reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem co czujesz! Ja tak mialam na stymulacji! Wzruszalam sie na reklamie whiskasa jak kot dostawal jesc, wzruszalam sie na reklamie merci, co chwila sie wzruszalam 🤣 ale to jest urocze ❤
Cudowne zdjęcia ❤

No ja teraz ciągle wyje, a że ze mnie żaden wrażliwiec nigdy nie był to domownicy są lekko przerażeni moim ciągłym płaczem 😂😂

Dziękujemy ❤️ i życzymy równie pieknej kolekcji w Waszej teczce a później albumie 😍

Wiem co czujesz! Ja tak mialam na stymulacji! Wzruszalam sie na reklamie whiskasa jak kot dostawal jesc, wzruszalam sie na reklamie merci, co chwila sie wzruszalam 🤣 ale to jest urocze ❤
Cudowne zdjęcia ❤
z tymi reklamami to tak jest😆😆😆też to przerabiałam i nadal czasem mnie bierze😊a reklamy tchibo, tych cholernych zajączków lindt, nutelli czy nawet głupiej oliwki dla dzieci to już w ogóle masakra😀no i piosenki, mam 2 największe hity w kategorii wyciskacze łez 😀świąteczna piosenka z reklamy coca coli i piosenka z kreskówki vaiana, ta o marzeniach i ich spełnianiu 😀

Ja za dużo dramatów przez ludzki światopogląd już widziałam żeby ślepi wierzyć w jakieś baje. Kościół to przede wszystkim ludzie a ludzie lubią zdania zmieniać przeszczepów też nie zaakceptowali a potem zdanie zmienili.
Mówią że in vitro to nie leczenie. A ja sie pytam czy jak ktoś bierze insulinę z powodu cukrzycy (czesto spowodowanej otyloscia od 10 lat) to to mu leczy trzustke. NIE to tylko podawanie zewnętrznie tego czego ta trzustka już nie produkuje.
To dlaczego pobranie i podanie komuś jego własnych komórek ma być zła? Tylko dlatego że nazywają się komórki jajowe?
Serca kiedyś też nie można było dotykać bo tam była dusza a teraz jakoś jak muszą to sami pierwsi na bajpasy biegną.
Dziecko to zawsze cud. To niewinny czysty człowiek. Dlaczego te poczety z ogromnego pragnienia i miłości ma być gorszy?
Jezus kochał wszystkie dzieci. Nie wybierał i nie dzielił ich na te poczęte w ten czy inny sposób. O człowieku mówią jego czyny to jak żyją jak w życiu postępują a nie to jak został zrobiony.
Na koniec chce tylko powiedzieć że szanuje zdanie innych i kazdy dla mnie może żyć po swojemu wierzyć w co i jak chce kochac sie z kim chce i jak lubi byle tylko nie niszczył życia innym.
Niesamowicie mądre jest to co napisalas. Uwazam dokladnie to samo. Stanowisko kosciola zmienia sie co jakis czas i są księża, ktorzy mówią zeby sie nie zamykac, bo wszystko sie moze zmienic. I ja sie z tym zgadzam

z tymi reklamami to tak jest😆😆😆też to przerabiałam i nadal czasem mnie bierze😊a reklamy tchibo, tych cholernych zajączków lindt, nutelli czy nawet głupiej oliwki dla dzieci to już w ogóle masakra😀

Mnie jeszcze reklamy nie ruszają, ale jak ktoś jest dla mnie miły to ja zamiast uśmiechu w podzięce zsczynam wyć 😂😂😂 i to tak, że sie uspokoić nie mogę 😂😂 ostatnio mąż napisał, że "musi dbać o swojego tupaczka" a ja w glupia w ryk 😂😂😂😂

z tymi reklamami to tak jest😆😆😆też to przerabiałam i nadal czasem mnie bierze😊a reklamy tchibo, tych cholernych zajączków lindt, nutelli czy nawet głupiej oliwki dla dzieci to już w ogóle masakra😀no i piosenki, mam 2 największe hity w kategorii wyciskacze łez 😀świąteczna piosenka z reklamy coca coli i piosenka z kreskówki vaiana, ta o marzeniach i ich spełnianiu 😀
O tak reklama coca coli tez mnie wzrusza, nawet jak nie szaleją mi hormony 🤣 ale z tym whiskasem to dramat. Jeszcze byla taka z pedigree "jestesmy dla szczeniaczków, dla ich mokrych nosków i merdających ogonków" 🤣 zwierzoluby znają na bank!

Ja za dużo dramatów przez ludzki światopogląd już widziałam żeby ślepi wierzyć w jakieś baje. Kościół to przede wszystkim ludzie a ludzie lubią zdania zmieniać przeszczepów też nie zaakceptowali a potem zdanie zmienili.
Mówią że in vitro to nie leczenie. A ja sie pytam czy jak ktoś bierze insulinę z powodu cukrzycy (czesto spowodowanej otyloscia od 10 lat) to to mu leczy trzustke. NIE to tylko podawanie zewnętrznie tego czego ta trzustka już nie produkuje.
To dlaczego pobranie i podanie komuś jego własnych komórek ma być zła? Tylko dlatego że nazywają się komórki jajowe?
Serca kiedyś też nie można było dotykać bo tam była dusza a teraz jakoś jak muszą to sami pierwsi na bajpasy biegną.
Dziecko to zawsze cud. To niewinny czysty człowiek. Dlaczego te poczety z ogromnego pragnienia i miłości ma być gorszy?
Jezus kochał wszystkie dzieci. Nie wybierał i nie dzielił ich na te poczęte w ten czy inny sposób. O człowieku mówią jego czyny to jak żyją jak w życiu postępują a nie to jak został zrobiony.
Na koniec chce tylko powiedzieć że szanuje zdanie innych i kazdy dla mnie może żyć po swojemu wierzyć w co i jak chce kochac sie z kim chce i jak lubi byle tylko nie niszczył życia innym.
Dokladnie. Kazdy niech zyje tak, zeby nie krzywdzic innych, a czy kocha osobe tej samej płci czy odmiennej, to bez znaczenia. Akurat dzieci poczęte z in vitro to dzieci z ogromnej miłosci. Nie mają ani zadnej skazy, ani nie są grzechem. Są cudem, wiec argument, ze to moralnie złe do mnie nijak nie przemawia.

reklama
Do góry