reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Serio;) A wiesz czemu dołączyłam do forum kto po in vitro? Bo moja kuzynka, która za granicą tez walczy z in vitro napisala mi właśnie o tym miejscu i opisała mi Twoja trudna walkę, która przyniosła upragniony cel ;) napisala mi,że byłaś jej mentorką;)

Zaglądaj częściej, bo jest tu dużo walczących dziewczyn, niektóre mają już prawie wszystkie badania porobione i dalej nie wiadomo gdzie tkwi problem. Mają ogromną wiedzę, ja często nie rozumiem tego co one piszą, jak to mówią Pinki Łinki to dla mnie , ale może akurat coś im podpowiesz;)
Nawet nie wiedziałam, że tak tu trafiłaś 😊ale historia!!! 😊😊😊

reklama
Trzeba się dobrze nastawić ze to faktycznie nie boli i ze jakos to przejdzie. Ja po punkcji nie mogę powiedzieć bo nic nie czułam tak jakbym wgl nie miała żadnego zabiegu ani nic.
A po transferze brałaś od lekarza L4 ?
Bralam na jakies dwa dni bo jakos to sie tak zawsze z weekendem zbieglo ale nie od klinicznego tylko od rodzinnego bo wtedy jeszcze w pracy nie za bardzo wiedzieli ;) Ja mam na odwrot - bo ja znowu sram po gaciach za kazdym razem jak mam narkoze - no nie nawidze tego dziadostwa ;) Nie wiem dlaczego bo zjazd jest po tym konkretny ;) Ale sa takie ktore to kochaja np @Aduś16 a o @Natsnats to juz nie wspomne ;) U mnie zawsze transfer to bylo takie swieto i i bardzo wzruszajace - zawsze lekarz trzyma kciuki, zyczy powodzenia - zanm ci zrobia transfer to embrilog z okienka sie wypyta o twoje i pratnera dane a potem przekazanie tego kropeczka w pipecie i wtedy tez tak oficjalnie embriolog opowiada: Podajemy jedna blastocyste itd Potem siedzisz 5 minut z zacisnietymi udkami i pedzisz do ubikacji siku ;) I wychodzisz z kliniki jak gdyby nic sie nie stalo a jednak czujesz ze jestes zaplodniona ;)

he he he, boję się😛
Tyyyyy, a ja będę mogła chlać na immunopresji? :o :o :o
Ja dziś jedno pifkooo
No wlasnie ja sie boje laczenia lekow z alkoholem i dlatego jutro sie nachlam zeby miec wstret i kaca na dluzszy czaas ;) Mysle ze chyba nie zabardzo bo oslabi dzialanie lekow co? Nie wiem tak mi sie wydaje przeciez nie zapytam sie lekarza czy moge sie na tych lekach nastukac ze dwa razy 😂😂😂

reklama
Jejku kochana a ta dodatkowa oplata za wykonanie transferu przez innego lekarza :o Pierwsz raz sie z czyms takim spotykam? On jakis wyjatkowy? U mnie sie tylko drozej placi za wisyty u profesorow bo od nie dawna syn profesora tez jest profeorem ale to jest 150 zl drozej...
Nooo to cały guru kliniki, Lewandowski to założyciel kliniki Novum. On przyjmuje tylko ciężkie przypadki i u niego wszystko dodatkowo płatne. Nie wiem, bo Ja nie miałam z nim styczności, byłam odpoczatku u jednego lekarza któremu zaufalam od razu i prowadził mnie od początku do końca.

Do góry