reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, nie jeszcze nie mam odpowiedzi, mają niby 3 dni na odpowiedź, a w niedzielę mina 3 tygodnie od czasu jak wysłałam. My do Polski jedziemy 18 lipca chyba a za tydzien w piątek mam konsultacje z innym lekarzem więc nie żaleznie od odpowiedzi na reklamację w piątek ustale z lekarzem plan stymulacji..
Fajnie że wracasz do gry ❤️. A jak się czujesz? Dalej tak bardzo tęsknisz za Polandią?😘

Dziewczyny ,ja znowu z prośbą ...nie zalega Wam może progesteron ? I któraś chciałaby odsprzedać . Biorę każda ilość i za każdą cenę 😉jak patrzę ,jak małą dawkę mi zalecają 😱😱to szoook i chcialbym sobie dołożyć ...
Miłego dnia wszystkim 😘😘😘
A jaką dawkę zalecają? Zwykły gin powinien ci przepisać, jak poprosisz, a nawet rodzinny jak jest spoko.
Akurat tego leku mam malutko, więc nie pomogę 🙁

Dobra Laski, znikam na jakiś czas, bo nas życie trochę przygniotło i czasu nie mam za bardzo, jak się ogarnę to wrócę

Babcia mojego M. w szpitalu zakaźnym z po-covidowym zapaleniem płuc pod respiratorem w stanie krytycznym, lekarze nie dają złudzeń, tylko nie wiadomo ile czasu jej zostało 😪
Moj M wczoraj miał wypadek, jemu na szczęście nic, tylko zadrapania i siniaki, ale samochód do kasacji... Wiec nie dość ze trochę zalatwiania to jeszcze trzeba skądś szukać kasy na nowy samochód i go kupić jak najszybciej bo bez tego będzie nam ciężko 😪
Maksio chory, znaczy ma kaszel, jakieś szmery podobno słychać pęcherzykowe, nieleczone grozi zapaleniem oskrzeli więc leczymy od wczoraj stedydem do inhalacji i siedzimy w domu. Dobrze że zdarzylam jeszcze wczoraj z nim pojechać do lekarza bo dzisiaj już nie mialabym czym...

Jak się wygrzebiemy z tego wszystkiego to wrócę, a póki co, powodzenia Kochane w czerwcowo/liocowych działaniach !!! Oby kalendarz się zapełnił samymi dobrymi wiadomościami!!! 😘😘😘✊✊✊

reklama
Mam pytanie. Jestem po stymulacji, mialam odroczony transfer na następny cykl. (Hiperstymulacja). Od dostałam już w 20 dniu. Czuje się ok. W tym cyklu miałam mieć transfer na naturalnym cyklu ale dziś jest 11 dzień i lekarz na USG nie widzi żeby cokolwiek zapowiadało owulację. Czy to normalne? Czy ktoś z Was też tak miał? Czy to powód do zmartwien? Przyznam że jestem człowiekiem czynu i czekanie nie jest moją mocną stroną.

Do góry