wcisnąć Reset i zacząć od nowa...

TAAAKKK a czytalas o co poszlo? I jakos dziwnie odpisuje mi osoby kotre juz sa w ciazy ;)
Może dlatego, że to nas zaatakował as w pierwszym poście?
Tak dla powszechnej informacji : jestem tu masę lat i nie zniknę tylko dlatego, że komuś przeszkadza, że już matka jestem.
Wszytskie do tego dążymy, a jak którejś się uda to już jest wrogiem?
Super.

Ups... Chyba jakiś kwas się znów tu wylał.. Nie doczytałam wszystkiego ale coś nie fajnie w 'powietrzu'
Dzis dostałam wiadomość z domu z Polski że jeden z moich psiaków nagle zmarł w nocy..dostał chyba zawału :( musiałam zaryczana tak pracować i udawać przed synem że nic się nie stało.. :(:( to był piękny psiak, miał tylko 7 lat ale był rasowy i to z tych co niestety szybko odchodzą :( życie jest pojebana, czasami chciałabym wcisnąć Reset i zacząć od nowa...
Przykro mi:((( pieski sa naszymi przyjaciolmi na dobre i zle:( wielka szkoda ze tak krotko zyja:(((

no ja dziś usłyszałam od mojego lekarza że osobiście 54 kiedyś miał na punkcji... kombinowal i zmienił mi w trakcie. najpierw sam gonal A potem konczylam na orgalutran i menopur czy coś takiego. Wiesz u mnie amh było 13.8 więc można się było też spodziewać.
O kurde... a masz pcos czy tak naturalnie wysokie AMH? ja mialam ok 20 i to bylo duzo. A Estradiol jaki masz? Transfer zapewne odroczony?

Bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego psa... ☹️ Kocham zwierzęta i parę lat temu mi również w Polsce zmarł pies kiedy byłam w Anglii.. Wiem jak to boli ☹️☹️

reklama
Może dlatego, że to nas zaatakował as w pierwszym poście?
Tak dla powszechnej informacji : jestem tu masę lat i nie zniknę tylko dlatego, że komuś przeszkadza, że już matka jestem.
Wszytskie do tego dążymy, a jak którejś się uda to już jest wrogiem?
Super.
No o czym ty piszesz ? Dlaczego sadzisz ze WAS? - ty juz w ciazy nie jestes 😂 😍 😘 zapomnialas? hehehe ja nie atakuje kobiet w ciazy - atakuje kobiety bez wyczucia i braku empati - dawaj na klate gdzie i kiedy zaatakowalam kobiety w ciazy - NO PRZECIEZ MADRA Z CIEBIE BABECZKA - to ja zostala zaatakowana ;)

Do góry