reklama
wiolaW
Początkująca w BB
Zuzia2011 pytalamkilka razy i to samo mi odpowiadali - ze wracamy na koniec listy oczekujacych. Ja wlasnie myslalam ze jak juz dojdzie to pierwszego ivf to potem juz nastepne po okolo 3miesiecznej przerwie a tu lipa!!! Oczywiscie teraz musze czekac na spotkanie z konsultantem (to pewnie potrwa kilka tyg ) i mam zamiar zapytac po raz kolejny jak to bedzie wygladalo ale boje sie znowu tej samej odpowiedzi :-(
Zuzia2011
Fanka BB :)
Wiolus kurde to niezaciekawie ze tak dlugo byscie mieli czekac - nierozumiem tego jak na koniec kolejki - przeciez teraz przyszla juz wasza kolej i powinni was tak dlugo leczyc az sie uda - chyba ze juz wykorzystacie darmowe szanse - ja juz sama zwatpilam jak to u nas jest - ale tu w UK tez tak jest ze co inna klinika to inne zwyczaje ehhh.... no jeszcze nadzieja w tym konsultancie - mam nadzieje ze wam wyjasni wszystko i juz niedlugo bedziesz mogla startowac
Zuzia2011
Mania - oj przepraszam ze sie nie przywitalam - witaj na forum Ja podchodze tak jak Wiola w UK.
Naprawde??? Kurde z tego co pamietam z naszego spotkania jak sie pytalismy to automatycznie jesli podchodzisz do platnego to skreslaja sie z darmowego. Nas namawiali na zaplacenie ale uslyszelismy ze po platnym juz nie bedziemy mieli prawa do bezpaltnego to zrezygnowlaismy... bo lepiej podejsc najpierw do bezplatnego i zawsze jakby nie wyszlo pozniej mozesz zaplacic...
Zuzia2011 zapomnialam dodac ze powiedziano nam, ze jesli w okresie czekania chcemy sobie zrobic platne podejscie to mozemy i nadal jestesmy na liscie NHS.
Naprawde??? Kurde z tego co pamietam z naszego spotkania jak sie pytalismy to automatycznie jesli podchodzisz do platnego to skreslaja sie z darmowego. Nas namawiali na zaplacenie ale uslyszelismy ze po platnym juz nie bedziemy mieli prawa do bezpaltnego to zrezygnowlaismy... bo lepiej podejsc najpierw do bezplatnego i zawsze jakby nie wyszlo pozniej mozesz zaplacic...
kwiatuszekq20
Wyczytalam w necie ze mozna oddac jesli ma sie wiecej niz 10jajeczek
kurcze pogubilam sie, mialam wiole zapytac ale juz po rozmowie widze ze to jest UK. Mi powiedziano w klinice ze jesli sie nie uda to przychodzimy do nich znowu i zaczynamy od nowa ale nie powiedzieli za ile. Ja jestem w hrabstwie West Sussex nie wiem jak TY.
reklama
Zuzia2011
Wiola u ciebie to wyglada jakby za wszelke cene namawiali do zaplacenia - powiem ci ze u nas tez tak bylo przez jakis czas - ze mowili ze bardzo dlugo sie czeka, ze jak mamy pieniazki to lepiej by nam bylo zaplacic i wogole ale jak widzieli ze sie nie zdecydujemy to odpuscili...
Podziel się: