reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystkieeee [emoji16][emoji23][emoji16][emoji23]
Nie moga zawierac sera bialego ani maku, bo tego tu nie dostane. I nic konsystencja przypominajace budyn bleee....

No to w sumie albo muffinki albo jakieś tarty z owocami i bitą śmietaną??? A taką piankę lubisz- owoce, galaretka, żelatyna i kremówka- opcja na rześko albo kajmak, masa krówkowa, żelatyna, kremówka??? Do tego mogły by pójść orzechy i ajerkoniak[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Ja osobiście robię i lubię te przekładańce galaretkowo-piankowe. Każda kombinacja dozwolona[emoji6]

reklama
Ja głównie na biezni biegalam. Nie raz pisalam tu na forum ze tak wole bo raz ze nie chcialam upocona na wdychac sie powietrza i sie zaltwic to dwa lubialam wstawac o 5 rano i na 6 isc na silke przed praca - co za piekne czasy 😢

Spokojnie kochana, jeszcze do tego wrocisz ☺️ ja cały czas wierzę, że to dziadostwo szybko minie i wszystko zacznie się "bujać"... Ja już w łeb dostaje od tego zapuszkowania w domu 😣

@fredka84 oszczędności męża sprzed ślubu znalazły w końcu właściwą inwestorkę 😂

Ale to polecialo co??? ❤❤❤❤
No jeszcze chwila do tych badań, bo tak umawiam się z wyprzedzeniem😊
ale fakt, zleciało 😊
Licząc chociażby ilość transferów od września do lutego (znaczy 5, w tym start nowej procedury), to był bardzo intensywny czas i dużo się u mnie działo i dużo $ nam zniknęło z konta. Grunt, że pozytywnie 😊😊😊
Jak Ty sie czujesz?

Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
Mi gin nagrywał USG na płytę nawet sam z siebie, na ostatniej wizycie też chciałam żeby mężowi pokazać ale nie było za dobrze widać małego także nie było co nagrać. Ale myślę że powinien bez problemu się zgodzić.

No to w sumie albo muffinki albo jakieś tarty z owocami i bitą śmietaną??? A taką piankę lubisz- owoce, galaretka, żelatyna i kremówka- opcja na rześko albo kajmak, masa krówkowa, żelatyna, kremówka??? Do tego mogły by pójść orzechy i ajerkoniak[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Ja osobiście robię i lubię te przekładańce galaretkowo-piankowe. Każda kombinacja dozwolona[emoji6]
Sek w tym, ze to musi byc na cieplo, zeby alk wyparowal. [emoji16]

reklama
Do góry