reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
one sa tak opakowane w filijkach i ja je zalewalam w misce z goraca woda- po 10 minutach wyjmowalam, wycinalam z tej folijki i lezalam pod kocykiem jakies 45 minut. Pozniej jak wstawalam to sie rozpadala i mialam ja wszedzie zanim doszlam do lazienki - w nogawkach, na podlodze a moj Ozi jak tylko to widzial to sie rzucal na to i zlizywal 😂 😂 😂 Wygladalo jak takie gowienko ma taki kolor :) i tak przez 15 dni w miesiacu, co miesiac przez 4 miesiace ;)
A robilas to w ktorej fazie cyklu?

Wiesz Ty co? Litości nie masz Ty... Ty... JADowita żmijo Ty 😂

Zazdroszczę 😭😭❤❤❤❤❤

@fredka84 trza zrobić porządek z jadowita @Liliana87 🤪😂😂
Nooo, nagrabiła sobie teraz 🙂. Patrzę juz kolejny raz na zdjęcie i się napatrzeć nie mogę😍. A ja nie mogę sie na dodatek opalać😭 Nosz kuwa😭 Nie przeboleję tego
Własnie z żalu zeżarłam 4 pyszne kawowe Michałki, nie dość że będę blada to jeszcze z grubą dupą

Nooo, nagrabiła sobie teraz 🙂. Patrzę juz kolejny raz na zdjęcie i się napatrzeć nie mogę😍. A ja nie mogę sie na dodatek opalać😭 Nosz kuwa😭 Nie przeboleję tego
Własnie z żalu zeżarłam 4 pyszne kawowe Michałki, nie dość że będę blada to jeszcze z grubą dupą

Z grubą dupą BĘDZIEMY Cię jeszcze bardziej kochać bo będzie więcej ciała do kochania 🤪❤️❤️

Ja dziś mam w planach wpie*dolić 1,5 kg truskawek z cukrem i śmietaną więc te michałki to wiesz. 🤪

A nad morzem dziś pięknie ❤️ chętnie bym się teleportowała te 120 km 🤔

Z grubą dupą BĘDZIEMY Cię jeszcze bardziej kochać bo będzie więcej ciała do kochania 🤪❤❤

Ja dziś mam w planach wpie*dolić 1,5 kg truskawek z cukrem i śmietaną więc te michałki to wiesz. 🤪

A nad morzem dziś pięknie ❤ chętnie bym się teleportowała te 120 km 🤔
Te Michałki musiałam przez neta zamawiać bo u nas w sklepach ni ma 😳 Pycha są🙂
Truskawek jeszcze nie jadłam to też zazdrooo😘 Po pracy u mnie w warzywniakach to mogę tylko kurde szypułki pozbierać😳

15912703211446598162183499450248.jpg

Hyhy 😋😍😍😍😍

Na pocieszenie Ci napisze,że ja też lekko zarumieniona tylko z przodu bo na brzuch się już nie położę ;) troche wieje, bez parawanu nie ma opcji na plazing.
Wiesz, możesz dziurę wykopać na brzusio 😛 Ja tak sobie zawsze nad morzem legowisko szykowałam, piasek odgarniałam, dziury kopałam i po pół godzinie dopiero byłam zadowolona i opalanie😛

reklama
Do góry