reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni [emoji6] ja jestem
Brawo! Wywalczyłas! Dobra z Ciebie szefowa [emoji847][emoji847]

reklama
Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni 😉 ja jestem
No to super ;) Ciesze sie z Toba ;)

Jeszcze je założysz 🙂! Co nas nie zabije, to nas wzmocni pamiętaj 😘
Wiem ze jest zle, przykro i smutno, ale trzeba iść dalej 😘
Wejdź na insta Agnieszki Maciag, ona tam daje fajne wpisy od kilku dni, na każdy dzień nowe zadania, jak się pogodzić z pewnymi sprawami na które nie mamy życiu wpływu. Myśle ze może Ci to zrobić dużo dobrego teraz 😘
W ogóle to polecam wszystkim ❤
Juz mi ja raz polecalas chyba przepis na paste z kurkumy ;) I nawet moja pamiec wraca na wlasciwe tory ;)

Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.

Zazdroszczę tej opcji z owockami i warzywami [emoji8]. U nas warzywniaki do 16-tej czynne ale po pracy już wszystko takie zdechłe zostaje. A np jabłka z biedry mi nie smakują i wolę z warzywniaka [emoji846].
A u nas n8r ma rasowych warzywniaków. Jest mnóstwo małych targów czynnych do 13 i jak się nie obłowisz to zostaje market. Ja praktycznie kilka razy tam byłam tylko bo nie ma jak sie z czasem ułożyć. Dlatego warzywa owoce najczęściej kupuję w lidlu.

reklama
A tak w ogóle to wiem że ja wiecznie nie na tematy forumowe piszę, ale nie mam o czym innym Wam pisać jak o moich głupotach [emoji853].
Zaraz jakieś ciacho robię żeby codziennie po drożdżówki dla męża nie jeździć [emoji846]. No i żebym sama mogła je żreć [emoji12]
Ja końcówkę makowca przegryzam drożdżowym i już myślę o kolejnym[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry