Netiaskitchen
Fanka BB :)
Niech zadziała potwierdzam, ja tylko dopochwowo.4x2mg było od dziś dodatkowa tabletka dopochwowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech zadziała potwierdzam, ja tylko dopochwowo.4x2mg było od dziś dodatkowa tabletka dopochwowo
Tylko doustnie. Do 8dnia było super 7, a później 13 tylko 8. Zwiększenie leków i znów tylko 8 [emoji24]Biedna [emoji3064] bardzo mi przykro. A jaknprzyjmowalas wcześniej estrofem ? Doustnie czy dopochwowo? Bo ja od 2dc dopochwowo i musiałam endometrium 14mm. Podobno dopochwowo jest bardziej skuteczny
Bardzo pieknie napisane - az mi lezka sie puscila. To mile ze tak o nas starajace sie dbasz Ja sobie obiecalam ze juz nigdy nie bede narzekac jak tylko bedzie dobrze u mojej mamy - ale jednak masz racje to trudne swieta dla tych starajacych sie A naza @Czarna1985 tak jak napisalas bardzo zasluguje na to sloneczko Ona sama jest jak takie nasze sloneczkoTo płacz. Może akurat trochę złych uczuć wyjdzie. I może trochę poczujesz się lżej... Dużo złych wieści miałaś ostatnio, popsutych planów i wszystkiego... A Dzień Matki jest chyba nawet trudniejszy dla wszystkich osób starajacych się o dziecko niż święta... Ale zobaczysz, i po tej burzy wyjdzie słoneczko a dla Ciebiensłoneczko to już szybciutko niech wyłazi, bo bardzo go brakuje!!!
Potwierdzam u mnie estrofem dopochwowo duzo lepiej sie wchalania niz doustnie Duzo sluzu plodnego, ladne endometrium, zboczone sny ale i tez czesty bol glowy...Koniecznie spróbuj właśnie dopochwowo estrofem i nawet ta viagrę. To najlepiej zadziała
Wlasnie to samo napisalam ananskuA sprobuj dwa razy dopochwowo.
Nie chce być mądrzejsza od lekarza ale nie widzę sensu podawania podwójnej dawki doustnie skoro dopochwowo jest skuteczniej tym bardziej ze widać było ze słabo rośnie ... jak przyjmowałam właśnie dopochwowo 2X1 i odrazu endo urosło i śluz płodny po 3 dniach już się pojawił
NA mnie te usg tez nie robi juz wrazenia - chociaz duzo bardziej wole miec te niebieskie spodniczki niz jak ide do miejscowego gina i tych spodniczek nie ma, wtedy zawsze zakladam sukienke i tylko poddzieram kieceMi po tylu usg juz wszystko jedno
Urzadzenie wklada i tyle
Jak robocik sie czulam i tak chodzac ciagle na te usg wiec whatever nawet dalam sie badac studentom na zaliczenie w instytucie nawet zdała egzamin dziewczyna biedna zestresowana
jejeku kochana to nie wiedzialam ze ty tez jestes taka nazanaczona przepraszam a przed chwila ci napisalam ze tobie to nie grozi Fajnie ze nie jestem samaTo mamy podobne amh
Mnie tez po punkcji prawie rozerwalo
Mialam schize ze mi płuca zalewa
Ale ze lekarz uspokajal to jakos przetrwalam i przelalam hektolitry wody przez siebie
A to bylo na zwyklych lekach:/ zadnych nowosciach! Dobrze wiedziec zeby sie nie dac rozerwac
a dlaczego lepiej nie robic sraczingu jak sie bierze encorton? Prosze odpowiedz bo mnie to bardzo inetresuje A u ciebie jak zazwyczaj jest implantacja czy beta zero? Pewnie przy takim AMH tez masz zawsze crio?Encorton i intralipid bralam juz przy jednym transferze i to 10 mg encorton
Nic nie dalo niestety wiec to chyba nie to
Scratching tez mialam ale cykl przed tym kiedy byl encorton wiec nie wiem czy poprawnie...
Zawsze powinna byc jakas zaslonka czy parawan-w porzadnych gabinetach tak jest.Wiec nie bedzie nic Twoj partner ogladalNie wiem dlaczego ale ja się trochę krępuje samego badania usg przy moim partnerze