reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. [emoji1317][emoji1317] Wierze ze pomożecie [emoji173]️

Sprawdziłam swoje wyniki 18dpt tyle ze ja miałam podany 4 dobowy zarodek- beta 1309, ale są podane tez te normy dla tygodni, które no dosyć duża maja rozbieżność 🤷🏼‍♀️
IMG_2587.JPG

reklama
@Waleczna36 trzymam kciuki [emoji8]
@juchaa_87 noooo ale tak bez fotki ? Nooo wiesz [emoji41]
@E-lenna witam ponownie ;) ale fotkę też mogłabyś wstawić [emoji23] nacieszyć oko ;)

A ja tutaj Wam przedstawiam mojego Andrzeja 🥰 zaczęliśmy 20 tc [emoji7]
@Tasza albo mi się wydaje albo mamy „podobne” brzuchy [emoji23]

Jaka chudzina [emoji135]‍♀️🤷🏼‍♀️ ile kg na plusie?
U mnie 5[emoji33]

Jaka chudzina [emoji135]‍♀️🤷🏼‍♀️ ile kg na plusie?
U mnie 5[emoji33]
Szczerze to nie wiem 🤷🏼‍♀️ Zawsze ważyłam się w pracy (ale teraz mam zwolnienie więc nie mam jak się zważyć), a w domu wagi brak 😎 @Dakita30 już podsunęła mi pomysł, żeby użyć kuchennej 😂😂😂
Ale spasuje 😇 przyda mi się jeszcze 👍🏼

A 5 to jest Okk 👍🏼 Najważniejsze żebyś się dobrze czuła ;)

Czyli pięknie przyrasta! Super 🥰
Właśnie doczytałam, ze jednak nie do końca pięknie... ale chce wierzyć ze będzie dobrze, jak napisała @Murawa 😘

Pisałam ,by nastawić się na dwa scenariusze. Podałam przykład Pauliny ,bo nie wygląda to dobrze. Ja jednak chcę wierzyć zawsze do końca. Nie wiem, może głupia jestem🤷‍♀️ Każdy z nas jest inny.
Tu dodatkowo były dwa zarodki-więc to mogło coś zaburzyć. Ale na ten dzień beta powinna być dużo wyższa,aczkolwiek przyrosty są.Czas pokaże.

Podczytuje was o wysokości progesteronu itd., kurde ja biorę 3x2 luteiny i estrofen 2x1. W 13 dc mialam 0,7. W 29dc miałam transfer, nie wiem jaki Progesteron wtedy był. Niedbała powiedziała, dawkowanie przepisane mam standardowe. Od jutra jeszcze jest włączony prolutex 7 zastrzyków. Kurde mam się martwić, tym dawkowaniem? W sensie że jest za małe. Czy nie, bo się teraz zestresowałam ☹... Co myślicie?

Wiórka oznacz sobie tego proga dziś , to będziesz wiedziała ,czy ewentualnie coś dołożyć. Tak w ciemno to ja bym nie dokładała :)

Dzień dobry Dziewczyny!
Miłego dnia Wam życzę.😘😘😘

Ja dzisiaj muszę zadzwonić do endo po receptę-bo na wizytę teraz nie ma co liczyć 🙁

Wszystkim ciężarnym bardzo współczuję teraz tych stresów przez to dziadostwo:oops::oops::oops: My stoimy kuwa w miejscu a Wy martwicie się o badania itd.😟

Dzień dobry Dziewczyny!
Miłego dnia Wam życzę.[emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dzisiaj muszę zadzwonić do endo po receptę-bo na wizytę teraz nie ma co liczyć [emoji853]

Wszystkim ciężarnym bardzo współczuję teraz tych stresów przez to dziadostwo:oops::oops::oops: My stoimy kuwa w miejscu a Wy martwicie się o badania itd.[emoji45]
Witaj!
Dziękuję i również miłego dnia;)
No dla wszystkich to jest teraz ciężki czas, każdy sie o coś martwi ;( wczoraj czytalam wypowiedź jakiegoś psychologa,ze najgorsze przed nami.. bo etap wyparcia problemu już był, i leciały teksty "Jaki koronawirus, przecież grypa grozniejsza , nas ominie" , potem obrocenie sytuacji w żart i walenie tysiacami memów, żeby to jakoś przetrwać a teraz już zacznie się prawdziwe zmartwienie i nieogarnianie rzeczywistości.. bo dociera do nas,ze zostaliśmy jakby odcięci od służby zdrowia...od pracy, a co za tym idzie pieniędzy, "od powietrza"... Ehhh. Musimy to wytrwać. Dobrze,ze możemy sobie tutaj porozmawiać. [emoji8]

Witaj!
Dziękuję i również miłego dnia;)
No dla wszystkich to jest teraz ciężki czas, każdy sie o coś martwi ;( wczoraj czytalam wypowiedź jakiegoś psychologa,ze najgorsze przed nami.. bo etap wyparcia problemu już był, i leciały teksty "Jaki koronawirus, przecież grypa grozniejsza , nas ominie" , potem obrocenie sytuacji w żart i walenie tysiacami memów, żeby to jakoś przetrwać a teraz już zacznie się prawdziwe zmartwienie i nieogarnianie rzeczywistości.. bo dociera do nas,ze zostaliśmy jakby odcięci od służby zdrowia...od pracy, a co za tym idzie pieniędzy, "od powietrza"... Ehhh. Musimy to wytrwać. Dobrze,ze możemy sobie tutaj porozmawiać. [emoji8]

Obawiam się, że masz rację Lilianki. Ja już dostaję na głowę. A od piątku siedzę w domku. I to rozdwojenie najgorsze jest. Chcę wrócić do pracy i się boję. Nic. Będziemy wszyscy musieli chyba nauczyć się trochę inaczej żyć.
Paśnik zaczyna przyjmować od kwietnia pacjentki, co daje mi jakąś nadzieję, że kiedyś to się skończy i może nie będzie trwało do końca roku☹️☹️☹️ Też czekam na telefon od nich. Byłam 113 na liście rezerwowej 😱a teraz ruszyły pacjentki z marca dopiero...

reklama
Obawiam się, że masz rację Lilianki. Ja już dostaję na głowę. A od piątku siedzę w domku. I to rozdwojenie najgorsze jest. Chcę wrócić do pracy i się boję. Nic. Będziemy wszyscy musieli chyba nauczyć się trochę inaczej żyć.
Paśnik zaczyna przyjmować od kwietnia pacjentki, co daje mi jakąś nadzieję, że kiedyś to się skończy i może nie będzie trwało do końca roku[emoji3525][emoji3525][emoji3525] Też czekam na telefon od nich. Byłam 113 na liście rezerwowej [emoji33]a teraz ruszyły pacjentki z marca dopiero...
A myślisz,że ruszy w kwietniu? Że to się jednak nie przesunie? ;( Oby nie.. wszedzie się porobią takie kolejki, w każdej przychodni, szpitalu.. ludzie będą sflustrowani i będą się wszedzie kłucić. Ciężki czas przed nami. Ale trzymam kciuki,żeby się jak najszybciej to skończyło i abyście mogly wreszcie stanąć do walki. Czlowiek cale Zycie zabiegany, czasu mu na wszystko brakuje, nie raz mówił,ze doba mogłaby mieć 48h A jak przyszło nam miec dużo czasu w zamknięciu to się ogarnąć nie moze, jakiś paraliż mózgowy.. Ja tak mam..

Ostatnia edycja:
Do góry