DziękujęWredny babsztyl-sory ze tak ostro!
Jak ci sie podoba to imie to ja bym nie patrzyla na to ze ona tez tak dała - jej problem a nie twój! Trzymaj sie ciepło i wielkie za udany transfer!
reklama
@Doraaa u mnie na szczęście udało sie uniknąć takiego zachowania.. Mojemu bratu zawsze marzyła sie córeczka Maja a mnie to imię jakos nie urzeka, za to ja zawsze marzyłam o synu Igorze (o czym wiedziel) . I jak bratowa zaszla w ciążę zanim wiedzieliśmy o naszych problemach i sie okazało, ze będą mieli syna to chcieli mu dać na imię.. IGOR. Jak to usłyszałam to powiedziałam przy nich do męża "jak u nich będzie Igor to u nas będzie Maja" i jakos przemyśleli swój pomysł i mają małego Kubusia.
Chociaż teksty o ciąży i koronie to jest cios poniżej pasa. Nie rozumiem, nie zrozumiem i pojąć nie mogę jak tak można.. Ściskam Cię mocno. Nie przejmuj się nią szkoda życia i zdrowia
Chociaż teksty o ciąży i koronie to jest cios poniżej pasa. Nie rozumiem, nie zrozumiem i pojąć nie mogę jak tak można.. Ściskam Cię mocno. Nie przejmuj się nią szkoda życia i zdrowia
Babsztyl ..to i tak łagodnie leciało gorzej wczoraj ....Wredny babsztyl-sory ze tak ostro!
Jak ci sie podoba to imie to ja bym nie patrzyla na to ze ona tez tak dała - jej problem a nie twój! Trzymaj sie ciepło i wielkie za udany transfer!
Właśnie znalazłam Jak będę miała chwilę to przeczytam od deski do deski. Też coś mi wyskoczyło że grilla nie można a ja jutro do szwagierki idę na grilla. Na razie nie chcemy nikomu nic mówić. Najgorzej to wymigiwać się od alko. Normalnie rodzina alkoholików,nawet jak nie pijesz to dają ci spróbować chociaż łyczka. Normalnie masakra. I weź tu siedz i kombinuj.Poczytaj sporo artykułów jest na blogu mamaginekolog.pl
Wpisz "ciąża" w lupkę i powinno Ci sporo do poczytania wyskoczyć
jajajaja27
Początkująca w BB
Hej dziewczyny:-) Pisałam wczoraj do Was z prośbą o interpretację tych moich wyników bety. Rozmawiałam właśnie przez telefon z moją doktor... Zaczyna podejrzewać pozamaciczną... Tym samym dołączyłam do grona zdołowanych...
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No to powodzenia dasz radę coś naściemniać, albo sobie jakieś wino bez alko zakup i pij swoje. One nie mają zwykle wielkich napisów ze zero0%Właśnie znalazłam Jak będę miała chwilę to przeczytam od deski do deski. Też coś mi wyskoczyło że grilla nie można a ja jutro do szwagierki idę na grilla. Na razie nie chcemy nikomu nic mówić. Najgorzej to wymigiwać się od alko. Normalnie rodzina alkoholików,nawet jak nie pijesz to dają ci spróbować chociaż łyczka. Normalnie masakra. I weź tu siedz i kombinuj.
motylek24
Nie wiem czy ciebie to pocieszy ale często w ciąży odmienia nam się gust co do imienia dziecka. U mnie raz było tak, innym razem jeszcze inaczej.Dziękuję powiedzmy, dobrze jestem trzeci dzień na estradiolu, 13ego mam USG i może 19ego transfer . Wczoraj kiepski dzień miałam ,przeryczalam cały wieczór. ..nie mogę znieść ,jakie świństwo zrobiła mi kuzynka Mój m mówi,żebym nie brała tego do siebie ,ale nie mogę się ogarnąć ... W tym samym czasie zaszlysmy w ciaze,dużo wtedy rozmawiałyśmy ze sobą i od samego początku miała wybrane imię ,miała być Marcelinka....ja jej też powiedziałam i naszym ,jakie mamy wybrane ...po moim poronieniu kontakt się trochę osłabił ,bolało mnie jak przeżywała ,że będzie musiała rodzic sama w szpitalu ,że już zapomniała jak to jest zajmować się małym dzieckiem (to jej druga ciąża ) a jak rzuciła do mnie tekstem " może dobrze ,że u Ciebie tak się stało ,jak ten corona wirus tak u was szaleje ...) Jakby mnie ktoś w mordę strzelił ,nie mogłam uwierzyć ,że to mówi kobieta w ciąży ??!!! No ale do meritum .... Wczoraj urodziła ,zdrowa piękna córeczkę 4900 gramów i na imię będzie miała Rozalia !!! Jak to usłyszałam ,serce mi się rozpadło ...dobrze widziała ,że tak chciałam dać na imię naszej .Nie mogę tego przeżyć ...jak już nie chciała tej Marceliny ,to jest tyle innych imion do wyboru .przychodzi taki moment ,że poukladasz sobie trochę w głowie ,uciszysz pewne rzeczy ...a tu w jeden chwili rozp...doli się wszystko ....
Z imieniem też tak kiedyś miałam, tzn powiedziałam jak mnie się podoba i w rodzinie mamy teraz dwa takie same. W drugiej ciąży nikomu nic nie mówiłam , dowiedzieli się po porodzie.
Jak już będziesz w ciąży to na pewno wpadnie ci w ucho jakieś piękne imię, a tej małpie możesz powiedzieć że tamto wcale ci się juz nie podoba.
motylek24
Na podstawie bety pozamaciczna......dziwne diagnozy. Już tyle bet różnych tutaj było i z reguły nie oznaczały takiej ciąży.Hej dziewczyny:-) Pisałam wczoraj do Was z prośbą o interpretację tych moich wyników bety. Rozmawiałam właśnie przez telefon z moją doktor... Zaczyna podejrzewać pozamaciczną... Tym samym dołączyłam do grona zdołowanych...
Ananasowa93
Wiem, ze masz swoje dwa Skarbeczki do ogarnięcia i pewnie rzadko zaglądasz na forum ale chciałam się tylko przypomnieć i powiedzieć ze grzecznie czekam na odpowiedz Co jakiś czas zerkam, bo jestem bardzo ciekawa Twojej opiniOdpisze ci jak wroce ze spaceru,ok
reklama
eee no wypas z taka wanna , zrob nam fotkęHeej Fredzioszkuu, aaa remontujemy z mężem łazienkę i kupiliśmy sobie wannę z jacuzzi i się cały dzień zastanawialiśmy jak ją podłączyć do prądu i na szczęście się udało Poza tym troszkę mnie nawala brzuch tzn skóra brzucha od tych zastrzyków... czy to normalne??
Podziel się: