Ja pierdziulę, wszystkie mi się podobają. A te z kotami i z nietoperzem są wszystkie cudowne . Ciekawe jaki materiał . Muszę sobie kupić ze dwie, ale jak tu się zdecydowaćLink do: T-shirt z nadrukiem
Zobaczcie jakie super .... Ale cena tez .....
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Cudownie, ja odmawiałam w zeszłym miesiącu pierwszy raz w życiu Nowennę Pompejańską i pierwszy raz w życiu miałam pozytywny test ciążowy ale potem niestety okres przyszedł.Dziewczyny chce Wam powiedzieć o czymś ważnym. Dziś rano pisałam że z 4 zapłodnionych komórek mamy 3 zarodki zamrożone. Jeden dostał jeszcze jedna dobę żeby ewentualnie nadgonic. Teraz dzwoniło laboratorium że są w szoku ale i ten 4 też już jest zamrożony bo w ciągu godziny tak zaczął nadrabiać że aż embriolog był w szoku. Mówi że żadko się zdarza żeby z 4 zapłodnionych komórek wszystkie dobrnely do 5 doby w bardzo dobrym stanie. Już cała 4 ka jest zamrożona. Cały czas przygotowań, zastrzyków punkcji aż do teraz zawierzalam sprawę Maryi Gietrzwałdzkiej i Bogu. Nowenna do Matki Gietrzwałdzkiej, litania i różaniec oraz rozmowy z Bogiem. Jestem przekonana że to Boża łaska. To nie prawda że procedura in vitro czyni nas gdzieś na marginesie. Jeśli pozwolimy to sam Bóg przejdzie ja razem z nami i dopomoże. Polecam Wam jeśli wierzycie oddajcie sprawę Matce Bożej Gietrzwałdzkiej. Swoją drogą Gietrzwałd to jedyne miejsce w Polsce i jedno z kilku na świecie, gdzie kościół oficjalnie uznał objawienia Maryjne. Nawet Mequgorje tego nie ma!
Ale ja np w Goetzealdzie byłam osobiście nawet w księgę wpisałam swoje błagania o dziecko i piłam ta święta wodę ze źródła i niestety było to rok temu i nic się nie wydarzyło....
Modlitwa pomaga nam przetrwać ten trudny czas a in vitro wcale nie jest daleko od Boga tylko od idiotycznych doktryn kościoła.
Na pierwszym spotkaniu lekarz specyficzny, oryginalne poczucie humoru, mówi prosto z mostu co i jak ale my z mężem poczuliśmy pierwszy raz że jesteśmy w dobrych rękach przegląda z zainteresowaniu i uwaga dokumenty medyczne. Zamora prowadził u nas cała stymulację, niestety punkcję miałam u innego lekarza ale na transfer za nasza prośba on przeprowadził teraz czekamy na rezultaty w środę będę robić betę pierwszy raz miałam blastocysty 5.1.1 we wcześniejszej klinice maks 3.2.2Aaa!! Ja czekam na wizyte do niego!
Opowiadaja jaki jest?! Kurde ciekawa jestem!!
cikulinka
No sa super tez mi sie strasznie podobaja ale niestety ja sobie teraz zydze na takie pieknosci wole chodzic jak lachman ale zbierac kase na transfery bo w koncu mam co transferowac ....Ja pierdziulę, wszystkie mi się podobają. A te z kotami i z nietoperzem są wszystkie cudowne . Ciekawe jaki materiał . Muszę sobie kupić ze dwie, ale jak tu się zdecydować
No chyba ze na urodziny wyblagam ....chociaz wolalabym inny prezent II wiadomo ale raczej mi sie nie spelni bo juz cycki przestaly bolec
Netiaskitchen
Ja się właśnie cieszę, że z laktacją u mnie bylo dobrze, ale fakt, że wcześniej naczytałam się też dużo i nie dałam zniechęcić jak były kryzysy. A teraz to się już trochę cieszę na myśl o karmieniu, bo Maksika karmiłam tylko trochę ponad 6mcy bo staraliśmy się o drugie, a na sztucznych cyklach nie było opcji zeby karmić i przygotowywać się do transferu... Mam nadzieję, ze u @motylek24 taki myk się udaOczywiście, mam koleżankę która w 9 miesiącu łazila po górach. To u mnie jest po prostu źle. Tez mam dobrego lekarza, ufam mu bardzo. Ale moje ciało jest do niczego, i tu niestety nikt temu zaradzić nie może. Muszę się nastawić na kolejne 15tyg leżenia.
U mnie koszmarem była tylko laktacja ale teraz będę już mądrzejsza. Przynajmniej taki jest plan.
Netiaskitchen
Ale bym chciała zeby Ci się teraz udało!!!Na pierwszym spotkaniu lekarz specyficzny, oryginalne poczucie humoru, mówi prosto z mostu co i jak ale my z mężem poczuliśmy pierwszy raz że jesteśmy w dobrych rękach przegląda z zainteresowaniu i uwaga dokumenty medyczne. Zamora prowadził u nas cała stymulację, niestety punkcję miałam u innego lekarza ale na transfer za nasza prośba on przeprowadził teraz czekamy na rezultaty w środę będę robić betę pierwszy raz miałam blastocysty 5.1.1 we wcześniejszej klinice maks 3.2.2
Do środy czas zleci, będę trzymać kciuki!!!
Artemida90
U mnie drożdżowy z truskawkami dopiero co z pieca wyszedłKurcze w tym moim telefonie kurde blade nie mogecdodac zadnych zdjec musze chyba stary zalaczyc i tak wstawiac a co dla was chyba tak bede robic ide chyba na taras sie smazyc cos dobrego bym zjadla i jak na zloac nic nie mam nie poratuje mnie nikt deserem ????? Chetnie przygarne....
cikulinka
Moje ulubi9ne. Chyba pojade do ciebie na takie smakolyki ....no i kurćze jak ja wyszlam sie grzac ti kurde burza idzie w ciula ...juz grzmiWysyłam dzisiejszy deser. Na zdrowie !Zobacz załącznik 1130048
reklama
cikulinka
Tez bym zjadlaU mnie drożdżowy z truskawkami dopiero co z pieca wyszedł Zobacz załącznik 1130056
Podziel się: