[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Beta 9dpt 131,2 mIU/ml!!! 7dpt było 67,31, więc wygląda na to, że przyrost w normie [emoji3059][emoji3059][emoji3059] ile to niesie ze sobą emocji, od strachu do radości i niepewności
reklama
Kuwa Mary, nie na darmo mam dziś super humor, wiedziałam że coś sie święci, ale się cieszęBeta 9dpt 131,2 mIU/ml!!! 7dpt było 67,31, więc wygląda na to, że przyrost w normie ile to niesie ze sobą emocji, od strachu do radości i niepewności
@Czarna1985 CZY TY TO WIDZISZ? Accofil❤
mary.m
Fanka BB :)
Suuuuppeerrrrrr !!! Powtzarzs jeszcze czy czekasz na USG ?
W poniedziałek muszę zrobić morfologię i wysłać do Paśnika, to chyba przy okazji jeszcze raz zrobię betę, ulżyło mi, ale i tak mam wrażenie, że to jakaś abstrakcja
bazylia128
A czy chociaz ta jego O-CENA - idzie w parze ze skutecznością? Kurcze - no nie dosc ze to wszystko tyle kosztuje to jeszcze Ci lepsiejsi sie tak cenia - i do tego podwyżki w dobie kryzysu gospodarczego - Przeje...bane mamy z ta nieplodnością ;( Przeciez to my powinnysmy dostawac jakies dodatkowe doplaty za cierpnie, strach - nie raz wykluczenie spoleczne - ah sorrki ale jakos mnie ponioslo no ....Nooo to cały guru kliniki, Lewandowski to założyciel kliniki Novum. On przyjmuje tylko ciężkie przypadki i u niego wszystko dodatkowo płatne. Nie wiem, bo Ja nie miałam z nim styczności, byłam odpoczatku u jednego lekarza któremu zaufalam od razu i prowadził mnie od początku do końca.
Ostatnia edycja:
Cudowna wiadomość [emoji3059] dajesz nadzieję [emoji7]W poniedziałek muszę zrobić morfologię i wysłać do Paśnika, to chyba przy okazji jeszcze raz zrobię betę, ulżyło mi, ale i tak mam wrażenie, że to jakaś abstrakcja
bazylia128
Bo tak dlugo NIE byłas w ciąży ze teraz ciezko uwierzyc ze w niej JESTES Moze zaczniesz dobra passe na forum bo ostatnio jakies fatum tu bylo ;( To pisz nam od razu co i jak... A wlasnie o co chodzi z tym accofilam - jaki masz kir?W poniedziałek muszę zrobić morfologię i wysłać do Paśnika, to chyba przy okazji jeszcze raz zrobię betę, ulżyło mi, ale i tak mam wrażenie, że to jakaś abstrakcja
mary.m
Udało się, naprawdę się udało!!! ❤❤❤❤
Mega gratulacje!!! Teraz to już musi być dobrze!!! Do kiedy masz brać ten accofil?
Dziękuję Kochana wiem, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale to już dobry początek. Accofil do 9 tc
mary.m
Kuwa Mary, nie na darmo mam dziś super humor, wiedziałam że coś sie święci, ale się cieszę
@Czarna1985 CZY TY TO WIDZISZ? Accofil❤
❤ ❤ ❤ normalnie boję się cieszyć, jakaś walnięta jestem chyba
Nie wiem jak to jest, gdzieś czytałam że jest trochę przereklamowany, ale też dużo się słyszało że wielu parom pomógł, gdzie już inni nie dawali im nadzieji. Ale uważam że kiepsko o nim świadczy sam fakt że jeżeli on prowadzi stymulacje to trzeba dopłacić osiem stów więcej, wizyty u niego też dużo droższe, no i transfer plus 440zl Sama Rozenek- Majdan u niego się leczyła.A czy chociaz ta jego O-CENA - idzie w parze ze skutecznością? Kurcze - no nie dosc ze to wszystko tyle kosztuje to jeszcze Ci lepsiejsi sie tak cenia - i do tego podwyżki w dobie kryzysu gospodarczego - Przeje...bane mamy z ta nieplodnością ;( Przeciez to my powinnysmy dostawac jakies dodatkowe oplaty za cierpnie, strach - nie raz wykluczenie spoleczne - ah sorrki ale jakos mnie ponioslo no ....
reklama
Kurde to ja myślałam i w sumie tez gdzieś napewno czytałam ze zwolnienia po tym jest 2 tygodnie, ale to może wcześniej tak było, bo ja to sobie mówiłam tak ze jak już dojdzie do tego pierwszego transferu bo to już jest moje trzecie podejście bo dwa razy mi odroczyli ... To mówię na pierwszy transfer to bym wzięła jakieś dłuższe wolne w sensie te dwa tygodnie ale na następne to już napewno nie..Bralam na jakies dwa dni bo jakos to sie tak zawsze z weekendem zbieglo ale nie od klinicznego tylko od rodzinnego bo wtedy jeszcze w pracy nie za bardzo wiedzieli Ja mam na odwrot - bo ja znowu sram po gaciach za kazdym razem jak mam narkoze - no nie nawidze tego dziadostwa Nie wiem dlaczego bo zjazd jest po tym konkretny Ale sa takie ktore to kochaja np @Aduś16 a o @Natsnats to juz nie wspomne U mnie zawsze transfer to bylo takie swieto i i bardzo wzruszajace - zawsze lekarz trzyma kciuki, zyczy powodzenia - zanm ci zrobia transfer to embrilog z okienka sie wypyta o twoje i pratnera dane a potem przekazanie tego kropeczka w pipecie i wtedy tez tak oficjalnie embriolog opowiada: Podajemy jedna blastocyste itd Potem siedzisz 5 minut z zacisnietymi udkami i pedzisz do ubikacji siku I wychodzisz z kliniki jak gdyby nic sie nie stalo a jednak czujesz ze jestes zaplodniona
Fajnie się to czyta jak opowiadasz jak to jest w ten dzień bo właśnie zawsze się zastanawiałam jak to wszystko wyglada
Podziel się: