Tak kochana mieszkam w ManchesterzePamiętam Cię. Mieszkasz tak jak ja w uk tylko nie pamietam w jakim mieście
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
jejjuuuuunnniuuuuu ja bym zakochala ❤❤❤❤❤❤❤ Skad ty ja mialas?Taką miałam kiedyś fretkę❤. To był samczyk i miałam go kilka lat❤ A jeszcze przed nią miałam całkiem białą z czerwonymi oczami, ona Siwego nie lubiła i go po nogach gryzła.
I stąd moja nazwa
Zobacz załącznik 1128535
łoooooo, z daleka . Byliśmy kiedyś pod Lublinem u Siwego rodziny a że już wtedy planowałam kupno następnej fretki to zaczęłam przeglądać ogłoszenia i go tam kupiłam❤jejjuuuuunnniuuuuu ja bym zakochala ❤❤❤❤❤❤❤ Skad ty ja mialas?
Mnie po stymulacji nic nie rusza [emoji16]
Sama dziabie[emoji23]
Jeden raz cieszę się że mam tyle powierzchni użytkowej że nie muszę się dwa razy w to samo miejsce wkuwać [emoji23]
Sama dziabie[emoji23]
Jeden raz cieszę się że mam tyle powierzchni użytkowej że nie muszę się dwa razy w to samo miejsce wkuwać [emoji23]
Dziewczyny ja juz po, zrobiliśmy Too!!!
Wymiękłam niestety i uwaga : Mój mąż to zrobił to za mnie [emoji16][emoji85]
Troszeczkę szczypalo i nadal szczypie, i jest lekkie zaczerwienienie i babelek.. Wy tez miałyście tak???
bazylia128
Pierwszy zastrzyk byl najgorszy i tez mi zroil Łukasz bo m sie rece trzesly a pozniej robilam juz sama wszedzie, w samochodzie, w kibelku w reastauracji i w kazdej pozycji Dojdziesz do wpawy ObiecujeDziewczyny ja juz po, zrobiliśmy Too!!!
Wymiękłam niestety i uwaga : Mój mąż to zrobił to za mnie
Troszeczkę szczypalo i nadal szczypie, i jest lekkie zaczerwienienie i babelek.. Wy tez miałyście tak???
bazylia128
Jaka ty jestes kochana - zawsze to wiedzialam ❤ ❤ ❤łoooooo, z daleka . Byliśmy kiedyś pod Lublinem u Siwego rodziny a że już wtedy planowałam kupno następnej fretki to zaczęłam przeglądać ogłoszenia i go tam kupiłam❤
I wredna nie zapominajJaka ty jestes kochana - zawsze to wiedzialam ❤ ❤ ❤
bazylia128
Qwa znowu przyszedl do mnie Łukasz do racy i siedza z moim szefem - oni maja wspolne tematy zwiazane z praca... Nie lubie ostatnio jak przychodzi bo Cycata tylko swieci przd nim tymy swoimi balonami
reklama
bazylia128
To akurat Twoj atutI wredna nie zapominaj
Podziel się: