Jak się okazało że to dla nas jedyna szansa to od razu " GDZIE PODPISAC"U nas było dokładnie to samo, zawsze owulacja była, okres regularny, a tu sie okazało, że mnie jajnik tak boli przy owulacji, bo jest niedrożny, drugi jest poskręcany i owuluje raz na jakiś czas, jajca rosły do max 14mm więc za małe żeby pękać i na to wyniki nasienia męża w baaardzo dolnej granicy IUI. I nas tez in vitro przerażało dopóki nam dr Aneta Stef... Aniak z Artemidy nie wytłumaczyła co i jak po rozmowie z nią byłam gotowa do boju
Także znam to uczucie dostania obuchem w łeb moja gin jak zobaczyła moje i męża badanka to powiedziała, że sie dobraliśmy jak ślepy z kulawym
reklama
Faktycznie dużo połowy nie znamKochane skarbnice wiedzy mam pytanie. Czy w Polsce p
A więc biore
1× dziennie domięśniowo gentomecyne
1×1doxsycyline
1× kwas foliowy
2×1 estradiol
1 aspiryna
1 dexametazon
1 metformin
1 wit d3
1 progesteron domięśniowo
Dokaldnie tak. Mają po kilkoro swoich dzieci i krzyczą, ze to zło. Księża bardzo czesto nie mają pojecia jak wygląda cala procedura i przekazują fałszywe informacje, a wierni, jak moj mąż, slepo w to wierzą. On na szczescie zrozumial jak mu lekarz wytlumaczyl co i jak. Byl biedny w takim szoku, czul sie oszukiwany. Jak go zapytalam czemu nie chcial wczesniej sluchac o tym, dokształcić się, to szczerze przyznal, ze dlatego, ze problem go nie dotyczylA wiesz ile jest takich osób w tym kraju... Od cholery generalnie. Dużo czasu musi upłynąć zeby coś zaczęło się zmieniać
Tp moje skarbnice wiedzy powiedzcie jak to jest jeszcze z opalaniem ??
Ja zasłaniam brzuch przy opalaniu ramiona i kopytka wystawiam, ale mam schize, że brzuch musze miec zakryty
2 z nich to antybiotyki tu podają przed transferem około miesiąca wczesniej. i po .Faktycznie dużo połowy nie znam
Też pamiętam to uczucie z tym obuchem... I jak bardzo wtedy płakałam, a mój M mówił, ze zrobimy wszystko, zeby się udało
No u mnie to samo, 2 dni na relanium byłam bo sie nie mogłam pozbierać ale moj już wiedział, że nie odpusci jak zobaczył jaki to dla mnie cios i dziekuje Bogu, że nas oszczędził i sie pierwsze podejscie udało
Ale mega ❤❤❤@Hope1989 To pierwsze jest słabej jakości z ostatniej wizyty a to drugie jesr 18+
Zobacz załącznik 1136542
Zobacz załącznik 1136544
Duzy juz ciekawe do kogo podobny gdzies w wiadomosciach mi mignelo ze bedzie Igor?
@Hope1989 To pierwsze jest słabej jakości z ostatniej wizyty a to drugie jesr 18+
Zobacz załącznik 1136542
Zobacz załącznik 1136544
reklama
Ale mega ❤❤❤
Duzy juz ciekawe do kogo podobny gdzies w wiadomosciach mi mignelo ze bedzie Igor?
Tak, nasz najwiekszy cud Igor na ostatniej wizycie miał 234 g (byłam 10.06) a jaki długi nie wiemy bo juz sie podkurczył
Nos ma niby po mnie (bo mam mały nosek i sie rodzice śmieją, ze jak sie urodziłam to były tylko 2 dziurki bez chrzastki ) a przystojny i mądrymam nadzieję, ze będzie za tatą
Podziel się: