Wziełam nie mam wyjścia. Telefon a kasują jak za normalną konsultację. No co zrobisz. Sama się nie będę leczyć. Ewentualnie mogę poszukać tego ,którego ręcę lecząSpora kwota za telefon daj znać co powie
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Ja czekam na @ i zaczynam przygotowania.Dziewczyny pomóżcie, właśnie zaczęłam cykl , w którym miałam podchodzić do kriotransferu, ale jak czytam rekomendację to wszędzie piszą, żeby transfer przełożyć, czy któraś z was mimo to podchodzi do kriotransferu?
Mam zrobione pieczarki to zrobię paszczeciki z pieczarkami i jeszcze nad drugim farszem pomyślę lubię coś mieszaćJa też w weekend robię bigoskupilam 3 paczki kapusty kiszonejbędzie jak dla wojska, ale damy radę na pewno
Niewiem tylko czy mi starczy życiaKiwi ma włoski
Powodzenia!!!!Brak kirów implantacyjnych - wlew, a później zastrzyki co trzy dni, pierwszy raz będę próbować z accofilem
Podobno pomaga Ja też będę brała, jeśli się doczekam w końcu
Pychota [emoji7]Ja robiłam wczoraj gołąbki, może i wyzwanie to nie jest ale czasu schodzi sporo [emoji1]
Rób rób, daj znać jak skończysz to od razu wpadam Ci na chatę [emoji12]. Uwielbiam paszteciki [emoji7]Mam zrobione pieczarki to zrobię paszczeciki z pieczarkami i jeszcze nad drugim farszem pomyślę lubię coś mieszać
@bazylia128 bo tam do ciebie osobiście wpadnę kuwa[emoji3590]. Nie odpuszczaj [emoji3590]
Będę cię codziennie gnębić [emoji3590]
Będę cię codziennie gnębić [emoji3590]
Hej dziewczyny. Mam dziś 18 dpt, beta bardzo ładna, progesteron tez, ale mam od 2 dni delikatne brązowe plamienie szczególnie z rana. Wizytę mam dopiero za 2 tyg, zastanawiam się czy któraś tak miala. W normalnej sytuacji już bym byla u lekarza. Jednak teraz się boje, zastanawiam się czy może to oznaczać coś poważnego i czy jednak nie podjechać dziś na usg...
Doradźcie coś...
Doradźcie coś...
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Jeśli jeszcze jesteś młoda to odłóż ten transfer. Jeśli wiek goni to nie czekajWłaśnie też rozważam, bardzo bym chciała ale widzę co się dzieję. Aktualnie czekam na okres. Od 2 dc mam brać estrofem. Wizyta w 14 dniu cyklu. I powiem Tobie zacznę ten estrofem brać i się przygotowywać, ale czy transfer zrobię nie wiem. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie . Estrofem odstawie i bez żadnej szkody dla organizmu. Także w tym cyklu to los zdecyduje czy będzie transfer. Mam parcie na dzidziusia wiadomo ale obecny czas jest okropny, strach się bać co może być. A wy jak myślicie dziewczyny ?
Podziel się: