reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pierwszy zastrzyk byl najgorszy i tez mi zroil Łukasz bo m sie rece trzesly a pozniej robilam juz sama wszedzie, w samochodzie, w kibelku w reastauracji i w kazdej pozycji ;) Dojdziesz do wpawy ;) Obiecuje ;)

Mam nadzieję ze dojde... Cala sie trzęsłam i nawet jak on mi robił to my trzymałam rękę.. A On mówi.. Puść moją rękę... Jak mam Ci zrobić ten zastrzyk jak mnie trzymasz 🤣🤦‍♀️🤣😂

reklama
Super, jedź i próbuj ❤. Jak bym miała bliżej to nawet bym się nie zastanawiała, a tak to muszę planować i z mężem się kłócić 😜. Wczoraj powiedział że mam nigdzie nie jeździć i nie spotykać się z ludźmi z internetu bo to podejrzane i niebezpieczne 🙄. Ja mu mówię, że się spotykam za tydzień z @Murawa jak pojadę na wizytę do Szczecina a jakby co to z nią jadę, no i już będę ją znała 🙃. @Murawa mam nadzieję, że nie jesteś grubym, starym i zboczonym facetem, co? 😂😂😂
No to ładnie nas twoj mężuś podsumował :p mój to nawet o was nie wie🤪🤪🤪

Mam nadzieję ze dojde... Cala sie trzęsłam i nawet jak on mi robił to my trzymałam rękę.. A On mówi.. Puść moją rękę... Jak mam Ci zrobić ten zastrzyk jak mnie trzymasz 🤣🤦‍♀️🤣😂
Rob sobie sama zastrzyki. Mój mąż jak się potem okazało dźgał mnie 🤪 i rzeczywiście bardziej bolało. Wystarczy przyłożyć igłę do skóry i lekko nacisnąć .

Rob sobie sama zastrzyki. Mój mąż jak się potem okazało dźgał mnie 🤪 i rzeczywiście bardziej bolało. Wystarczy przyłożyć igłę do skóry i lekko nacisnąć .

Mój to zrobił wyjątkowo bardzo delikatnie tylko najbardziej mnie wkur.... Jak mi zadaję pytania podczas wbijania mnie pyta czujesz jak Ci coś tam wchodzi 🤣🤣🤣 Myślałam że go zamorduje...😂 Ja tu sie staram nie myśleć co sie dzieje, a ten mi z pytaniami 😂😂🤦‍♀️

Taką miałam kiedyś fretkę❤. To był samczyk i miałam go kilka lat❤ A jeszcze przed nią miałam całkiem białą z czerwonymi oczami, ona Siwego nie lubiła i go po nogach gryzła😂.
I stąd moja nazwa🙂
Zobacz załącznik 1128535
Piekny futrzak!!! 😍😍😍Słodziak ale one chyba są charakterne, co?

Piekny futrzak!!! 😍😍😍Słodziak ale one chyba są charakterne, co?
Oj taaak, to zwierzak nie dla każdego🙂. Po pierwsze to troszke śmierdzą takim szczoszkiem, choć ja kochałam mojego Dudusia i lubiałam go wąchać🤪🤪🤪. Po drugie są to kochane, słodziutkie i zarazem wredne zwierzątka; nie dadzą sobie w kaszę dmuchać (kuwa, coś jak ja😛). Wg mnie kompletnie nie nadają sie dla małych dzieci. Po trzecie szczają po kątach, włażą pod łózka i niszczą obicie, wszystko kradną, często chorują i kuwa mało kto sie na nich zna😳. Był kiedyś taki moment że jak Siwy zajrzał do swojej szafki ze skarpetami to nie było ani jednej pary, więc otworzył tapczan a tam cała fura skarpet🤪. Wziął bez słowa i ubrał, nawet mu sie nie chciało ich przekładać z powrotem do szafki😂

reklama
Do góry