Hehe ja tez mam te jednorazowe spodnice.Ale mojego gina tak lubie i stwarza taka atmosfere ze nie ma to fla mnie problemu troche gorzej jak mam takie normalne badanie gdzie glowe mi pcha miedzy nogiNA mnie te usg tez nie robi juz wrazenia - chociaz duzo bardziej wole miec te niebieskie spodniczki niz jak ide do miejscowego gina i tych spodniczek nie ma, wtedy zawsze zakladam sukienke i tylko poddzieram kiece
reklama
Ty to też widzę jak otwarta księga ja to samo mam. albo jestem szczęśliwa i dobrze się czuje fizycznie bo nic mnie nie boli, albo czuję się źle i mam dołka. U mnie nie ma pośrednio mam wrazenie, że mam tak nasrane w głowie jak już dawno nie miałam. Ale myślę, że nam po prostu bardzo zależy na dziecku i też stąd to wszystko. Też mi ciężko znaleźć ta wiarę. Pierwsze dwa transfery jak pamiętam to byłam taka nieswiadoma. Mnie martwi brak możliwości podejścia do kolejnej stymulacji z powodów finansowych. Tak czy siak to myślę, że jesteśmy mega silne babkiPowiem ci ze ja tez mam chwile (jak np dzisiaj bo z moja mam jest ok ja po zabiegu no i okropny mialam czas ostatnio) ze sie zapominam i sie ciesze ze wszystkiego a za chwile taka przytlaczajaca mysl jak bys mlotem w glowe dostala ze z czego ja sie ciesze jak najgorsze przede mna ;( I nie wiem jak ty ale za pierwszym razem jakos ten transfer byl taki ze wierzylam nooo drugi tez ale teraz za kazdym kolejnym razem niestety coraz trudniej znalezc mi ta wiare ;(
bazylia128
Fanka BB :)
noooo albo jak u zwyklego gina ja leze na lezance a on sie opiera o moje kolana MAJTA tam w srodku i patrzy sie na mnie gadaHehe ja tez mam te jednorazowe spodnice.Ale mojego gina tak lubie i stwarza taka atmosfere ze nie ma to fla mnie problemu troche gorzej jak mam takie normalne badanie gdzie glowe mi pcha miedzy nogi
Ananasowa93
Nie płacz i nie stresuj się bo to w niczym nie pomaga a może tylko zaszkodzić bądź spokojna mysle ze możesz dwa razy dziennie dopochwowo po jednej tabletce a nawet 3 razy dziennie po jednej a dwie możesz łyknąć. Nie ma innej rady. Wiem na pewno ze dopochwowo działa szybciej i skuteczniej. Zaszkodzić tym sobie nie możesz ewentualnie pomoc. Z tego co tu czytam to 95% dziewczyn ma zalecany estrofem dopochwowo i ja tez tak miałam. Moje endo ładnie rośnie na naturalnym a na sztucznym to już w ogóleTylko doustnie. Do 8dnia było super 7, a później 13 tylko 8. Zwiększenie leków i znów tylko 8 [emoji24]
Najgorsze że na naturalnym w dniu transferu miałam raz 9 raz 10. A po stymulacji to chyba i 11 [emoji24]
Dziś byłam u innej i mi powiedziała że czasem na naturalnym lepiej jest niż na sztucznym. A ja się uparlamm na ten sztuczny bo dwa razy na naturalnym nie udało się. Myślałam że na sztucznym to nie ma siły żeby było coś nie tak. Że leki wszystko regulują.
Jak zwykle chciałam być najmądrzejsza i znów po nosie dostałam
Tylko tak bardzo mi szkoda tego cyklu po histeroskopii...
Poryczalam się w gabinecie, pocieszała mnie że 8 to nie tragedia ale jakoś tego nie czuje [emoji24][emoji24][emoji24]
bazylia128
Bardziej nasrane w glowie napewno nie masz prawda @fredka84 ? Ja tez nie za bardzo chce podchodzi do transferu w tym samym cyklu co moja łajza Wole zeby miala swoje swietoTy to też widzę jak otwarta księga ja to samo mam. albo jestem szczęśliwa i dobrze się czuje fizycznie bo nic mnie nie boli, albo czuję się źle i mam dołka. U mnie nie ma pośrednio mam wrazenie, że mam tak nasrane w głowie jak już dawno nie miałam. Ale myślę, że nam po prostu bardzo zależy na dziecku i też stąd to wszystko. Też mi ciężko znaleźć ta wiarę. Pierwsze dwa transfery jak pamiętam to byłam taka nieswiadoma. Mnie martwi brak możliwości podejścia do kolejnej stymulacji z powodów finansowych. Tak czy siak to myślę, że jesteśmy mega silne babki
Ja mam takiego mlodego-mlodszy ode mnie.Jest naprawde super nachawlic sie go nie moge i napewno do niego wroce.Ale jak ostatnio robil mi badanie ginekologiczne to ja na tym samolocie leze i tak mu bylo niewygodnie i nogi zacisnela a on chyc i za kolana mnie zozszerza i jeszcze pyta czy wygodnie.Ja ze NIE a on to bede szybki. Uwielbiam goscianoooo albo jak u zwyklego gina ja leze na lezance a on sie opiera o moje kolana MAJTA tam w srodku i patrzy sie na mnie gada
bazylia128
Ja tez bylam zakochana w swoim gametowym Dziewczyny tu widzialay jak zmienialam co wizyte ponczochy i podkolanowki jak do niego jechalam No majtkami sie pochwalic nie moglam Ostatanio bylam na nich obrazona ale mimo wszystko nie bede zmieniac lekarza i czuje u niego mega wsparcieJa mam takiego mlodego-mlodszy ode mnie.Jest naprawde super nachawlic sie go nie moge i napewno do niego wroce.Ale jak ostatnio robil mi badanie ginekologiczne to ja na tym samolocie leze i tak mu bylo niewygodnie i nogi zacisnela a on chyc i za kolana mnie zozszerza i jeszcze pyta czy wygodnie.Ja ze NIE a on to bede szybki. Uwielbiam goscia
Oj Wam chyba razem nie wyjdzie nam jak już pod koniec czerwca? Czy Ty jeszcze się zastanawiasz? Ja też czuję się tak , że jak z kimś podchodzę to mi się nie udaje i to chyba będzie piąty transfer tak jak u mnie?Bardziej nasrane w glowie napewno nie masz prawda @fredka84 ? Ja tez nie za bardzo chce podchodzi do transferu w tym samym cyklu co moja łajza Wole zeby miala swoje swieto
bazylia128
taaaak juz niestety 5 transfer ;( niby kto z @fredka84 betuje ten swietuje wiec niech ma dziewczyna swoj czas Dzwonilam ZNOWU do mojego dok i za tydzien wizyta - zobaczymy co dalej No i masz racje ja tez jak z kims podchodze ty niestety tylko innym gratulujeOj Wam chyba razem nie wyjdzie nam jak już pod koniec czerwca? Czy Ty jeszcze się zastanawiasz? Ja też czuję się tak , że jak z kimś podchodzę to mi się nie udaje i to chyba będzie piąty transfer tak jak u mnie?
reklama
Dziewczyny chyba cos wyzej pisaly ze naprzemiennie sie stosuje scratching z encortonema dlaczego lepiej nie robic sraczingu jak sie bierze encorton? Prosze odpowiedz bo mnie to bardzo inetresuje A u ciebie jak zazwyczaj jest implantacja czy beta zero? Pewnie przy takim AMH tez masz zawsze crio?
Tak zrozumialam ale mozliwe ze zle?
u mnie zawsze beta zero nigdy implantacji
Nigdy ciazy ani testu przy iui
Amh mialam pomiedzy 6-7 i to przed punkcja takze wysokie.
Niestety tylko crio
Raz probowalam sie dostac do badania klinicznego nad lekiem na implantacje ale niestety odrzucili mnie bo najpewniej bylby tylko crio a im wlasnie chodzilo o transfer od reki.
Takze tego SRACZING i encorton nie pomogl
Nk niby a normie
Intralipid bralam
Histero zrobione
Nie ma czego sie czepic
Podziel się: