reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@kate_p7 ,jak na froncie?
@anett96 od kiedy gratulowac,
@nieagatka co u was dobrego?❤🧡💛💚
Mieliśmy podejść w lipcu do FET ale się zastanawiamy czy nie zrobić sobie przerwy. Wyjechać na urlop i trochę odpocząć. Z drugiej strony ceny są tak powalające teraz w PL, ze to chyba nie jest dobry czas:-)Coraz częściej myśle, ze to już ostatni transfer i koniec. Zobaczymy co powie lekarz czy podchodzimy bez badań czy będzie chciał jakieś zrobić.

reklama
Nie pytaj ile już zeli wypróbowałam przez te lata😬. Na razie najbardzeij znośny jest Feminum, choć i po nim czasem mam małego parcha🤪.

No nam najbardziej służył niebieski durex play ale jak wyczytałam, że utrudnia drogę plemnikom jak nam starania naturalne nie wychodziły to zmieniłam na ten z apteki w biało-granatowej tubce 😊 gin poleciła nam masaże z oleju ze słodkich migdałów ale efekt u nas był odwrotny...

😁a ja po stymulacji zaskoczona. Okres w 20 dniu przyszedł!😳 26 czerwca mam wizytę i lekarz zdecyduje czy i ewentualnie kiedy pierwszy transfer. Też rozmyślam czy brać bliźniaki czy nie. Cykam się trochę. Może na pierwszy raz zgodzę się na jedno. Nie wiadomo jak organizm się zachowa.

reklama
To zazwyczaj jest infekcja bakteryjna, lekkie pieczenie które trwa 1, 2 lub 3, i zaraz muszę sie smarować takim żelem, który mam na podrażnienia i infekcje, Provag taki mały z pompką. On mi zawsze pomaga
Wiesz co ja mam podobnie i odkąd używam invag dopochwowo to mam spokój tak co 2-3 dzień i jest gitara a jak są starania to żel fertilcare i jest o niebo lepiej.

Do góry