reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas było dokładnie to samo, zawsze owulacja była, okres regularny, a tu sie okazało, że mnie jajnik tak boli przy owulacji, bo jest niedrożny, drugi jest poskręcany i owuluje raz na jakiś czas, jajca rosły do max 14mm więc za małe żeby pękać i na to wyniki nasienia męża w baaardzo dolnej granicy IUI. I nas tez in vitro przerażało dopóki nam dr Aneta Stef... Aniak z Artemidy nie wytłumaczyła co i jak 😍 po rozmowie z nią byłam gotowa do boju 😊

Także znam to uczucie dostania obuchem w łeb 😉 moja gin jak zobaczyła moje i męża badanka to powiedziała, że sie dobraliśmy jak ślepy z kulawym 😜
Jak się okazało że to dla nas jedyna szansa to od razu " GDZIE PODPISAC"😂😂😂😂😂

reklama
A wiesz ile jest takich osób w tym kraju... Od cholery generalnie. Dużo czasu musi upłynąć zeby coś zaczęło się zmieniać
Dokaldnie tak. Mają po kilkoro swoich dzieci i krzyczą, ze to zło. Księża bardzo czesto nie mają pojecia jak wygląda cala procedura i przekazują fałszywe informacje, a wierni, jak moj mąż, slepo w to wierzą. On na szczescie zrozumial jak mu lekarz wytlumaczyl co i jak. Byl biedny w takim szoku, czul sie oszukiwany. Jak go zapytalam czemu nie chcial wczesniej sluchac o tym, dokształcić się, to szczerze przyznal, ze dlatego, ze problem go nie dotyczyl 🤷‍♀️

@Hope1989 To pierwsze jest słabej jakości z ostatniej wizyty a to drugie jesr 18+ 😂😂😂

IMG_20200620_214302.jpg

IMG_20200620_214403.jpg

Też pamiętam to uczucie z tym obuchem... I jak bardzo wtedy płakałam, a mój M mówił, ze zrobimy wszystko, zeby się udało😊

No u mnie to samo, 2 dni na relanium byłam bo sie nie mogłam pozbierać ale moj już wiedział, że nie odpusci jak zobaczył jaki to dla mnie cios 😉 i dziekuje Bogu, że nas oszczędził i sie pierwsze podejscie udało ❤️❤️❤️

reklama
Ale mega ❤❤❤
Duzy juz :D ciekawe do kogo podobny :D gdzies w wiadomosciach mi mignelo ze bedzie Igor? :)

Tak, nasz najwiekszy cud Igor ❤️ na ostatniej wizycie miał 234 g (byłam 10.06) a jaki długi nie wiemy bo juz sie podkurczył 🤷‍♀️

Nos ma niby po mnie (bo mam mały nosek i sie rodzice śmieją, ze jak sie urodziłam to były tylko 2 dziurki bez chrzastki 😂😂) a przystojny i mądrymam nadzieję, ze będzie za tatą ❤️❤️

Do góry