Doris30:-)
Fanka BB :)
Tak dziśPowtarzałaś betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dziśPowtarzałaś betę?
A wiesz, że po hiszpańsku pomelo znaczy grejpfrut. A pomelo wogole tu nie ma? Pierwszy raz jadłam to w PL w Święta i faktycznie mega dobre, ale to jest chyba jakiś chiński wynalazek [emoji16][emoji23]Mi też smakują [emoji4]a pomelo uwielbiam, wiec liczę że się nie zawiodę tym nowy smakiem [emoji4]
Ja liczę od wagi z przed ciąży, ale czy to dobrze
Dobrze poprawię się ostatnio Cię słuchałam w rozmowach z psychologiem. Naprawdę fajne cykle ze specjalistami :-)Uwaga. Dziewczyny. Wreszcie coś dla was. Jeśli macie pytania do ginekologa i to eksperta i fest specjalisty to nie przegapcie i wrzucajcie Link do: 14.05 godz. 15:00 zadaj pytanie prof. A. Jakimiukowi ginekologowi; specjaliście w dziedzinie perinatologii
@kate_p7 a co ty się do mnie nie odzywasz?
Jeszcze trochę mam, zapraszamNo ja się ważyłam dzień przed punkcja żeby wpisać uczciwą wagę dla anestezjologa, wg wagi domowej mam -1kg, wg wagi u gin +0,5kg i tak się trzymam już prawie 4tyg. Ale dopiero teraz apetyt mi wrócił do normy więc zacznę tyć [emoji23] moja mama mówiła, że nie można jeść za dwóch bo ona ze mną przytyła 14kg i już miała problem zrzucić i wrócić do wagi sprzed ciąży, bo my się nie umiemy odchudzać [emoji12]
@Liliana87 Ty niedobra! Truskawki i to jeszcze tak serwowane i mnie nie zaprosiłaś? No nie! Nie wybaczam [emoji24][emoji24][emoji24] [emoji23][emoji23][emoji23] moja mama mi winogrona kupuje i jak ostatnio zobaczyłam, że kosztują 20 zł to mówiłam, że nie ma mnie tak rozpieszczać, a mama do mnie "to nie dla Ciebie tylko dla Kropka" [emoji23] i tu mi się argumenty skończyły [emoji12]
Jeszcze trochę mam, zapraszam
Hehe, tez do mamy powiedzialam,że za ta cenę ma nawet nie myśleć A ona,że to nie dla mnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No ja się ważyłam dzień przed punkcja żeby wpisać uczciwą wagę dla anestezjologa, wg wagi domowej mam -1kg, wg wagi u gin +0,5kg i tak się trzymam już prawie 4tyg. Ale dopiero teraz apetyt mi wrócił do normy więc zacznę tyć moja mama mówiła, że nie można jeść za dwóch bo ona ze mną przytyła 14kg i już miała problem zrzucić i wrócić do wagi sprzed ciąży, bo my się nie umiemy odchudzać
@Liliana87 Ty niedobra! Truskawki i to jeszcze tak serwowane i mnie nie zaprosiłaś? No nie! Nie wybaczam moja mama mi winogrona kupuje i jak ostatnio zobaczyłam, że kosztują 20 zł to mówiłam, że nie ma mnie tak rozpieszczać, a mama do mnie "to nie dla Ciebie tylko dla Kropka" i tu mi się argumenty skończyły
Na serio nie wiem po co Ci lekarze dają nadzieję, jak jej już nie maBędę trzymać kciuki za kokejne podejście. Jaki masz teraz plan?Tak dziś