@Waleczna36 ja z pierwszej stymulacji mialam 5 komorek i 5 zaplodnionych, jedna odpadla po 3 dobie i zostaly 4 blastki, teraz mialam zmienione kompletnie WSZYSTKO: leki, start od polowy cyklu, inny protokol, dodatkowe badania moje i bardziej sprecyzowane badania nasienia ze wzgledu na te poronienia (wszystko wyszlo bardzo dobrze u nas) do tego wymyslil jakies plukanie jajeczek ktore finalnie nie odszlo do skutku -
@Aduś16 moze popros o to plukanie tych trzech? mniejszych jajek? Pamietasz ze ty tez mialas innaczej niz zwykle od polowy cyklu strat stymulacji ? Ja tez- moze eksperymetuja wlasnie na nas ALE ja mialam sytuacje zupelnie odwrotną, bo pecherzykow duzo, komorek tez sporo a pozniej to widzialas co sie dzialo, 5 blastocyst z czego 4 odpadly w 6 dobie!!!! - to sie w glowie nie zdarza, do tego ciagle mieszanie w ilosci zarodkow z dnia na dzien. Pisz skarge ja bym pisala... Ja tego tak nie zostawilam i dostalam propozycje, wybralam i dzieki temu wiem ze ta jedna pozostala blastka jest zdrowa - chociaz i az tyle
U ciebie nie chce przedluzyc stymulki a mnie przeciagneli bo na ostatniej wizycie i tylko drugiej bo wiecej nie mialam nie bylo lekarza a co sie dzialo w labolatorium to juz tylko
nowy embriolog wie ;(