reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Problemem jest nasienie.
Immunologie ruszylam nic nie wyszlo poza Nk w gornej gramicy normy. Szukam kliniki dopiero. Myślalam o białystok

Nasienie jest slabe.
Ruszylam immunoligie to nic procz Nk w górnej granicy normy, ale jednak normy.
Jestem dioiero na etapie poszukiwan kliniki.
Myślalam o Biąlymstoku któraś z was tam jest?
A jakie miasta Cie interesuja / wchodza w gre?

reklama
Zdjęcie mu zrób, najlepiej jak go trzymasz na rękach 😂😂😂. Nie no, nie będę taka, może być zdjęcie jak w tym oknie jest, plisssss
Chyba bym bez oka bym 👁 wyszła jakbym go na rece wzięła 😂😂😂
Zaraz kładę jedzenie, otwieram okno i uciekam 😂😂🤣
Póki co, kotek delektuje się w spokoju i pozytywnym nastawieniem świeżym powietrzem 😂😂😂

Załączniki

• 1CD3382B-379B-4FC5-B1FC-9C452883EC44.jpeg
    1CD3382B-379B-4FC5-B1FC-9C452883EC44.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 109
  • 0C2C7E6C-20D7-43BD-84BA-414EC9C73DA6.jpeg
    0C2C7E6C-20D7-43BD-84BA-414EC9C73DA6.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 103
Problemem jest nasienie.
Immunologie ruszylam nic nie wyszlo poza Nk w gornej gramicy normy. Szukam kliniki dopiero. Myślalam o białystok

Nasienie jest slabe.
Sprawdź czy w Białymstoku robią te różne cuda z nasieniem. Ja byłam/jestem w Bocianie. U mnie powiodło się od razu ale ja byłam chyba prostym przypadkiem.

Ja wam proponuje Majorke,blisko tanio i jak czlowiek sie postara to mozna umznalezc miejsca jak na Karaibach
A ja Majorki nie polecam. Widoki ładne, alw to tyle. Z Hiszpania ma to niewiele wspólnego, wyspa zrobiona totalnie pod Niemców i Anglików. W porównaniu do Kanarów czy samej Hiszpanii mega drogo.

Problemem jest nasienie.

Nasienie jest slabe.

Nk w górnej granicy normy wg lekarza czy zakresów przy wyniku badania? Bo z tego co mam np. przy swoich wynikach to norma niby jest 5-26, a wg immunologa to chyba max 12 powinno być

Problemem jest nasienie.

Nasienie jest slabe.

Ja co prawda w Olsztynie ale Olsztyn to jest oddzial Artemidy w Białymstoku. W Olsstynie byłam bardzo zadowolona. W Białymstoku na pierwsza wizytę mozesz iść do profesora W. albo dr Domi.. trza. Ja w Olsztynie byłam pod opieką dr.Anety Stef...ańskiej i dla mnie ta kobieta to Anioł 😍 mielismy tam 2 IUI i 1 stymulacje in vitro i 1wszy transfer sie udał ❤

Nie wiem....mozna sie pogodzic z tym ze mieszka sie w bloku a nie w pieknym domu,czy mozna sie pogodzic z tym ze czlowiek oddaje swoje marzenie? Wydaje mi sie ze bardzuej to jest oszukiwanie samego siebie,bo temat bedzie i tak wracal tym bardziej ze masz jeszcze dwa balwanki.Taki temat trzeba zamknac,zamiatanie pod serwete i udawanie ze go nie ma,nie da ci spokoju.Ale to sama wszystko wiesz....
Tak tak mamy cudowne,kochane dzieciaki.Zdrowe,wesole.Ja mam za soba ciaze marzenie,cc wszystko bylo perfekt.A tez chcialam juz wiecej nic nie robic,teraz wiem ze to bylby obrzymi blad.
Przemysl to dobrze,zebys sobie ta 5 lat nie robila wyrzutow.
o jakie pulpy piękne. Dla mnie jestes prawdziwą wojowniczką. Po ilu transferach przestałas liczyc? 25?? to dla mnie wciaz kosmos. Dałas radę pewnie z racji zawodu swojego ;) nie kazdy miałby tyle siły. Ale ja tez powiedzialam ze zrobię wszystko żeby spełnic swoje marzenie. nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka....

reklama
Wiesz co ja tez sie lecze u Dwor...chociaz moj poprzedni lekarz polevil mi Kaczyn...no ale ja chcialam juz.O dziwo nie mialam roxmowy z koordynatorem moze na tej drugiej wizycie bedzie.Dla mnie obdluga pk tylko sie dluho na wszystko czeka.Moj maz robil wczesniej tam nasienie teraz ma miec powtorke.Lekarz zrobil na mnie dziwne wrazenie ale moze to przez to ze moj poprzedni to lekarz z powolania i piesni pochwalne moge na jego czesc pisac❤😉No ale i tak wszystko bede z moim poprzednim konsultowac bo tylko do niego mam bezgraniczne zaufanie.
a dlaczego zrezygnowałas z poprzedniego lekarza? w innej klinice sie leczylas? co do koordynatora to jest koordynatorka ktora opiekuje sie dziewczynami z programem KD. Ciekawe dlaczego nie mialas z nia spotkania, no moze bedzie. Wlasnie tu jest taki problem ze nikt Ci nic nie powie. ja nie moglam sie dowiedziec od nikogo ile mi sie np. rozmrozilo komorek. infolinia jest masakrą, podaja bardzo czesto zle informacje. ja placilam podwojnie za niektore rzeczy. to co maja super to androloga. moj maz bral rozne specyfiki przez 5 lat i nigdy nikt mu tak nie poprawił wyników jak wlasnie on. to kiedy masz wizyte u D? Zapytaj kiedy bedziesz miala wizyte z koordyntorką. Ona powinna Cię prowadzić przez wszystko. Ile czekalas na dawczynię? i kiedy będziesz miala podejście?

Do góry