reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ch..a urosło to moje endometrium. Jak było 8 w 13dc tak jest 8 w 18.
Jestem załamana [emoji24]
Dodatkowa tabletka estrofemu dopochwowo od dziś. Ale i tak pewnie g.. urosnie.
W poniedziałek transfer o 8 bo szkoda tracić cyklu po histero. Jednego nie dwóch zarodków. Nie zaryzykuję dwóch w takiej sytuacji.
Co najgorsze na cyklu naturalnym miałam lepsze Endo. Przekombinowalam cholera jasna
Jestem na siebie wściekła!!!
Siedzę pod klinika w samochodzie i ryczę jak bóbr

Może poproś o viagre? Może po tym ruszyć...

W poniedziałek transfer o 8 bo szkoda tracić cyklu po histero. Jednego nie dwóch zarodków. Nie zaryzykuję dwóch w takiej sytuacji.
Co najgorsze na cyklu naturalnym miałam lepsze Endo. Przekombinowalam cholera jasna
Biedna 🥺 bardzo mi przykro. A jaknprzyjmowalas wcześniej estrofem ? Doustnie czy dopochwowo? Bo ja od 2dc dopochwowo i musiałam endometrium 14mm. Podobno dopochwowo jest bardziej skuteczny

Kurcze, niewesoło 😟. Może jeszcze podrośnie❤

4x2mg było od dziś dodatkowa tabletka dopochwowo
A sprobuj dwa razy dopochwowo.
Nie chce być mądrzejsza od lekarza ale nie widzę sensu podawania podwójnej dawki doustnie skoro dopochwowo jest skuteczniej tym bardziej ze widać było ze słabo rośnie ... jak przyjmowałam właśnie dopochwowo 2X1 i odrazu endo urosło i śluz płodny po 3 dniach już się pojawił

Kochana ja już ponad dwa lata! Dużo mi to dało, ale teraz stres mnie dopada i przerzucam uczucia z poprzedniego transferu na ten który będzie. Muszę sobie przerobić to w swojej głowie, ale już mi jest lepiej 😊 i my kiedyś dojdziemy do tego celu!
Powiem ci ze ja tez mam chwile (jak np dzisiaj bo z moja mam jest ok ja po zabiegu no i okropny mialam czas ostatnio) ze sie zapominam i sie ciesze ze wszystkiego a za chwile taka przytlaczajaca mysl jak bys mlotem w glowe dostala ze z czego ja sie ciesze jak najgorsze przede mna ;( I nie wiem jak ty ale za pierwszym razem jakos ten transfer byl taki ze wierzylam nooo drugi tez ale teraz za kazdym kolejnym razem niestety coraz trudniej znalezc mi ta wiare ;(

reklama
Do góry