reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Mam dziś 18 dpt, beta bardzo ładna, progesteron tez, ale mam od 2 dni delikatne brązowe plamienie szczególnie z rana. Wizytę mam dopiero za 2 tyg, zastanawiam się czy któraś tak miala. W normalnej sytuacji już bym byla u lekarza. Jednak teraz się boje, zastanawiam się czy może to oznaczać coś poważnego i czy jednak nie podjechać dziś na usg...
Doradźcie coś...

reklama
Właśnie też rozważam, bardzo bym chciała ale widzę co się dzieję. Aktualnie czekam na okres. Od 2 dc mam brać estrofem. Wizyta w 14 dniu cyklu. I powiem Tobie zacznę ten estrofem brać i się przygotowywać, ale czy transfer zrobię nie wiem. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie . Estrofem odstawie i bez żadnej szkody dla organizmu. Także w tym cyklu to los zdecyduje czy będzie transfer. Mam parcie na dzidziusia wiadomo ale obecny czas jest okropny, strach się bać co może być. A wy jak myślicie dziewczyny ?
Jeśli jeszcze jesteś młoda to odłóż ten transfer. Jeśli wiek goni to nie czekaj:)

Do góry