reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej. Dziewczyny czy któraś chodzi do INVIMED Wrocław? Którego lekarza tam wybrać ? Ich jest tylu...... Ehhhh kolejny problem wlazł mi do głowy. Oszaleje.

Ja leczyłam się u Lach.owskiego, drugi transfer udany. Polecany jest szef czyli Giz.ler (tylko do niego długo się czeka) i Koz.ioł.

Dziewczyny, rzadko zaglądam. Właściwie zajrzałam tylko dlatego, że jedna na priv mnie poprosiła o odpowiedź na tego posta, żeby doradzić kto we Wrocławiu jest dobry. A tu widzę, że @annemarie się pojawiła! Jak maluchy? Wpadnij też na ciezaroweczki, tam jest dużo ze starej ekipy :D
@anett96 mocne kciuki za ciebie i betę do nieba! Nawet kiedyś zastanawiałam się co u ciebie słychać.

reklama
Czyli ta moja droga to nie koniecznie nie jest nie twoja😁😁😁

Bawia sie bardziej razem,bija rowniez😉mam nadzieje ,ze im tak zostanie.Tzn.nie z biciem🙈ale w przedziale wiekowym maja tylko siebie plus,naszego Henryka corke,jest miedzy nimi 5 miesiecy roznicy.Zoska jest jej ciotka Polew maja wszyscy....ale jedno ci powiem,kupa dzieci to masa smiechu w domu i naprawde radosci....tak tylko przy okazji😉😉😉

Śliczne są te Wasze szczęścia ❤️ a na pocieszenie powiem Ci, ze moja chrzestna ma bliźniaki, też parkę. I mimo, że z charakteru sie baaaardzo różnią to poszliby za sobą w ogień 😘 kuzynka pojechała do Anglii 10 lat temu i sie odwiedxali najczęściej jak sie dalo, ale i tak juzyn 1,5 roku temu do niej dołączył 😁 muszą być blisko siebie i koniec 😊

Śliczne są te Wasze szczęścia ❤ a na pocieszenie powiem Ci, ze moja chrzestna ma bliźniaki, też parkę. I mimo, że z charakteru sie baaaardzo różnią to poszliby za sobą w ogień 😘 kuzynka pojechała do Anglii 10 lat temu i sie odwiedxali najczęściej jak sie dalo, ale i tak juzyn 1,5 roku temu do niej dołączył 😁 muszą być blisko siebie i koniec 😊
Mam nadzieje,ze nadze tez sie beda razem i blisko w zyciu.W sumie z perspektywy czasu ciesze sie ze nam sie te blizniaki przytrafily Roznica miedzy nimi a starszym rodzenstwem to najmniej 18 lat.wole nie myslec

Ja leczyłam się u Lach.owskiego, drugi transfer udany. Polecany jest szef czyli Giz.ler (tylko do niego długo się czeka) i Koz.ioł.

Dziewczyny, rzadko zaglądam. Właściwie zajrzałam tylko dlatego, że jedna na priv mnie poprosiła o odpowiedź na tego posta, żeby doradzić kto we Wrocławiu jest dobry. A tu widzę, że @annemarie się pojawiła! Jak maluchy? Wpadnij też na ciezaroweczki, tam jest dużo ze starej ekipy :D
@anett96 mocne kciuki za ciebie i betę do nieba! Nawet kiedyś zastanawiałam się co u ciebie słychać.
Dzieki. A wiesz coś o Trzeciaku? Bo ja się do niego wstępnie rejestrowałam.... Hmmm a może zmienię ?

reklama
Byłam na Teneryfi ale na tej stronie gdzie wiecznie jest cień, bo nam w biurze podróży nikt nie doradził, o 8 rano jeszcze było ciemno. Masakra, ale ogólnie wysypy piękne
Ja byłam na tym ciepłym końcu, cudownie ciepła woda i piękny czarny piasek 😍. Pierwszy raz w Zoo bylam właśnie tam i płakałam że wzruszenia przez 15min na samym wejściu, trochę siara bo ludzie patrzeli 🙃. A byłaś na wulkanie? Mój mąż się odje.bał na krótki rękaw i w spodenkach, a tam ledwo powyżej zera było 😂😂😂

Do góry