Nie dam rady ). W domu mam tylko kiwi ))Mam wyzwanie dla ciebie [emoji41][emoji41][emoji41]Zobacz załącznik 1097605
reklama
mary.m
Fanka BB :)
A ty widzę spać nie możesz, energia Cię roznosi.
Ja właśnie kawa w łóżku, prysznic , makijaż i won do roboty królu złoty. Ale dzisiaj Piątek weekandu początek mój ulubiony dzień. A na weekand poraz kolejny plan ten sam #zostanwdomu ).
Muszę jakieś kulinarne wyzwanie sobie znaleźć żeby czas zając. Jakieś pomysły ??
Planuję sernik z białą czekoladą i solonym karmelem - nie jestem mistrzynią pieczenia, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Kocham serniki
Sernik z białą czekoladą i solonym karmelem
Najlepszy sernik z białej czekolady uwieńczony solonym sosem karmelowym. Obłędny w smaku, słodki ze słonym akcentem, z orzeszkami.
www.mojewypieki.com
Ja
Zawsze łącze. Robię bigos i gołąbki razem więc pół dnia w kuchni ). Bigos by się przydał. Zapas jakiś trzeba zgromadzićJa robiłam wczoraj gołąbki, może i wyzwanie to nie jest ale czasu schodzi sporo
Ja tak szczerze do ciast to się nie nadaje. Potrafię 2 zrobić i zawsze się ich trzymam ).Planuję sernik z białą czekoladą i solonym karmelem - nie jestem mistrzynią pieczenia, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Kocham serniki
Sernik z białą czekoladą i solonym karmelem
Najlepszy sernik z białej czekolady uwieńczony solonym sosem karmelowym. Obłędny w smaku, słodki ze słonym akcentem, z orzeszkami.www.mojewypieki.com
2×1 od 2 dcJaka masz dawkę estrofemu?
No tak przy encortonie to bym nie ryzykowała, a ten accofil na co jest ??Póki co odwołałam wizytę, niby klinika na stronie ma informację, że pracuje normalnie, ale będę brać accofil, czyli co kilka dni muszę jeździć na pobranie krwi, pewnie też encorton. Wahałam się, ale jakoś czułam, że dla mnie tak będzie lepiej. Mam nadzieję, że może w następnym cyklu się uda podejść, max za 2, tyle jeszcze dam radę wytrzymać
gosian9535
Zaangażowana w BB
Invikta w WarszawieTo trzymam kciuki !! Daj znać co lekarz powiedział. A jaka klinika ??
gosian9535
Zaangażowana w BB
To tak jak ja2×1 od 2 dc
reklama
To chyba taki starndard. Powodzenia. Dawaj znać na bieżąco co i jak.To tak jak ja
Podziel się: