nieagatka
Fanka BB :)
Jakim cudem? To niemozliwe, że nie rosna jeśli jesteś na lekach. I co dalej? Kiedy wizyta?U mnie lipa, rzekomo nic więcej nie rośnie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakim cudem? To niemozliwe, że nie rosna jeśli jesteś na lekach. I co dalej? Kiedy wizyta?U mnie lipa, rzekomo nic więcej nie rośnie..
Niech to.....cholera ...U mnie lipa, rzekomo nic więcej nie rośnie..
Bardzo mi przykro:-( tule mocnoU mnie lipa, rzekomo nic więcej nie rośnie..
Usg robił jeszcze inny lekarz, na prawym widział 17mm i 12mm a na lewym dwa ale nawet ich zmierzyć nie chciał.. Stwierdził że tylko jeden zareagował na stymulacje.. Ten 12mm miał 9 dwa dni temu.. A ten 17mm miał 18 dwa dni temu więc ja już k...nic nie kumam.. Na lewym miał 10mm dwa dni temu a teraz niec chcial niż mierzyć nawet.. ta stymulacja to wogole jakiś cyrk..Jakim cudem? To niemozliwe, że nie rosna jeśli jesteś na lekach. I co dalej? Kiedy wizyta?
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale czasem mimo „dużych” pęcherzyków nie wyszykie są tak naprawdę dobrej jakosci. Ja miałam tak ze za pierwszym razem pobrano 24 pecherzyki i było prawie 23 tylko zdegenerowane itp ogolem 17dobrych. Potem zła byłam na lekarza bo na 16 pęcherzyków miałam tylko 6 dobrych komórek. Zakończył stymulację zbyt wcześnie „moim zdaniem” bo było bardzo duzo niedojrzałych pęcherzyków. Na oko było dobrze można było pobierać. Z tej stymulacji gorzej się zapładnialy komórki ale był jeden świetny embrion. Jeden jedyny. Na 6 komórek zaplodnily się tylko 3 z tych była jedna blastocysta. I tutaj nie ma reguł jak zwykle. Paradoksalnie pierwsza stymulacja poszła świetnie ale dziecka nie było:-)Usg robił jeszcze inny lekarz, na prawym widział 17mm i 12mm a na lewym dwa ale nawet ich zmierzyć nie chciał.. Stwierdził że tylko jeden zareagował na stymulacje.. Ten 12mm miał 9 dwa dni temu.. A ten 17mm miał 18 dwa dni temu więc ja już k...nic nie kumam.. Na lewym miał 10mm dwa dni temu a teraz niec chcial niż mierzyć nawet.. ta stymulacja to wogole jakiś cyrk..
Fuck...U mnie lipa, rzekomo nic więcej nie rośnie..
Wypadałoby zapytać co zrobili źle, bo do tej pory nie miałaś problemu z reka ja na stymulacje, prawda?Usg robił jeszcze inny lekarz, na prawym widział 17mm i 12mm a na lewym dwa ale nawet ich zmierzyć nie chciał.. Stwierdził że tylko jeden zareagował na stymulacje.. Ten 12mm miał 9 dwa dni temu.. A ten 17mm miał 18 dwa dni temu więc ja już k...nic nie kumam.. Na lewym miał 10mm dwa dni temu a teraz niec chcial niż mierzyć nawet.. ta stymulacja to wogole jakiś cyrk..
Wiem, z nimi się nie wykluce.. Myślę że przez to że tak późno włączyłam leki takie dziwne efekty są.. Czasu nie cofneWypadałoby zapytać co zrobili źle, bo do tej pory nie miałaś problemu z reka ja na stymulacje, prawda?
Tym razem przekombinowali i taki jest efekt. I moim zdaniem masz prawo się kłócić i pytac czemu ta stymulacja została przeprowadzona tak nietypowo, skoro wiedzą, że normalna dala efekt?
Wiem że są takie efekty że jest jeden ale dobry Ja ta Invicte bym do diabła poslala za te eksperymenty na mnie i wyciaganie kasy..Nie wiem czy to ma znaczenie, ale czasem mimo „dużych” pęcherzyków nie wyszykie są tak naprawdę dobrej jakosci. Ja miałam tak ze za pierwszym razem pobrano 24 pecherzyki i było prawie 23 tylko zdegenerowane itp ogolem 17dobrych. Potem zła byłam na lekarza bo na 16 pęcherzyków miałam tylko 6 dobrych komórek. Zakończył stymulację zbyt wcześnie „moim zdaniem” bo było bardzo duzo niedojrzałych pęcherzyków. Na oko było dobrze można było pobierać. Z tej stymulacji gorzej się zapładnialy komórki ale był jeden świetny embrion. Jeden jedyny. Na 6 komórek zaplodnily się tylko 3 z tych była jedna blastocysta. I tutaj nie ma reguł jak zwykle. Paradoksalnie pierwsza stymulacja poszła świetnie ale dziecka nie było:-)
Niemożliwe...U mnie lipa, rzekomo nic więcej nie rośnie..