@fredka84 a może rozmowa z embiologiem wchodzi w grę??A ja też mam przeczucie,że tym razem się uda. Stres Cie dopada bo zbliża się transfer, ale będzie dobrze.
Ja też miałam ćwieka czy dobrze zrobiliśmy, że nie zgodzilismy się na podanie dwóch zarodków. No ale przecież od początku nam gadał,że 2 nam nie poda bo była cp, a potem proponuje.. No i ja wiedziałam,że na druga stymulacje będziemy musieli trochę poczekać..
Może na następnej wizycie zapytaj wprost o klasę tych zarodków, powiedz,że się wahasz czy jeden brac czy dwa... może coś podpowie.
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Piszesz tak jakby tym którym się udało „przyleciało to z nieba” No kurna .. każda, która tutaj jest walczyła lub walczy. Nie rob z siebie męczennicyTAAAKKK a czytalas o co poszlo? I jakos dziwnie odpisuje mi osoby kotre juz sa w ciazy
bazylia128
A czy to nie jest tak, ze watek kto po in vitro - nie koniecznie oznacza ciaze za pierwszym razem? Dobrze ze sa tu kobiety ktrym sie udalo i tak powinno byc, ja nie mam absolutnie wobec kobiet bedacych w blogoslawionym stanie jakis pretensji - wrecz przeciwnie. Tylko ze co nie ktore wykorzystuja moje wypowiedzi zeby mnie ... nie bede pisac wularyzmow. Taka kobieta ktora pierwszy raz podchodzi do in vitro znajdzie tu duzo wiedzy, jak sie nie uda to przynajmniej wie ze nie jest sama - wie ze in vitro to proces... I same wiecie bo piszecie na priv jak boli kazde niepowodzenie i swoje mysli a boi sie odezwac - JA SIE NIE BOJE. A pamiec mam doskonala i za chwile sie posiwece i znajde watek jak taka jednea przed beta sie niezle na SMECILA. To nie wyczyn umoralniac wszystkich jak sie juz jest po drugiej stronie - wyczynem jest sie podniesc i isc dalej. I jeszcze bedzie mi tu pisala o dyskryminacji - wez sobie wygoogluj to znaczenie bo DYSKRYMINACJA to duuuzeeeee ZNACZENIE !!!! Wiedzialam ze jak tylko napisze posta o ubrankach to sie rozkreci - ale mam swoje zdanie na ten temat a tu podobno mozna pisac o wszystkim
bazylia128
To przeczytaj jeszcze raz moj watek ale ze zrozumieniem! Nigdy nie robilam z siebie meczennicy - u mnie z wiara w Maryje na bakier.Piszesz tak jakby tym którym się udało „przyleciało to z nieba” No kurna .. każda, która tutaj jest walczyła lub walczy. Nie rob z siebie męczennicy
Ananasowa93
Nie poddawaj się. Ja miałam milion przebojów z moja klinika takie jak twoje i nawet gorsze. Płakałam krzyczałam ale finalnie jestem już na innym etapie. To minie. Już za chwile o tym zapomnisz. Nie pozwól żeby ich głupota wpłynęła na twój cel.Mam dosyć serio... Poddaję się... Wypierdalam wszystkie zastrzyki i lekarstwa... Nie mam siły już serio...
Im trudniejsza droga tym nagroda cenniejsza
Właaaasnie, kurde że o tym nie pomyślałam . Jak lekarz nie będzie w stanie mi odpowiedzieć, pogadam z embriologiem, teraz już nie będę się tak spinać do piątku@fredka84 a może rozmowa z embiologiem wchodzi w grę??
bazylia128
Wolisz pisac o zdrowaskach?Bazylia serio? Jak ty tak możesz w ogóle pisać do innej Kobiety, w dodatku Ciężarnej!
Jeśli mam być szczera to często omijam właśnie Twoje post bo są albo obrzydliwe, albo po prostu mało interesujące. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia i oby Ci się udało.
Ja miałam 8 i czułam jakby mi jaja dosłownie wyrosły na brzuchu , wiec 31 to naprawdę niezle! BrawoPiękny wynik gdzie Ty to zmieściłaś miałam tylko 9 a myślałam, że pęknę teraz za badania i rozwój, kiedy masz dostać jakieś info?
Ja Cię lubię czytać, dla każdego co innegoWolisz pisac o zdrowaskach?
reklama
Ejjj to przez ten lek co bierzesz, po którym śpisz na narożniku później, bo kłótnie wszczynasz . Będzie dobrze! Ja czuje ze tak, będę mocno trzymała za Ciebie kciukiTak, pierwszy. Ale moja wiara jest w krytycznym stanie...
Podziel się: