reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mania czekam na info, wg moich wyliczeń koniec przyszłego tygodnia, może dalej. Ale szybko zleci:) A u Ciebie kiedy planują?

reklama
Zuzia A nas wlasnie nie namawiali. Po negatywnym tescie zadzwonilam do szpitala i powiedzialam jak sprawa wyglada i ze za nastepne podejscie chcemy zaplacic bo nie bedziemy czekac kolejnych 18miesiecy, a babka do mnie zebym poczekala chwilke. po 3 minutach wrocila i powiedziala ze teraz czeka sie do 12 miesiecy wiec mamy sie zastanowic zanim podejmiemy decyzje

malinus ja dopiero wzielam 4 zastrzyki a mam dlugi protokol wiec pobranie dopiero przewiduje na koniec lutego a transfer jakos poczatek marca.

Wyczytalam w necie ze mozna oddac jesli ma sie wiecej niz 10jajeczek
Kwiatuszqu - rozmawialam dzisiaj z M na temat twojego postu o tym dofinansowaniu jesli oddasz czesc swoich komoreczek i powiem ci ze sama nie wiem co tym myslec... wiem ze dziewczyny tutaj sa na - nie - ale moze regulamin w jakis sposob okresla zasady na jakich ma to funkcjonowac - piszesz ze oddaje sie gdy ma sie wiecej jak 10 jajeczek no to juz cos - co do stymulacji wiadomo jak to z lekarzami ale chyba nie beda cie faszerowac tak zeby ryzykowac twoim zyciem - no naprawde ciezko stwierdzic - ale z drugiej strony - wiadomo kasa, kazdy grosz sie liczy - jesli to pomoglo by Ci podejsc do kolejnego invitro - wiadomo probujemy wszystkiego zeby spelnic to nasze marzenie i wszystko co daje nam chociaz iskierkie nadziei bedziemy chwytac - sama musisz zdecydowac - jedno jest pewnie jak nie zdecydujesz zawsze bedziemy z toba.

Wyczytalam w necie ze mozna oddac jesli ma sie wiecej niz 10jajeczek

Kwiatuszeq, a co jeśli będziesz miała tylko 10 jajeczek, oddasz połowę, a z tych Twoich 5 nic się nie zapłodni? (tfuuu, tfuuu)
Wiem, że to jest kuszące finansowo dla Ciebie, no i klinika zarabia na tym. Kwiatuszekq, przede wszystkim musisz być w zgodzie z samą sobą. Jeśli to Ci odpowiada, to pewnie, możesz się zgłosić :-D

Kwiatuszek ja bym się bała, ale mnie by i tak nie wzieli, bo mam już dużo więcej lat niż żądaja ... ja miałam 19 jajeczek, pobrali 17, 15 się zapłodniło, jedenaście było niepewnych, z jedenastki jeden dał radę dorosnąć do blastocysty, ale po badaniach genetycznych niestety również odpadł - tak więc z tylu dojrzałych oocytów mamy tylko 4 kruszynki, dwie mam w brzusiu, dwie na zimowisku

mikimo super :-):-D:-) To teraz kciukasy za tego drugiego, żeby szybciutko gonił rodzeństwo &&&&&&&&&&&&&&&&

domat ja nie wiem jak to jest z luteiną i krwawieniem, ale proszę nie myśl tak negatywnie :* Jestem z Tobą ❤. Odpoczywaj i daj jutro znać co dr powiedział.

Dziewczyny Kochane! Przepraszam, że tak z biegu i tylko na chwilę.

Jestem już po usg: SĄ DWA MALUCHY!!!!

Jeden jest już pęcherzykiem z zarodkiem, drugi niestety dużo mniejszy i na chwilę obecną pusty. Lekarz nie każe tracić nadziei, bo jest jeszcze szansa, że Maluch nadrobi. Następna wizyta za tydzień!

PS. domat
specjalnie dla Ciebie. Są bliźniczki u mnie, będą i u Ciebie :tak:

Mikimo - no to czekamy na Ciebie na wątku bliźniaczym :tak:

reklama
Pełna_nadziei, a Ty gdzie się podziewałaś?????
A za poniedziałek, trzymam mocno kciuki, żeby Maluch się ujaił. A kogo mam Ci życzyć???? Chłopca? czy dziewczynki? :-D
No i życzę dużo zdrówka.

Ja kiepsko się czuję i rzadziej wpadam :tak: wiesz co już sama nie wiem czego życzyć, bo zawsze marzyłam o córeczce, ale odkąd zaszłam to czuję że będzie synuś i trochę się już przyzwyczaiłam do tej myśli...
tak naprawdę to obojętnie co, ważne żeby było zdrowe, to najważniejsze :tak:

Do góry