Waleczna36
Fanka BB :)
Za 7 dni
Ogromne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 7 dni
Czy któraś z Was miała ciążę pozamaciczna?
Na co powinnam się przygotować?
To jest jakiś zabieg? Operacja?
A ile po takiej ciąży trzeba się wstrzymać?
Chyba rzucam ta robotę! Wykonczy mnie. Coś czuję że tu nie znajdę nigdy w ciążę
Staram się właśnie być silna. Wiem, że jeszcze mamy czas i mamy szansę. Najważniejsze że coś ruszyło za pierwszym razem a moj aniołek bedzie zawsze w moim sercu.Dobrze,że byliście sobie odpocząć taki reset jest naprawdę potrzebny. Trzymam kciuki za kolejne podejście i wierzę głęboko,ze to będzie szczęśliwy transfer [emoji173]Jesteś madrą i silną Babką. Takiej siły właśnie potrzebują nasze Kropeczki. [emoji173]
Też tak miewam jak dowiaduje sie o ciazach, porodach, ale potem przychodzi refleksja i zadaje sobie pytanie: po co sie wsciekasz? Czy Zosia/Krysia/Marysia jest winna temu, ze nie mozesz miec dzieci? I przychodzi otrzeźwienie. Swiat sie dla mnie nie zatrzyma.To całkowicie normalne, po prostu życie toczy się dalej, uczucie pustki jest, ale z czasem będzie lepiej. Ja np jestem osobą, która wszystko dusi w sobie i jednak kilka dni po wszystkim dopadł mnie większy dół, do tego moja siostra właśnie urodziła, wysyłała zdjęcia i filmiki małej Kruszynki, a ja odczuwałam wtedy tak silny instynkt macierzyński, że aż sama się dziwiłam. Ogólnie czuję się lepiej jak planuję od razu dalsze kroki, jak taki robocik trochę, nakierowany na cel i do przodu. Będzie dobrze ❤
Niestety okazalo sie ze to ciaza biochemiczna podnioslam sie i walcze dalej!Gratuluje Mam nadzieje, że sytuacja nadal się dobrze rozwija u Ciebie
Pięknie!
Gratuluję!!! I mocno trzymam kciuki. Oszczędzaj się i odpoczywaj ❤Wracam juz z moimi kroplami do domku.
Mam nadzieję, że żadna klinika nie podaje takich informacji. Nie jest normalne aby podchodzić do in vitro z powodu marzeń o płci. Co koleżanka zrobi z zarodkami płci męskiej, jest gotowa oddać do adopcji ? Już nie chcę więcej pisać ..... ale ludzie są naprawdę dziwni.Hej dziewczyny przepraszam ze was opuściłam ale nie mam czasu na forum teraz :-( mała to anioł ale juz nie mam czasu dla siebie. Pisze z pytaniem do dziewczyn które robiły badania genetyczne zarodków czy w wynikach miały podana tez płeć dziecka czy tylko choroby. Pytam bo przyjaciółka ma 3 Synów a bardzo by chciała corke ale zdecydowałaby sie na kolejne dziecko tylko mając 100% pewności ze to bedzie corka.
Wracam juz z moimi kroplami do domku.
Ale to trzy blastki, kamorka dawczyni, może być urodzaj .....Choć życzę z całego serca niech zostanie z tobą jeden zdrowy dzidziuśTo juz nie odwaga tylko desperacjia. Bardzo chcemy zostać rodzicami. Przyjmujemy wszystko co lekarz zaleca.
Hej, LH bardzo wysokie jak na 2dc.. Estradiol też lepiej gdyby był niższy na początku. Idziesz krótkim protokołem?Hej
Dziewczyny drugie dzień cyklu i moje wyniki, myślicie ze mogą być?
LH 20.20
TSH 5.92
Estadol 11.55
Buziaki
TakHej, LH bardzo wysokie jak na 2dc.. Estradiol też lepiej gdyby był niższy na początku. Idziesz krótkim protokołem?
Na Ukrainie podadza ci 5 nawetPierwszy raz słyszę, że podają trzy, ale może dzięki temu będą większe szanse Trzymam kciuki