reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem jak to jest, gdzieś czytałam że jest trochę przereklamowany, ale też dużo się słyszało że wielu parom pomógł, gdzie już inni nie dawali im nadzieji. Ale uważam że kiepsko o nim świadczy sam fakt że jeżeli on prowadzi stymulacje to trzeba dopłacić osiem stów więcej, wizyty u niego też dużo droższe, no i transfer plus 440zl 😲 Sama Rozenek- Majdan u niego się leczyła.
Naprawde u niego? Czyli jednak Novum jej pomoglo? Ja myslalam ze to byla inna klinika... No ja sie pytam na co on ta kase tak zbiera 😂 😂 😂 Ale to chyba tak jest ze jak sie ma duzo to chce sie wiecej i wiecej ;)

Bo tak dlugo NIE byłas w ciąży ze teraz ciezko uwierzyc ze w niej JESTES ;) Moze zaczniesz dobra passe na forum bo ostatnio jakies fatum tu bylo ;( To pisz nam od razu co i jak... A wlasnie o co chodzi z tym accofilam - jaki masz kir?

Teraz tyle będzie się działo na forum, po przerwie koronawirusowej, że po prostu dobra passa MUSI wrócić ❤kir bx, ale brak kilku implantacyjnych, nie wiem czy to zasługa accofilu, czy sam zarodek dałby radę i raczej się nie dowiem, ale fakt, że nigdy wcześniej implantacji nie było

Kurde to ja myślałam i w sumie tez gdzieś napewno czytałam ze zwolnienia po tym jest 2 tygodnie, ale to może wcześniej tak było, bo ja to sobie mówiłam tak ze jak już dojdzie do tego pierwszego transferu bo to już jest moje trzecie podejście bo dwa razy mi odroczyli ... To mówię na pierwszy transfer to bym wzięła jakieś dłuższe wolne w sensie te dwa tygodnie ale na następne to już napewno nie..
Fajnie się to czyta jak opowiadasz jak to jest w ten dzień 😁bo właśnie zawsze się zastanawiałam jak to wszystko wyglada
Tak tylko musisz uwazac zeby nie dostac do glowy i jak ja omijalam kazda dziure w drodze zeby kropek nie wypadl, nauczylam sie kichac nie zaciskajac miesni przez co czasami do pary jakis baczek wyskakiwal 😂😂😂 w nocy spalam z biala chusteczki sprawdzalam po kryjomu przed mezem czy nie ma plamienia, ciagle sie macalam po cyckach nawet w miejscach publicznych - taki sobie wypracowalam system ze nikt juz na to nie zwracal uwagi ;)

No trzeba mieć to pozytywne nastawienie ale to tak ma się cały czas to myśl ze się nie uda...
To jest meeega dla mnie pocieszające ze w twoim odczuciu to było lepsze od cytologi 😁
Dzięki 😁
Uspokoiło mnie to trochę 😁
A ja ci napisze od siebie bo mam porównanie . Miałam transfer próbny i poczułam lekkie łaskotanie i się nastawiłam na lekki transfer. Niestety prawdziwy transfer był koszmarem do momentu aż przyszedł drugi lekarz i zrobił go w 1 minutę.
Także niczego się nie bój bo prawidłowo zrobiony transfer jest bezbolesny dosłownie takie łaskotanie kilkusekundowe ❤️ Dla mnie cytologia czy wymaz tez są bardziej bolesne niż sam transfer tylko nie możesz się spinać u zaciskać tylko rozluźniona.
Jeśli będzie u ciebie tak ogromny strach przed transferem to jest opcja narkozy do transferu ale dodatkowo płatna

Tak tylko musisz uwazac zeby nie dostac do glowy i jak ja omijalam kazda dziure w drodze zeby kropek nie wypadl, nauczylam sie kichac nie zaciskajac miesni przez co czasami do pary jakis baczek wyskakiwal 😂😂😂 w nocy spalam z biala chusteczki sprawdzalam po kryjomu przed mezem czy nie ma plamienia, ciagle sie macalam po cyckach nawet w miejscach publicznych - taki sobie wypracowalam system ze nikt juz na to nie zwracal uwagi ;)
jprdl Bazylia, bączku 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

reklama
Jejku poważnie ?
ja to się właśnie zastanawiam co tu robić żeby się czymś zająć jak się będzie siedzieć w domu
Boje się tego stanu ze tak można sfiksować, kurde nie chciałabym tego
Bo takich hitów jak Ty opowiadasz to jeszcze nie słyszałam 😂 uśmiałam się 😂

Do góry