klaudiaanita
Fanka BB :)
U fryzjera siedzę właśnie@klaudiaanita a Ty co nic nie mówisz, poka paznokcie
W końcu kolor robię bo już złotowłosa byłam
Paznokcie znów Orange
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U fryzjera siedzę właśnie@klaudiaanita a Ty co nic nie mówisz, poka paznokcie
Ja przeżyłam drożność bez problemu. Bol taki mocno okresowy ale do przeżycia tylko ze ja miałam oba drożne.Jacieeee czyli to jeszcze lekarz może coś spiepszyc i będzie bolało
Ja sie tylko właśnie obawiam tego ze przez to moje spinanie i to ze się tego będę bała coś pójdzie nie tak, dlatego tak wypytuje o to znieczulenie...
jakby mi ktos teraz powiedział ze mam iść na HSG to pierwsza rzecza jaka robię to biorę narkozę - ja chyba w życiu takiego bólu nie miałam jak przy badaniu tej drożności ...
Przeczytałam i pękło mi serce jak można być takim podłym czlowiekiem to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu ze nie warto mówić nikomu !!Popieram w 100%! Bardzo mądrze to napisałaś i już na pewno ktoś, kto zachodzi w ciążę na zawołanie tego nie zrozumie. A teksty "odpuść to zaraz zajdziesz" myślę, że każdej z nas wychodzą bokami. "moim faworytem" były spotkania z kuzynkami Męża i tekst na powitanie zamiast "czesc miło was widzieć" był "a ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Kiedy cie w końcu z brzuchem zobaczę?".. Więc tak, tego...
Chociaż ludzie potrafią być okrutni, jeden chłopak w roacy męża nie może mieć dzieci i są w trakcie załatwiania adopcji. Ostatnio ktoś mu dowalił "ty możesz se jaja naświetlić, i tak się nie starasz więc są ci niepotrzebne"... Ludzie są okrutni i bezwzględni. A jak powiesz o problemach, to zazwyczaj dowalą Ci jeszcze bardziej. Mój jak brał wolne żeby ze mną do kliniki jeździć (nie powiedział gdzie i po co tylko że z żoną do lekarza jedzie) to usłyszał "a ty co? Jedziesz żonie dziecko na szkiełku zrobić bo inaczej nie umiesz?"... Więc każda z nas, niezależnie od długości przebytej drogi przeszła przez jakieś "piekło" związane z brakiem zrozumienia. Moja bratowa jest bardzo niezadowolona, że się nam udało, bo ich syn nie będzie już najcudowniejszym wnukiem i oczkiem w głowie dziadków...
@annemarie baaardzo się cieszę, że się Wam udało macie cudowne dzieci, podziwiam wasza decyzję i macie ogromne serca pełne miłości ❤
Ach Orange, kolor KTM-a . Oczywiście czekam za zdjęcie od frycaU fryzjera siedzę właśnie
W końcu kolor robię bo już złotowłosa byłam
Paznokcie znów Orange
Wiesz co? Zatkało mnie Kuwa co za ludzie. Boże, dobrze ze to już za Tobą❤Popieram w 100%! Bardzo mądrze to napisałaś i już na pewno ktoś, kto zachodzi w ciążę na zawołanie tego nie zrozumie. A teksty "odpuść to zaraz zajdziesz" myślę, że każdej z nas wychodzą bokami. "moim faworytem" były spotkania z kuzynkami Męża i tekst na powitanie zamiast "czesc miło was widzieć" był "a ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Kiedy cie w końcu z brzuchem zobaczę?".. Więc tak, tego...
Chociaż ludzie potrafią być okrutni, jeden chłopak w roacy męża nie może mieć dzieci i są w trakcie załatwiania adopcji. Ostatnio ktoś mu dowalił "ty możesz se jaja naświetlić, i tak się nie starasz więc są ci niepotrzebne"... Ludzie są okrutni i bezwzględni. A jak powiesz o problemach, to zazwyczaj dowalą Ci jeszcze bardziej. Mój jak brał wolne żeby ze mną do kliniki jeździć (nie powiedział gdzie i po co tylko że z żoną do lekarza jedzie) to usłyszał "a ty co? Jedziesz żonie dziecko na szkiełku zrobić bo inaczej nie umiesz?"... Więc każda z nas, niezależnie od długości przebytej drogi przeszła przez jakieś "piekło" związane z brakiem zrozumienia. Moja bratowa jest bardzo niezadowolona, że się nam udało, bo ich syn nie będzie już najcudowniejszym wnukiem i oczkiem w głowie dziadków...
@annemarie baaardzo się cieszę, że się Wam udało macie cudowne dzieci, podziwiam wasza decyzję i macie ogromne serca pełne miłości ❤
O jjjaaaaa tez nigdy ale to nigdy nie mialam takiego bolu ja HSG bruuuuJacieeee czyli to jeszcze lekarz może coś spiepszyc i będzie bolało
Ja sie tylko właśnie obawiam tego ze przez to moje spinanie i to ze się tego będę bała coś pójdzie nie tak, dlatego tak wypytuje o to znieczulenie...
jakby mi ktos teraz powiedział ze mam iść na HSG to pierwsza rzecza jaka robię to biorę narkozę - ja chyba w życiu takiego bólu nie miałam jak przy badaniu tej drożności ...
Ja am juz tylkow idze twoje piersi Fryzurka tez fajna - to super tak sobie cos zmienicA ja wyszłam od fryzjeraMega zmiana długości, nowy kolor, mi się podoba
A ja wyszłam od fryzjeraMega zmiana długości, nowy kolor, mi się podoba
Nie, zupelnie normalna jesteś❤ ❤ ❤ normalnie boję się cieszyć, jakaś walnięta jestem chyba
Gdzie te piersi się pytam? przecież dekolt pod szyję, bluza... Coś widać w ogóle? Aż sprawdzęJa am juz tylkow idze twoje piersi Fryzurka tez fajna - to super tak sobie cos zmienic