Nie, jestem Przystojnym, umięśnionym, młodym facetem
Powiedz Mezowi, by zabrał maczugę w razie w
A serio, to spotykałam się z Dziewczynami z forum w realu i żadna nie okazała się Psycholką
Jak do tej pory
Bo jeszcze mnie nie spotkałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, jestem Przystojnym, umięśnionym, młodym facetem
Powiedz Mezowi, by zabrał maczugę w razie w
A serio, to spotykałam się z Dziewczynami z forum w realu i żadna nie okazała się Psycholką
Jak do tej pory
A robilas to w ktorej fazie cyklu?one sa tak opakowane w filijkach i ja je zalewalam w misce z goraca woda- po 10 minutach wyjmowalam, wycinalam z tej folijki i lezalam pod kocykiem jakies 45 minut. Pozniej jak wstawalam to sie rozpadala i mialam ja wszedzie zanim doszlam do lazienki - w nogawkach, na podlodze a moj Ozi jak tylko to widzial to sie rzucal na to i zlizywal Wygladalo jak takie gowienko ma taki kolor i tak przez 15 dni w miesiacu, co miesiac przez 4 miesiace
Masz przeje.baneDziewczynki, wysyłam Wam troche słoneczka i jadu z nad morza [emoji23]Zobacz załącznik 1128650
Dziewczynki, wysyłam Wam troche słoneczka i jadu z nad morza [emoji23]Zobacz załącznik 1128650
Nooo, nagrabiła sobie teraz . Patrzę juz kolejny raz na zdjęcie i się napatrzeć nie mogę. A ja nie mogę sie na dodatek opalać Nosz kuwa Nie przeboleję tegoWiesz Ty co? Litości nie masz Ty... Ty... JADowita żmijo Ty
Zazdroszczę ❤❤❤❤❤
@fredka84 trza zrobić porządek z jadowita @Liliana87
Nooo, nagrabiła sobie teraz . Patrzę juz kolejny raz na zdjęcie i się napatrzeć nie mogę. A ja nie mogę sie na dodatek opalać Nosz kuwa Nie przeboleję tego
Własnie z żalu zeżarłam 4 pyszne kawowe Michałki, nie dość że będę blada to jeszcze z grubą dupą
Te Michałki musiałam przez neta zamawiać bo u nas w sklepach ni ma Pycha sąZ grubą dupą BĘDZIEMY Cię jeszcze bardziej kochać bo będzie więcej ciała do kochania ❤❤
Ja dziś mam w planach wpie*dolić 1,5 kg truskawek z cukrem i śmietaną więc te michałki to wiesz.
A nad morzem dziś pięknie ❤ chętnie bym się teleportowała te 120 km
Wiesz, możesz dziurę wykopać na brzusio Ja tak sobie zawsze nad morzem legowisko szykowałam, piasek odgarniałam, dziury kopałam i po pół godzinie dopiero byłam zadowolona i opalanieNa pocieszenie Ci napisze,że ja też lekko zarumieniona tylko z przodu bo na brzuch się już nie położę troche wieje, bez parawanu nie ma opcji na plazing.