reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wszystkieeee [emoji16][emoji23][emoji16][emoji23]
Nie moga zawierac sera bialego ani maku, bo tego tu nie dostane. I nic konsystencja przypominajace budyn bleee....

No to w sumie albo muffinki albo jakieś tarty z owocami i bitą śmietaną??? A taką piankę lubisz- owoce, galaretka, żelatyna i kremówka- opcja na rześko albo kajmak, masa krówkowa, żelatyna, kremówka??? Do tego mogły by pójść orzechy i ajerkoniak[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Ja osobiście robię i lubię te przekładańce galaretkowo-piankowe. Każda kombinacja dozwolona[emoji6]

reklama
Ja głównie na biezni biegalam. Nie raz pisalam tu na forum ze tak wole bo raz ze nie chcialam upocona na wdychac sie powietrza i sie zaltwic to dwa lubialam wstawac o 5 rano i na 6 isc na silke przed praca - co za piekne czasy 😢

Spokojnie kochana, jeszcze do tego wrocisz ☺️ ja cały czas wierzę, że to dziadostwo szybko minie i wszystko zacznie się "bujać"... Ja już w łeb dostaje od tego zapuszkowania w domu 😣

@fredka84 oszczędności męża sprzed ślubu znalazły w końcu właściwą inwestorkę 😂

Ale to polecialo co??? ❤❤❤❤
No jeszcze chwila do tych badań, bo tak umawiam się z wyprzedzeniem😊
ale fakt, zleciało 😊
Licząc chociażby ilość transferów od września do lutego (znaczy 5, w tym start nowej procedury), to był bardzo intensywny czas i dużo się u mnie działo i dużo $ nam zniknęło z konta. Grunt, że pozytywnie 😊😊😊
Jak Ty sie czujesz?

Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
Mi gin nagrywał USG na płytę nawet sam z siebie, na ostatniej wizycie też chciałam żeby mężowi pokazać ale nie było za dobrze widać małego także nie było co nagrać. Ale myślę że powinien bez problemu się zgodzić.

No to w sumie albo muffinki albo jakieś tarty z owocami i bitą śmietaną??? A taką piankę lubisz- owoce, galaretka, żelatyna i kremówka- opcja na rześko albo kajmak, masa krówkowa, żelatyna, kremówka??? Do tego mogły by pójść orzechy i ajerkoniak[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Ja osobiście robię i lubię te przekładańce galaretkowo-piankowe. Każda kombinacja dozwolona[emoji6]
Sek w tym, ze to musi byc na cieplo, zeby alk wyparowal. [emoji16]

reklama
Do góry