annemarie
Fanka BB :)
Nabroili?Na bank mnie splawia, zamiast zniżki na stymulacje to przeklna mnie tak na amen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nabroili?Na bank mnie splawia, zamiast zniżki na stymulacje to przeklna mnie tak na amen
Nie chce zwlekać ani dnia choc teraz niestety najpierw pół roku leczenia endometriozy hormonami i jak to zadziała to ruszamy z kolejnym in vitro. Dzięki Ci za Twoją odpowiedź. Naturalna ciąża brzmi dla mnie jak cud. Ale jest możliwa cieszę sie bardzo że Tobie się udało i trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo☺☺☺Ja z powodu endomendy straciłam jeden jajowod a w brzuchu przy zabiegu podobno było mnóstwo zrostow również z jelitem też miałam 3 inseminacje i 2 transfery a w czasie czekania na 3 okazało się że jestem w ciąży całkiem naturalnej. Jakimś cudem drugim jajowodem wszystko poszło i się udało chociaż przez 4 lata nie było efektów. Aktualnie mam skończone 18 tyg ciąży.
Będzie dobrze wylecz drogi moczowe może laparoskopowo jak będzie trzeba usuniesz najwieksze zrosty a potem od razu do dzieła. I na pewno też Ci się uda. Na szczęście jeśli masz strawne jajniki to do in vitro wystarczy jeszcze tylko macica i już. Więc dla Ciebie najważniejszy jest czas nie zwlekaj że staraniami ani jeden dzień dłużej niż to jest konieczne.
Dzięki ja za Ciebie tez trzymam kciuki!!! Uda nam się i zadna endo nam w tym nie przeszkodzi!Jejku ta endo to jest menda straszna
Współczuje Ci bardzo
Też niestety mam ja..ale u mnie robią się torbiele na jajnikach
Mój pierwszy transfer od razu się udał ale niestety ciąża obumarła w 9tyg ponoć był to wadliwy zarodek
Niestety miałam tylko 1 zarodek reszta padła
Kolejnych prób jeszcze nie miałam bo czeka mnie ewentualna nowa stymulacja
Czas pokaże jak to dalej będzie wyglądało
3mam kciuki za Ciebie
Ja biorę endovelle. Wierzę że pomoże i w końcu sie uda. Jak czytam co napisałaś to jeszcze bardziej wierzę w to że to możliwe☺Ja mam endometrioze. Byłam wyciszana decapeptylem przez 3 miesiace. Mam za soba 2 procedury, 2 transfery = 2 córki [emoji171][emoji4]
Endometrioza to nie wyrok.
Wow, to konkret ten wynik Ci wyszedł... PowodzeniaSuper wynik u mnie niestety cukrzyca ciazowa 85/144/180... Po 2h za duzo a obawialam sie tez tej na czczo.. Jutro wizyta u diabetologa. Bo nawet nie wiem na czym polega dieta by zbić te cukry po 2h.
No mój lekarz tak Choć jemu tak się nie wydajeNabroili?
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,jak zawsze...No mój lekarz tak Choć jemu tak się nie wydaje
Nie chce zwlekać ani dnia[emoji4] choc teraz niestety najpierw pół roku leczenia endometriozy hormonami i jak to zadziała to ruszamy z kolejnym in vitro. Dzięki Ci za Twoją odpowiedź. Naturalna ciąża brzmi dla mnie jak cud. Ale jest możliwa [emoji4] cieszę sie bardzo że Tobie się udało i trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo[emoji5][emoji5][emoji5]
U mnie wStolycy jest szpital na ul.Karowej.Moj cudowny poprzedni lekarz tam pracuje i mialam tam robiona droznosc i 2 inseminacje.Bylam tak zadowolona z lekarzy,pielegniarek i poloznych ze nawet pisalam opinie o tym szpitalu.Tam kazdy lekarz niezaleznie czy jestes jego pacjentka czy nie to nieba by przychylili.Oddzial endokrynologii ginekologicznej.Jak juz zajde w ciaze to na 100%bede tam rodzic u mojego cudownego lekarza
Trzymam mocne kciukiWracam juz z moimi kroplami do domku.