Ok. DziękujęJeśli będziesz miała tranferowaną blastkę, to beta dla odważnych jest robiona 6dpt. Ja osobiście robiłam ostatnio 7dpt i było już wiadomo. No i zależy czy będziesz miała podany Ovitrelle czy coś podobnego, bo jeśli tak to ten lek się trochę utrzymuje w organizmie i beta będzie przekłamana
reklama
Aaa!! Ja czekam na wizyte do niego!My też teraz leczymy się w Novum jaki lekarz was prowadzi? Bo my chodzimy do dr Zamory
Opowiadaja jaki jest?! Kurde ciekawa jestem!!
cikulinka
Fanka BB :)
Polecam krople frontline chyba tak to sie piszehehehehehehe JA sie teraz najbardziej boje kleszczy... Ostatnio Łukasz wyjmował mojej Alutce - u psow moga byc grozne komplikacje jak babaszioza ;( zreszta u ludzi to samo - co to za dziadostwo!!!
cikulinka
Coz za usmiech widac ze jej dobrze zadowolona bo pewnie najedzonaU nas póki co tfu tfu super. W czwartek wyszlam do domu i ogarniamy nowa rzeczywistość, która póki co jest dość łaskawa (wbrew oczekiwaniom). A Inka mega grzeczna i spokojna w porównaniu do starszej siostry.
A Ty czekasz na okres i działasz prawda? Bo ja czytam na bierzaco tylko mniej się odzywam. Ale kibicuje nadal bardzo mocno każdej z osobna [emoji16]
Zobacz załącznik 1129850
cikulinka
No to kochana masz jak ja..... Znam ten bolJa cudze-w sumie zalezy czy lubie ich rodzicow nie oszukujmy sie-lubie.Moj bratanek jak mial 2 lata to do mnie przybiegal zaplakany jak rodzice cos na nim wymuszalu i tak slodko zaplakany mowi ciiiioooociuuuuA drugi jak mial 3 lata to mu ciahle mowilam ze go zjem a on pytal -ciemu?-a ja ze jest taku slodkiteraz ma 5 lat i mowie do miego Kasienka bo wyglada jak ja w jego wieku.A moja chrzesnica 2 letnia to w zeszlym roku ciagle za mna dreptala nawet do lazienku musiala ze mna chodzic bo juz panikowala ze mnie nie ma w poblizu.Ja uwielbiam dzieci od....dziecka.Zawsze potrafilam sie nimi zajac i dzieci lubily mnie.Dlatego to dla mnie bolesne ze nie mam swoich
cikulinka
Kurcze w tym moim telefonie kurde blade nie mogecdodac zadnych zdjec musze chyba stary zalaczyc i tak wstawiac a co dla was chyba tak bede robic ide chyba na taras sie smazyc cos dobrego bym zjadla i jak na zloac nic nie mam nie poratuje mnie nikt deserem ????? Chetnie przygarne....
Ja mam zakaz ronienia ciast i ciasteczek bo sama ich nie jem a maz to juz stop nie widzi przez brzuchol.Czasami sie z nieho smieje ze to moze on w ciazy jestKurcze w tym moim telefonie kurde blade nie mogecdodac zadnych zdjec musze chyba stary zalaczyc i tak wstawiac a co dla was chyba tak bede robic ide chyba na taras sie smazyc cos dobrego bym zjadla i jak na zloac nic nie mam nie poratuje mnie nikt deserem ????? Chetnie przygarne....
cikulinka
Link do: T-shirt z nadrukiem
Zobaczcie jakie super .... Ale cena tez .....
Zobaczcie jakie super .... Ale cena tez .....
reklama
cikulinka
W ciazy spozywczej tak zwanej jest nas dwoch ja i moj brzuchJa mam zakaz ronienia ciast i ciasteczek bo sama ich nie jem a maz to juz stop nie widzi przez brzuchol.Czasami sie z nieho smieje ze to moze on w ciazy jest
Podziel się: