nieagatka
Fanka BB :)
Tak na serio to ja też odradzam. Sama bardzo chciałam bliźniaki, przy pierwszym transferze wyłam strasznie jak się okazało, że został jeden zarodek, bo byłam zdecydowana na podanie dwóch. I przysięgam po tygodniu od pierwszego porodu, na samą myśl, że mogłam wziąć dwa i że mogłam mieć dwoje dzieci łzy same mi płynęły, tak trudny był to czas. I tak wiem, że mogło być jak teraz czyli duuuzo łatwiej, ale nie było i z dwojka musi być mega ciężko.Żebym tylko w tym natłoku na transfer nie zapomniała jechać [emoji23].
Pytałam tego mojego nowego lekarza co sądzi o podaniu dwóch zarodków, bo intensywnie się nad tym zastanawiałam. Już mnie hu... strzela że 4 razy nic[emoji1745]. I tak sobie rozmyślałam se wezmę może dwa na raz i pier..dolnę tę klinikę i zacznę gdzie indziej [emoji848]. No ale nagadał się że jest przeciwny, że szkoda w razie czego stracić oba, i że jestem mocno obstawiona lekami, więc odpuściłam temat. Tak na serio, to nie chciałabym mieć bliźniaków [emoji33].
No i właśnie jeszcze dochodzi to, że jak się nie uda to straciłaś oba, szkoda by mi było.
Ale cóż - jeśli jesteś pewna, że chcesz spróbować to ciśnij lekarza.