reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak sie dopytuje bo wlasnie oprzednim razem mialam 4CC i bylo puste jajo - wiec pewnie musialbyc wadliwy genetycznie a nie wina immuno?
A ja pamietam przypadek dziewczyny ktora miala podane dwa zarodki, 4cc i 4 bc
Po usg za jakis czas okazalo sie ze dzieci jest TROJE
Wiec jak widac morfologia morfologią... zycie znajdzie drogę 😃😃😃

reklama
Mój to zrobił wyjątkowo bardzo delikatnie tylko najbardziej mnie wkur.... Jak mi zadaję pytania podczas wbijania mnie pyta czujesz jak Ci coś tam wchodzi 🤣🤣🤣 Myślałam że go zamorduje...😂 Ja tu sie staram nie myśleć co sie dzieje, a ten mi z pytaniami 😂😂🤦‍♀️
Mój mąż również robił mi zastrzyki. Wszystkie. Za każdym razem to było dla nas obojga przeżycia. Po tygodniu mówiliśmy bardzo mocno nadszarpnięty system nerwowy 😆 podziekowal mi potem że mógł być częścią tego procesu.

Mój mąż również robił mi zastrzyki. Wszystkie. Za każdym razem to było dla nas obojga przeżycia. Po tygodniu mówiliśmy bardzo mocno nadszarpnięty system nerwowy 😆 podziekowal mi potem że mógł być częścią tego procesu.

Dobrze że mamy takich dzielnych mężów 😁 Mój na poczatku był przerażony i powiedział że w życiu nie będzie mógł mi robić ale jak zobaczył strzykawki ze nie są długie i grube to mówi : Aaaaa takie małeee, dawaj wbije Ci 😁😁😁 Dostałam dzisiaj dostawe strzykawek bo ostatnio za mało przywieźli 😁

Załączniki

• IMG_20200604_100313.jpg
    IMG_20200604_100313.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 72
Dobrze że mamy takich dzielnych mężów 😁 Mój na poczatku był przerażony i powiedział że w życiu nie będzie mógł mi robić ale jak zobaczył strzykawki ze nie są długie i grube to mówi : Aaaaa takie małeee, dawaj wbije Ci 😁😁😁 Dostałam dzisiaj dostawe strzykawek bo ostatnio za mało przywieźli 😁

Mój tata sie śmieje, mówi jakby mi policja zrobila teraz wjazd na chate to by pomyśleli że ja jakaś narkomanka 🤣🤣🤣

W głowie mam tylko to że moj mrozaczek to raptem 2.5 dniowy 5-komorkowiec. Więc do zagnieżdżenia ma jeszcze parę dni. Więc ani mój scraching, histeroskopie a ani inne cuda na kiju nie pomogą jeśli on do tego czasu nie przetrwa.
Cały czas od pół roku nie opuszcza mnie myśl czemu nie hodowali moich zarodków do 5 doby, tylko zamrozili wszystkie w 2 dobie, skoro mamy czynnik meski.
I tak siedzę i myślę czy on nadal tam jest i na zmianę bucze i gadam do brzucha jak nienormalna i proszę żeby ze mną został.
Ja chyba nie przeżyje kolejnej porazki

W głowie mam tylko to że moj mrozaczek to raptem 2.5 dniowy 5-komorkowiec. Więc do zagnieżdżenia ma jeszcze parę dni. Więc ani mój scraching, histeroskopie a ani inne cuda na kiju nie pomogą jeśli on do tego czasu nie przetrwa.
Cały czas od pół roku nie opuszcza mnie myśl czemu nie hodowali moich zarodków do 5 doby, tylko zamrozili wszystkie w 2 dobie, skoro mamy czynnik meski.
I tak siedzę i myślę czy on nadal tam jest i na zmianę bucze i gadam do brzucha jak nienormalna i proszę żeby ze mną został.
Ja chyba nie przeżyje kolejnej porazki

Kochana nie zamartwiaj sie tym, nie możesz sie stresować tylko myśl że będzie dobrze. Stres tylko przeszkadza... Wszystko będzie dobrze.. Musi 😘

reklama
@s.ols3404 co porabiasz?
@Doraaa znów w krzakach siedzisz?
No i kurde @Camilleka kolejny raz wsiąkła 🤪
Byłam właśnie na scratchingu 😊 myślałam, że ucieknę z fotela i zacznę krzyczeć. Poprzedni lekarz mnie dotknal, a ten drapał i drapał 😉 nie pisałam nic wcześniej, bo bałam sie, że nie dojdzie do skutku. Po bakterii w posiewie wyszla candida i znów leczenie. Na szczęście miałam wszystko w swojej domowej apteczce i szybko się pozbyłam gościa. Teraz po scratchingu dostałam kolejny antybiotyk już 3 w tym cyklu 🤦🏻‍♀️ probiotyki pakuje cały czas z każdej strony. Torbiel endometrialna urosła już ma 4 cm i doskwiera mi przy podstawowych czynnościach. Już mnie lekarz zachęcał do 4 laparoskopii... Ale ruszam w przyszłym cyklu i podchodzę do 5 transferu i to najważniejsze 😍😍😍😍😍😍

Do góry