Jutro idę pierwszy raz do pracy od 3 tygodni w zasadzie wszyscy pracują zdalnie z domu , ale ja muszę czasem tez być na miejscu , żeby sprawdzić czy możemy coś wysłać do klienta , ogarnąć zwroty i zorganizować kuriera. Rozmawiam dziś z szefem i jest nas tylko 5 osób i będziemy się zmienić kto o której zaczyna Także myśle , ze dam radę . A powiem Wam , ze już z chęcią wyjdę z domu...Po co wogole dbac o siebie jak nie wiadomo kiedy z domu wyjdziemy To samo mam z jedzeniem. Po co sobie zalowac ? Jem bo moge a co Gorzej jakbym nie mogla jesc tak jak ostatnio to sobie nadrabiam Zaraz pojde po lody bo jeszcze mam i posypie relanium
reklama
Ale to polecialo co???Ja dziś umowilam się wstępnie na prenatalne. Na razie wszystko ma działać. Oby to się nie zmieniło... W sumie dobrze, ze zadzwoniłam, bo mam już wstępnie zaklepany termin na pappę u dobrej lekarki. Dopiero na 27.04. Jakbym czekała to pewnie terminu by już potem nie było. Nifty mozna zrobić od ręki, tylko rano wystarczy zadzwonić na którą się przyjeżdża. Jakoś mi lepiej się zrobiło. Oby nic się nie wykrzaczyło do tego czasu.
No i skończyłam prawie królisię Jeszcze tylko te oczka i nosek wyhaftuję wieczorkiem, bo na razie są narysowane.
Tasza
Fanka BB :)
A jakie słodkości lubisz?[emoji6]Dobr wezcie juz nie piszcie o aktywnosci, bo zmeczylam sie od samego czytania [emoji23][emoji12]
Dajcie lepiej przepis na cos pycha slodkiego z advocatem, bo sie okazalo, ze mamy 4 butelki [emoji16][emoji16] Zrobie milion babek na swieta to jedna zuzyje, ale moze macie jakies ciekawe przepisy? [emoji16]
Tasza
Super[emoji3][emoji3][emoji3]Dziewczynki kochane udalo sie. Od piatku zamykamy. Jeszcze nikt nie wie tylko ja i szefostwo. Ja bede przyjeżdżać do firmy tylko ogarniac podstawowe sprawy i bede miała 100 %platne.Ulga dla mnie ale jeszcze nie moge nikomu mówić (tylko wy wiecie i moj maz) mam nadzieję ze wszyscy beda zadowoleni [emoji6] ja jestem
bazylia128
Ja mam L4 do piatku ale wiem ze mi przedłuża na miesiac ale co dalej ? U mnie firma stoi no bo niby jak maja zakładac fotowoltaikeJutro idę pierwszy raz do pracy od 3 tygodni w zasadzie wszyscy pracują zdalnie z domu , ale ja muszę czasem tez być na miejscu , żeby sprawdzić czy możemy coś wysłać do klienta , ogarnąć zwroty i zorganizować kuriera. Rozmawiam dziś z szefem i jest nas tylko 5 osób i będziemy się zmienić kto o której zaczyna Także myśle , ze dam radę . A powiem Wam , ze już z chęcią wyjdę z domu... ☺
Tasza
Chyba to kwestia woli, u mojego extra płatne grrrDziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
nieagatka
Wszystkieeee [emoji16][emoji23][emoji16][emoji23]A jakie słodkości lubisz?[emoji6]
Nie moga zawierac sera bialego ani maku, bo tego tu nie dostane. I nic konsystencja przypominajace budyn bleee....
Tasza
Tia... mądrości wypisujesz.... po prostu powiedz że chipsy w paczkach się skończyły a oleju i ziemniaków też nie masz...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji4]No dobra, ja sie przyznam ze tez tak mam [emoji23][emoji23][emoji23] i tez jem pierdoly, popijam winem, od jutra zdrowe życie [emoji23] bo właśnie skończyłam jeść chipsy [emoji2960][emoji2958]
Tasza
Chociaż wymieszaj go z kakaem[emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]Po co wogole dbac o siebie jak nie wiadomo kiedy z domu wyjdziemy To samo mam z jedzeniem. Po co sobie zalowac ? Jem bo moge a co Gorzej jakbym nie mogla jesc tak jak ostatnio to sobie nadrabiam Zaraz pojde po lody bo jeszcze mam i posypie relanium [emoji28] [emoji28] [emoji28]
reklama
Mi orbitrek pasuje, ale na normalnym rowerze uwielbiam jeździć a na stacjonarnym nie nawidzę także ten...
Ja mam to samo po ślubie kupiliśmy sobie z mężem takie same krosy a w tym roku nie będzie jeżdżenia... Ale za to w przyszłym roku z fotelikem na bagażniku będziemy jeździć
A bieżnia jest super, aż mi lepiej na duchu jak chociaż 20min. pospaceruje
Podziel się: