No i teraz kochana to sobie już nie pogadamy
reklama
No i teraz kochana to sobie już nie pogadamy
Ale Fredziula, to było zaproszenie podzielę się z Tobą
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jad najlepszy!!!! Ale Ci dobrzeDziewczynki, wysyłam Wam troche słoneczka i jadu z nad morza [emoji23]Zobacz załącznik 1128650
Na cycki zawsze tak kopalam teraz też z brzuchem probowalam, ale nie mogę na plasko bo boli. Także jak orka się pokladam. Maz mnie przywiozl nad morze ale na 2h... bo on nie lubi. Chyba, ze przyjezdzamy na rowery..Już siedzi z zegarkiem w ręku.. Także zaraz mój czas minie [emoji849][emoji849][emoji849]
Zawsze możesz powiedzieć, że Hania chce jeszcze zostać przecież córeczce nie odmówi zresztą kobiecie w ciąży też nie powinien
Czarna1985
Jeszcze troche i tez tam będęDziewczynki, wysyłam Wam troche słoneczka i jadu z nad morza [emoji23]Zobacz załącznik 1128650
Czarna1985
Dziewczynki wlasnie dostalam wiadomość ze od dzis nasza Gameta Gdynia akceptuje zalecenia immunologa. Czyli bardzo dobra wiadomość dla mnie
@bazylia128 jak kalendarz zyje - prosze mnie wpisac - 29.06 wizyta Pasnik omowienie badan i zalecenia
Ale dzis sloneczko swieci!!
Plastry przyjechaly - bede sie nurać dzis w blotku
Ale dzis sloneczko swieci!!
Plastry przyjechaly - bede sie nurać dzis w blotku
Netiaskitchen
Ale czad!!! Wszystko zaczyna się układaćDziewczynki wlasnie dostalam wiadomość ze od dzis nasza Gameta Gdynia akceptuje zalecenia immunologa. Czyli bardzo dobra wiadomość dla mnie
Lać tylko i patrzeć czy równo puchnie!!Daj proszę linka bo szukam ale pierdoly mi wychodzą, dzieki
Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Witam serdecznie. Chciałabym wam przybliżyć temat badań i przebiegu naszych ciąż po poronieniu. Niejednokrotnie była to ..4 ..5 ..6 ciąża ale jednak udana. Wątek ten jest watkiem zamknietym w celu zebrania wszelkich wiadomosci "dlaczego" tym razem nam sie udalo. Na pozostalych wątkach o...
www.babyboom.pl
reklama
Haha w Plocku juz sie dział jeden kryminalny serial, teraz bedzie drugi pt. W poszukiwaniu Dziada Dobrodzieja hahahhaCzekam na relację z niecierpliwością. To zaczyna być bardzo ciekawe prawie jak serial brazylijski pod tytułem Sprawca wielu ciąż. [emoji3][emoji3][emoji3]
Podziel się: