reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni [emoji6] ja jestem
Brawo! Wywalczyłas! Dobra z Ciebie szefowa [emoji847][emoji847]

reklama
Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni 😉 ja jestem
No to super ;) Ciesze sie z Toba ;)

Jeszcze je założysz 🙂! Co nas nie zabije, to nas wzmocni pamiętaj 😘
Wiem ze jest zle, przykro i smutno, ale trzeba iść dalej 😘
Wejdź na insta Agnieszki Maciag, ona tam daje fajne wpisy od kilku dni, na każdy dzień nowe zadania, jak się pogodzić z pewnymi sprawami na które nie mamy życiu wpływu. Myśle ze może Ci to zrobić dużo dobrego teraz 😘
W ogóle to polecam wszystkim ❤
Juz mi ja raz polecalas chyba przepis na paste z kurkumy ;) I nawet moja pamiec wraca na wlasciwe tory ;)

Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.

Zazdroszczę tej opcji z owockami i warzywami [emoji8]. U nas warzywniaki do 16-tej czynne ale po pracy już wszystko takie zdechłe zostaje. A np jabłka z biedry mi nie smakują i wolę z warzywniaka [emoji846].
A u nas n8r ma rasowych warzywniaków. Jest mnóstwo małych targów czynnych do 13 i jak się nie obłowisz to zostaje market. Ja praktycznie kilka razy tam byłam tylko bo nie ma jak sie z czasem ułożyć. Dlatego warzywa owoce najczęściej kupuję w lidlu.

reklama
A tak w ogóle to wiem że ja wiecznie nie na tematy forumowe piszę, ale nie mam o czym innym Wam pisać jak o moich głupotach [emoji853].
Zaraz jakieś ciacho robię żeby codziennie po drożdżówki dla męża nie jeździć [emoji846]. No i żebym sama mogła je żreć [emoji12]
Ja końcówkę makowca przegryzam drożdżowym i już myślę o kolejnym[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry