reklama
Nie moge dojść do siebie Dziś jest 8 dzień po transferze 3 dniowego zarodka mrożonego. Test w poniedziałek miał być i nawet wczoraj dorwałam tabelkę że 8 dnia 3 dniowy dopiero się implantuje i beta pozywywna dopiero w 11dpt. Mąż sie naj.ebał doła załapałam takiego i przed chwilą mówię a chu.j z tym zrobie ten test żeby sie bardziej zdołować bo co ma mi wyjść. Wzięłam ten czuły i kur.wa jest kreska. Jetem na sztucznym tylko estrofem lutinus i duphaston. Co to znaczy tak wczesnie??
Hormony ok, owulacja jest, okres jest plamień brak reszta nie sprawdzana, bo jak lekarze zobaczyli wyniki męża to stwierdzili że to jest problem i dlatego się nie udaje. Może powinnam sprawdzić, Ale tak jak mówię to moja pierwsza procedura, nie mam takiego doświadczeniaA ksiazkowa to znaczy? Hormony top,owulacja,okres,brak plamien przed okresem,immunologia,genetyka,histeroskopia,HOMA,cukier,jajowody,endometrium...wszystko sprawdzone?
Artemida90
Fanka BB :)
Gratulacje
nieagatka
Pięknie [emoji4]
Jutro beta potwierdzi Ci ciaze [emoji4]
Weż to niemożliwe 8 lat nigdy powytywnego. No nie moge siedze i rycze. Co mam robić? Jechać jutro na bete? Wiem że to niemożliwe bo mam problem z immunologią i nie brałam leków od Paś.nika. A mam encorton i accofil. nie wiem co bedzie ale ten widok po tylu latach to niest po prostu...niewiarygodne!!Gratulacje
motylek24
Wybaczyć mężowi naj....nie, tańczyć z radości o to co możesz zrobić . Jeszcze modlić się aby zarodek został i beta pięknie przyrastałaWeż to niemożliwe 8 lat nigdy powytywnego. No nie moge siedze i rycze. Co mam robić? Jechać jutro na bete? Wiem że to niemożliwe bo mam problem z immunologią i nie brałam leków od Paś.nika. A mam encorton i accofil. nie wiem co bedzie ale ten widok po tylu latach to niest po prostu...niewiarygodne!!
reklama
motylek24
A masz jeszcze jeden taki sam test. Ogólnie testy mylą się nie pokazując ciąży, w drugą stronę nie słyszałam.No i czy to wgl mozliwe tak wcześnie? i jeszcze test teraz a nie z rana? Może jakiś błąd?
Podziel się: