reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jacieeee czyli to jeszcze lekarz może coś spiepszyc i będzie bolało
Ja sie tylko właśnie obawiam tego ze przez to moje spinanie i to ze się tego będę bała coś pójdzie nie tak, dlatego tak wypytuje o to znieczulenie...
jakby mi ktos teraz powiedział ze mam iść na HSG to pierwsza rzecza jaka robię to biorę narkozę - ja chyba w życiu takiego bólu nie miałam jak przy badaniu tej drożności ...
Ja przeżyłam drożność bez problemu. Bol taki mocno okresowy ale do przeżycia tylko ze ja miałam oba drożne.
Wiesz narkoza nie jest obojętna dla naszego organizmu i transfer w narkozie to ostateczna ostateczność ale 99 % kobiet ma transfer szybki i bezbolesny. Ja mam specyficzna szyjkę i dlatego było trudno ja już miałam takie trudności przy inseminacji. Ale sprawny lekarz z odpowiednim cewnikiem nie ma problemu jak widać 😉😉 teraz będę miała histeroskopie to sobie dokładnie obejrzą ta moja szyjkę i mam nadzieje ze zrobią notatki typu” na godzinie dwunastej lekko w prawo” 😂😂😂
Ja mam dzisiaj głupawkę i sprzątam i tańczę od tana bo w poniedziałek idę do nowej pracy 🤟🤟🤟
I będzie zbieranko na 2,3,4 i 5 stymulację ✊🤟🤟

Popieram w 100%! Bardzo mądrze to napisałaś i już na pewno ktoś, kto zachodzi w ciążę na zawołanie tego nie zrozumie. A teksty "odpuść to zaraz zajdziesz" myślę, że każdej z nas wychodzą bokami. "moim faworytem" były spotkania z kuzynkami Męża i tekst na powitanie zamiast "czesc miło was widzieć" był "a ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Kiedy cie w końcu z brzuchem zobaczę?".. Więc tak, tego...

Chociaż ludzie potrafią być okrutni, jeden chłopak w roacy męża nie może mieć dzieci i są w trakcie załatwiania adopcji. Ostatnio ktoś mu dowalił "ty możesz se jaja naświetlić, i tak się nie starasz więc są ci niepotrzebne"... Ludzie są okrutni i bezwzględni. A jak powiesz o problemach, to zazwyczaj dowalą Ci jeszcze bardziej. Mój jak brał wolne żeby ze mną do kliniki jeździć (nie powiedział gdzie i po co tylko że z żoną do lekarza jedzie) to usłyszał "a ty co? Jedziesz żonie dziecko na szkiełku zrobić bo inaczej nie umiesz?"... Więc każda z nas, niezależnie od długości przebytej drogi przeszła przez jakieś "piekło" związane z brakiem zrozumienia. Moja bratowa jest bardzo niezadowolona, że się nam udało, bo ich syn nie będzie już najcudowniejszym wnukiem i oczkiem w głowie dziadków...

@annemarie baaardzo się cieszę, że się Wam udało 🥰 macie cudowne dzieci, podziwiam wasza decyzję i macie ogromne serca pełne miłości ❤
Przeczytałam i pękło mi serce 😭😭😭jak można być takim podłym czlowiekiem😭😭 to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu ze nie warto mówić nikomu !!
Na szczęście wasze dziecko ze szkiełko tańczy już sobie w brzuszku ❤️❤️❤️❤️

Popieram w 100%! Bardzo mądrze to napisałaś i już na pewno ktoś, kto zachodzi w ciążę na zawołanie tego nie zrozumie. A teksty "odpuść to zaraz zajdziesz" myślę, że każdej z nas wychodzą bokami. "moim faworytem" były spotkania z kuzynkami Męża i tekst na powitanie zamiast "czesc miło was widzieć" był "a ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Kiedy cie w końcu z brzuchem zobaczę?".. Więc tak, tego...

Chociaż ludzie potrafią być okrutni, jeden chłopak w roacy męża nie może mieć dzieci i są w trakcie załatwiania adopcji. Ostatnio ktoś mu dowalił "ty możesz se jaja naświetlić, i tak się nie starasz więc są ci niepotrzebne"... Ludzie są okrutni i bezwzględni. A jak powiesz o problemach, to zazwyczaj dowalą Ci jeszcze bardziej. Mój jak brał wolne żeby ze mną do kliniki jeździć (nie powiedział gdzie i po co tylko że z żoną do lekarza jedzie) to usłyszał "a ty co? Jedziesz żonie dziecko na szkiełku zrobić bo inaczej nie umiesz?"... Więc każda z nas, niezależnie od długości przebytej drogi przeszła przez jakieś "piekło" związane z brakiem zrozumienia. Moja bratowa jest bardzo niezadowolona, że się nam udało, bo ich syn nie będzie już najcudowniejszym wnukiem i oczkiem w głowie dziadków...

@annemarie baaardzo się cieszę, że się Wam udało 🥰 macie cudowne dzieci, podziwiam wasza decyzję i macie ogromne serca pełne miłości ❤
Wiesz co? Zatkało mnie :o Kuwa co za ludzie🤬🤬🤬. Boże, dobrze ze to już za Tobą❤

Jacieeee czyli to jeszcze lekarz może coś spiepszyc i będzie bolało
Ja sie tylko właśnie obawiam tego ze przez to moje spinanie i to ze się tego będę bała coś pójdzie nie tak, dlatego tak wypytuje o to znieczulenie...
jakby mi ktos teraz powiedział ze mam iść na HSG to pierwsza rzecza jaka robię to biorę narkozę - ja chyba w życiu takiego bólu nie miałam jak przy badaniu tej drożności ...
O jjjaaaaa tez nigdy ale to nigdy nie mialam takiego bolu ja HSG bruuuu

reklama
Do góry