reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Bazylia posłuchaj w wieku 37 lat wszystkie zarodki mi padły byłam tak samo zalamana. W wieku 39 lat urodziłam dziecko poczęte naturalnie / ale zrobiłam histeroskopię w novum /. Przepchaj te jajowody ile razy możesz / miałam 3 hsg/ i uszy do góry. Natura lubi zaskakiwać.
Już właśnie kiedyś proponowałam Bazyli udrożnienie jajowodów. Teraz doktor P. z Lublina podobno prywatnie robi, może dają jakieś znieczulenie..

reklama
Udało się, dziś kierownik produkcji pisze maila do działu HR o wysłanie mnie na uwv ciążowe. Chyba się teraz boja, a kto wie ile moja firma pociągnie bo coraz częściej mówią o zawieszeniu działalności - mój mąż tez tam pracuje

Oczywiście zapomniałam dodać @Doraaa [emoji4]
Dobrze,ze się udało. Będziesz spokojniejsza;)

Hej dziewczyny. Mam dziś 18 dpt, beta bardzo ładna, progesteron tez, ale mam od 2 dni delikatne brązowe plamienie szczególnie z rana. Wizytę mam dopiero za 2 tyg, zastanawiam się czy któraś tak miala. W normalnej sytuacji już bym byla u lekarza. Jednak teraz się boje, zastanawiam się czy może to oznaczać coś poważnego i czy jednak nie podjechać dziś na usg...
Doradźcie coś...
Bardzo czesto pojawiają się plamienia. Czesto od aplikowanej luteiny. Jeśli nie ma boli oraz krwi to zazwyczaj nic groźnego.

Bazylia posłuchaj w wieku 37 lat wszystkie zarodki mi padły byłam tak samo zalamana. W wieku 39 lat urodziłam dziecko poczęte naturalnie / ale zrobiłam histeroskopię w novum /. Przepchaj te jajowody ile razy możesz / miałam 3 hsg/ i uszy do góry. Natura lubi zaskakiwać.
@Margit2018 miałaś mieć transfer przy kp? Czy coś mi się pomyliło. Ja czaję się na dogodny moment, teraz przez korona odpuszczam.

Hej dziewczyny. U nas piękne słońce. Ja rano bylam upuscic troche krwi. W ambulatorium pusto. Bylam jedna jedyna, dopiero po mnie zaczęli przychodzić ludzie ale wpuszczają po jednej osobie. Na mieście calkiem pusto. Kolejki do piekarni i mięsiarni, ale odstępy zachowane. Zrobilam sobie spacerek,żeby glowe przewietrzyć. Wczoraj jak mnie zaczęła boleć kolo 16 to do dzis.. dopiero co mnie przestała nawalac. Po krwi poszlam do pracy zrobic miejsce w biurku dla nowej pani za zastępstwo. Trochę poplotkowalam, ale generalnie urząd zamknięty, pustki.
Czytam,że takie pyszności gotujecie A ja nic. Wyjadam co jeat lub co mi rodzice podrzuca. Dobrze z nimi mam;) wczoraj dostałam szczawiową ( nigdy nie przepadałam A teraz mi smakuje) A potem mam miec dostawe i będzie fasolka po bretońsku. Wiem, ze wzdymajaca ale sobie nie odmowie porcyjki;) ale żeby nie bylo, ze nic nie robię to czeka na mnie kupa ciuchów do prasowania. I myślę,że pościel wypiore to mi na slonku wyschnie;)
Miłego dnia [emoji6]

I idę zdezynfekować auto teraz spirytusem, ale tylko auto 🤪💪
981D58CE-24BB-43D2-8404-391780DB9CB8.jpeg

reklama
Do góry