Dajcie namiaryPewnie,ze wrócą kochana!! A ta joga podnosci jest mega relaksująca i bardzo dobra na różne fazy cyklu i różne schorzenia np. pcos, zastoje, skrzepy- generalnie na ukrwienie macicy
reklama
Mam to samo w zeszłym tyg maialam taki dzień , ze myśle sobie / aaaa po co mam iść się kapać - nic nie robiłam , nigdzie nie chodziłam tylko z kuchni na sofę .. i nie poszłamJa to wogole teraz zyje jak zombiak. Spac chodze po 2 w nocy, wstaje po 10:00. Jem co chce i o roznych porach, nie biegam, cos tam sobie tylko cwiczne, nawet cole wczoraj pilam i zajadalam sskittelsy po 1 w nocy Zmuszam sie do mycia - normalnie padlo ze mnie jest
motylek24
Fanka BB :)
Lekarz nie musi się zgodzić. Mam dwa takie nagrania, początkowo marudził ale go przekonałam.Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
No dobra, ja sie przyznam ze tez tak mam i tez jem pierdoly, popijam winem, od jutra zdrowe życie bo właśnie skończyłam jeść chipsyMam to samo w zeszłym tyg maialam taki dzień , ze myśle sobie / aaaa po co mam iść się kapać - nic nie robiłam , nigdzie nie chodziłam tylko z kuchni na sofę .. i nie poszłam
Ja wpisuje joga płodności i masz sporo różnych filmików, ważne żebyś znalazła coś, co będzie Ci odpowiadało. Ja np przez dwa dni zaczęłam ogólnie od jogi dla początkujących, żeby się w miarę nauczyć tych pozycjii, a później już szukasz kto Ci odpowiada najbardziejDajcie namiary
bazylia128
Po co wogole dbac o siebie jak nie wiadomo kiedy z domu wyjdziemy To samo mam z jedzeniem. Po co sobie zalowac ? Jem bo moge a co Gorzej jakbym nie mogla jesc tak jak ostatnio to sobie nadrabiam Zaraz pojde po lody bo jeszcze mam i posypie relaniumMam to samo w zeszłym tyg maialam taki dzień , ze myśle sobie / aaaa po co mam iść się kapać - nic nie robiłam , nigdzie nie chodziłam tylko z kuchni na sofę .. i nie poszłam
bazylia128
O widzisz chipsy - co to wogole jest kiedy ja to ostatnio jadlam Koniecznie musze to jeszcze nadrobicNo dobra, ja sie przyznam ze tez tak mam i tez jem pierdoly, popijam winem, od jutra zdrowe życie bo właśnie skończyłam jeść chipsy
O nieeeee.... przypomniałaś mi ze mam lody relanium zreszta tezPo co wogole dbac o siebie jak nie wiadomo kiedy z domu wyjdziemy To samo mam z jedzeniem. Po co sobie zalowac ? Jem bo moge a co Gorzej jakbym nie mogla jesc tak jak ostatnio to sobie nadrabiam Zaraz pojde po lody bo jeszcze mam i posypie relanium
32 i 3 dniA który to u Ciebie TC? Odpoczywaj dużo , chociaż tak jak piszesz przy małym dziecku to pewnie nie łatwe...
reklama
Yogayin fertility na YouTubeDajcie namiary
Podziel się: