reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Malinuś- ja jestem przykładem, że AH przynioslo oczekiwany skutek. Co do mozliwości uszkodzenia zarodka - cóż pewnie zawsze taka istnieje. W Novum widzisz zdjęcie zarodka przed nacięciem i czekasz na nacięcie, które jest robione przed podaniem zarodków. Ponownie oglądasz razem z embriologiem i lek zdjęcie - wyraźnie widac miejsce i zakres nacięcia tak, że moim zdaniem embriolog widzi czy wszystko jest OK.
Najlepszym dowodem jest moja córa, która jest całkowicie zdrowa :-) Maleństwo na USG genetycznym i zwykłych też ładnie i prawidłowo się rozwija więc mam nadzieję, ze wszystko będzie OK.

reklama
Pełna_nadziei, w takim razie życzę Ci zdrowego, śliczniutkiego i roześmianego bobaska.
Masz rację, że płeć tutaj nie jest najważniejsza.
Życzę Ci spokojnej ciąży, a Maluch niech ładnie rośnie na pociechę swoim Rodzicom :-D

Aduś - gratulację, właśnie doczytałam że się udało i serducho już słyszałaś, teraz już tylko myśl pozytywnie żeby dzieciątko nie czuło twojego niepokoju

Kwiatuszek
- ja myślę że najpierw powinnaś zbadać swoje AMH, jeśli masz niskie to w ogóle odrzuć ta promocję, bo przy niskim będzie ci ciężko mieć odpowiednią liczbę komórek, ale jeśli masz wysokie to można się zastanowić...to ciążka decyzja, ale jeśli nigdy masz nie uzbierać na ivf a to jest jakaś szansa to moze warto ją rozważyć...

Dziękuję dziewczyny, dopinguję Wam wszystkim razem i każdej z osobna
przesyłam moc fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
wiecie co, włączę po raz trzeci film ...wczoraj usnęłam nawet nie w połowie, dzisiaj znowu usnęłam na nim, mąż mnie zbudził telefonem akurat na napisy końcowe :szok: , no to do trzech razy sztuka :-D

[video]http://vod.pl/just-dance-tylko-taniec,86419,w.html[/video]

Pingwinek, muszę Ci podziękować za Maszkę i Miszkę :-D
Moje dzieciaki oszalały na punkcie tej bajki. Nic innego nie chcą oglądać, tylko to. Już na pamięć znają odcinki i wiedzą
o czym będzie następny :-D A na początku nie chciały oglądać, ale wystarczyły 2 minuty i przepadły. A ja razem z nimi :-D

kiwisia, dzięki Twoje słowa podniosły mnie na duchu:) trzymam kciuki aby dzidzia rozwijała się prawidłowo:) dużo zdrówka:)

reklama
Do góry