reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja to wogole teraz zyje jak zombiak. Spac chodze po 2 w nocy, wstaje po 10:00. Jem co chce i o roznych porach, nie biegam, cos tam sobie tylko cwiczne, nawet cole wczoraj pilam i zajadalam sskittelsy po 1 w nocy ;) Zmuszam sie do mycia - normalnie padlo ze mnie jest ;)
Mam to samo 🤣🤣🤣w zeszłym tyg maialam taki dzień , ze myśle sobie / aaaa po co mam iść się kapać - nic nie robiłam , nigdzie nie chodziłam tylko z kuchni na sofę .. i nie poszłam 🤣🤣🤣 💩🙈

Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
Lekarz nie musi się zgodzić. Mam dwa takie nagrania, początkowo marudził ale go przekonałam. :)

Mam to samo 🤣🤣🤣w zeszłym tyg maialam taki dzień , ze myśle sobie / aaaa po co mam iść się kapać - nic nie robiłam , nigdzie nie chodziłam tylko z kuchni na sofę .. i nie poszłam 🤣🤣🤣 💩🙈
No dobra, ja sie przyznam ze tez tak mam 😂😂😂 i tez jem pierdoly, popijam winem, od jutra zdrowe życie 😂 bo właśnie skończyłam jeść chipsy 🤭🤫

Po co wogole dbac o siebie jak nie wiadomo kiedy z domu wyjdziemy ;) To samo mam z jedzeniem. Po co sobie zalowac ? Jem bo moge a co ;) Gorzej jakbym nie mogla jesc tak jak ostatnio to sobie nadrabiam ;) Zaraz pojde po lody bo jeszcze mam i posypie relanium 😅 😅 😅

Po co wogole dbac o siebie jak nie wiadomo kiedy z domu wyjdziemy ;) To samo mam z jedzeniem. Po co sobie zalowac ? Jem bo moge a co ;) Gorzej jakbym nie mogla jesc tak jak ostatnio to sobie nadrabiam ;) Zaraz pojde po lody bo jeszcze mam i posypie relanium 😅 😅 😅
O nieeeee.... przypomniałaś mi ze mam lody 😋😋😋🤤🤤🤤 relanium zreszta tez 😂😂😂

reklama
Do góry