reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni 😉 ja jestem

A Ty znowu tylko o tym alkoholu [emoji12][emoji12][emoji12]
[emoji6][emoji6][emoji6][emoji9]
@fredka84 duzo piecze może Ci podsunie jakoś pomysł [emoji6]
To co zrobie jak taka nadwyzka [emoji23]zawsze przed Wielkanoca prosimy o advocata zeby byl wlasnie na babke. Nie sprawdzalam, rodzice podali dwie butelki, a tu zonk i sa 4 [emoji16]

Kiedyś jadłam u psiapsioly takie małe ptysie z kremem adwokat ... matko jakie to było pyyycha [emoji3059][emoji3059]i podobno szybkie bo ciasto parzone jak na karpatke tylko wyciskać na blachę i przeciąć jak wystygnąć i między krem [emoji1786][emoji47][emoji1786]
Hmm brzmi smakowicie, zerke w necie [emoji16]

Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni [emoji6] ja jestem
Cudownie [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziekuje jestes kochana ;) patrz jak kupilam sobie buty do trekingowego biegania to ani razu ich nie moglam uzyc :biggrin2: tak powoli dochodze ale 💔
Pewnie,ze wrócą kochana!! A ta joga podnosci jest mega relaksująca i bardzo dobra na różne fazy cyklu i różne schorzenia np. pcos, zastoje, skrzepy- generalnie na ukrwienie macicy :)

Dziekuje jestes kochana ;) patrz jak kupilam sobie buty do trekingowego biegania to ani razu ich nie moglam uzyc :biggrin2: tak powoli dochodze ale 💔
Jeszcze je założysz 🙂! Co nas nie zabije, to nas wzmocni pamiętaj 😘
Wiem ze jest zle, przykro i smutno, ale trzeba iść dalej 😘
Wejdź na insta Agnieszki Maciag, ona tam daje fajne wpisy od kilku dni, na każdy dzień nowe zadania, jak się pogodzić z pewnymi sprawami na które nie mamy życiu wpływu. Myśle ze może Ci to zrobić dużo dobrego teraz 😘
W ogóle to polecam wszystkim ❤️

reklama
Do góry