reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zuzia2011 pytalamkilka razy i to samo mi odpowiadali - ze wracamy na koniec listy oczekujacych. Ja wlasnie myslalam ze jak juz dojdzie to pierwszego ivf to potem juz nastepne po okolo 3miesiecznej przerwie a tu lipa!!! Oczywiscie teraz musze czekac na spotkanie z konsultantem (to pewnie potrwa kilka tyg ) i mam zamiar zapytac po raz kolejny jak to bedzie wygladalo ale boje sie znowu tej samej odpowiedzi :-(

Mikimo - superasne wiesci - oj fajne uczucie zobaczyc swoje maluszki co? Nie martw sie tym slabszym bo napewno dogoni drugiego i juz za tydzien zobaczysz dwa dorodne malentasy:) Niezapominaj tylko nam tu fluidkow wysylas:-D:-D

Zuzia2011 zapomnialam dodac ze powiedziano nam, ze jesli w okresie czekania chcemy sobie zrobic platne podejscie to mozemy i nadal jestesmy na liscie NHS.

Wiolus kurde to niezaciekawie ze tak dlugo byscie mieli czekac - nierozumiem tego jak na koniec kolejki - przeciez teraz przyszla juz wasza kolej i powinni was tak dlugo leczyc az sie uda - chyba ze juz wykorzystacie darmowe szanse - ja juz sama zwatpilam jak to u nas jest - ale tu w UK tez tak jest ze co inna klinika to inne zwyczaje ehhh.... no jeszcze nadzieja w tym konsultancie - mam nadzieje ze wam wyjasni wszystko i juz niedlugo bedziesz mogla startowac

Mania - oj przepraszam ze sie nie przywitalam - witaj na forum:) Ja podchodze tak jak Wiola w UK.

Zuzia2011 zapomnialam dodac ze powiedziano nam, ze jesli w okresie czekania chcemy sobie zrobic platne podejscie to mozemy i nadal jestesmy na liscie NHS.

Naprawde??? Kurde z tego co pamietam z naszego spotkania jak sie pytalismy to automatycznie jesli podchodzisz do platnego to skreslaja sie z darmowego. Nas namawiali na zaplacenie ale uslyszelismy ze po platnym juz nie bedziemy mieli prawa do bezpaltnego to zrezygnowlaismy... bo lepiej podejsc najpierw do bezplatnego i zawsze jakby nie wyszlo pozniej mozesz zaplacic...

kurcze pogubilam sie, mialam wiole zapytac ale juz po rozmowie widze ze to jest UK. Mi powiedziano w klinice ze jesli sie nie uda to przychodzimy do nich znowu i zaczynamy od nowa ale nie powiedzieli za ile. Ja jestem w hrabstwie West Sussex nie wiem jak TY.

reklama
Wiola u ciebie to wyglada jakby za wszelke cene namawiali do zaplacenia - powiem ci ze u nas tez tak bylo przez jakis czas - ze mowili ze bardzo dlugo sie czeka, ze jak mamy pieniazki to lepiej by nam bylo zaplacic i wogole ale jak widzieli ze sie nie zdecydujemy to odpuscili...

Do góry