reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ej serio, ja nie wiem skąd Ty tych Twoich Hiszpanow bierzesz [emoji23][emoji16][emoji23]
Słowni i dokładni to chyba ostatnie co mogłabym o nich powiedzieć [emoji16]
Serdeczni, ciepli, wyluzowani owszem, ale wszystko zawsze jest na jutro czyli za miesiąc, a dokładnych Hiszpanow znam może troje [emoji23][emoji23]
Może to tych troje co ja z nimi pracuje :D Wiesz ja ich oceniam na tle Anglików jeśli chodzi o pracę a to zmienia postać rzeczy ;) Wszyscy pracują w IT może akurat branża wymagająca więc tacy się tam znaleźli :p Ja i tak ich uwielbiam!

reklama
W Invicta nie robia plukania pęcherzykow, nie mam nawet pojęcia w jakim celu się to robi
Po stymulacji jajników, za pomocą igły wkłuwanej do jajnika pod kontrolą ultrasonografii pobierane są komórki jajowe z pęcherzyków jajnika. Zasugerowano, że skuteczniejsze od samej aspiracji zawartości pęcherzyków jest aspiracja z ich przepłukaniem, co może prowadzić do uzyskania większej liczby komórek jajowych, a tym samym zwiększyć szansę na zajście w ciążę i posiadanie dziecka. Ta technika nazywana jest płukaniem pęcherzyków jajnikowych.
Mi tez moj lek tlumaczyl ze w jednym pecherzyku moze sie znajdowac wiecj komorek i to sie bardzo czesto zdarza tylko tzreba je przeplukac dosc upierdliwe dla wykonujacego ale u mnie juz sie nie nadawaly bo bylo ich za duzo...

reklama
Do góry