reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Ci tak ZAJEBISCIE
bo cos wyszlo i przeleczenie tego moze rozwiazac problem.
Chcialabym zeby mi wyszlo.
Nie masz sie czego bac tylko cieszyc!
a jesli nie masz innych przeciwwskazan do ciazy naturalnej towiesz ze teraz po leczeniu moze sie Wam udac naturalnie??💪🏻💪🏻💪🏻
Dzięki kochana, będziemy próbować 😘😘 ja już chce podchodzić do stymulacji w kolejnym cyklu jeśli będę mieć dobre wyniki oczywiście ;)

reklama
tak dziewczyny wlasnie pisza ze chyba zabija te nadwyzkowe komorki nk w endometrium ale ja niegdy tego SRACZINGU ;) nie robilam wiec nie wiem ale tez nie mam wskazan do accofilu. Wiem tylko ze jakbym miala wskazania to stanelabym na glowie zeby to zrobic ;) JA tez nigdy nie mialam problemow z endometrium. Nawet ostatnio u zwyklego gina mialam sprawdzne i bylo na 11 mm bez lekow i innych wspomagaczy ;)
Ja mialam SRACZING hahaha
Juz widze siebie: przepraszam czy Pan doktor bylby łaskawy zrobic mi SRACZING? 🥴
Dzięki kochana, będziemy próbować 😘😘 ja już chce podchodzić do stymulacji w kolejnym cyklu jeśli będę mieć dobre wyniki oczywiście ;)
no to mocne mocne kciuki✊🏻✊🏻✊🏻
tez bym juz chyba szla za ciosem... z calego serca Ci zycze niech to bedzie TO!

Kurcze na jak długo to też nie wiem 🤔 Ale tak accofil można stosować zamiennie ze scratchingiem. Nawet widziałam już docent w swoich zaleceniach juz o tym piszę. Scratching stosujesz w cyklu przed, a wlew z accofilu od 3 do 5 dni przed transferem. Jeśli masz scratching to później nie robisz już wlewu tylko np zastrzyki podskórnie zaczynasz dwa dni po transferze 😉
Czyli jednak po scratchingu trzeba robić zastrzyki:/ to taniej wychodzi wlew:D

Ch..a urosło to moje endometrium. Jak było 8 w 13dc tak jest 8 w 18.
Jestem załamana [emoji24]
Dodatkowa tabletka estrofemu dopochwowo od dziś. Ale i tak pewnie g.. urosnie.
W poniedziałek transfer o 8 bo szkoda tracić cyklu po histero. Jednego nie dwóch zarodków. Nie zaryzykuję dwóch w takiej sytuacji.
Co najgorsze na cyklu naturalnym miałam lepsze Endo. Przekombinowalam cholera jasna
Jestem na siebie wściekła!!!
Siedzę pod klinika w samochodzie i ryczę jak bóbr

reklama
Do góry