reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. [emoji1317][emoji1317] Wierze ze pomożecie [emoji173]️

Sprawdziłam swoje wyniki 18dpt tyle ze ja miałam podany 4 dobowy zarodek- beta 1309, ale są podane tez te normy dla tygodni, które no dosyć duża maja rozbieżność 🤷🏼‍♀️
IMG_2587.JPG

reklama
@Waleczna36 trzymam kciuki [emoji8]
@juchaa_87 noooo ale tak bez fotki ? Nooo wiesz [emoji41]
@E-lenna witam ponownie ;) ale fotkę też mogłabyś wstawić [emoji23] nacieszyć oko ;)

A ja tutaj Wam przedstawiam mojego Andrzeja 🥰 zaczęliśmy 20 tc [emoji7]
@Tasza albo mi się wydaje albo mamy „podobne” brzuchy [emoji23]

Jaka chudzina [emoji135]‍♀️🤷🏼‍♀️ ile kg na plusie?
U mnie 5[emoji33]

Jaka chudzina [emoji135]‍♀️🤷🏼‍♀️ ile kg na plusie?
U mnie 5[emoji33]
Szczerze to nie wiem 🤷🏼‍♀️ Zawsze ważyłam się w pracy (ale teraz mam zwolnienie więc nie mam jak się zważyć), a w domu wagi brak 😎 @Dakita30 już podsunęła mi pomysł, żeby użyć kuchennej 😂😂😂
Ale spasuje 😇 przyda mi się jeszcze 👍🏼

A 5 to jest Okk 👍🏼 Najważniejsze żebyś się dobrze czuła ;)

Czyli pięknie przyrasta! Super 🥰
Właśnie doczytałam, ze jednak nie do końca pięknie... ale chce wierzyć ze będzie dobrze, jak napisała @Murawa 😘

Pisałam ,by nastawić się na dwa scenariusze. Podałam przykład Pauliny ,bo nie wygląda to dobrze. Ja jednak chcę wierzyć zawsze do końca. Nie wiem, może głupia jestem🤷‍♀️ Każdy z nas jest inny.
Tu dodatkowo były dwa zarodki-więc to mogło coś zaburzyć. Ale na ten dzień beta powinna być dużo wyższa,aczkolwiek przyrosty są.Czas pokaże.

Podczytuje was o wysokości progesteronu itd., kurde ja biorę 3x2 luteiny i estrofen 2x1. W 13 dc mialam 0,7. W 29dc miałam transfer, nie wiem jaki Progesteron wtedy był. Niedbała powiedziała, dawkowanie przepisane mam standardowe. Od jutra jeszcze jest włączony prolutex 7 zastrzyków. Kurde mam się martwić, tym dawkowaniem? W sensie że jest za małe. Czy nie, bo się teraz zestresowałam ☹... Co myślicie?

Wiórka oznacz sobie tego proga dziś , to będziesz wiedziała ,czy ewentualnie coś dołożyć. Tak w ciemno to ja bym nie dokładała :)

Dzień dobry Dziewczyny!
Miłego dnia Wam życzę.😘😘😘

Ja dzisiaj muszę zadzwonić do endo po receptę-bo na wizytę teraz nie ma co liczyć 🙁

Wszystkim ciężarnym bardzo współczuję teraz tych stresów przez to dziadostwo:oops::oops::oops: My stoimy kuwa w miejscu a Wy martwicie się o badania itd.😟

Dzień dobry Dziewczyny!
Miłego dnia Wam życzę.[emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dzisiaj muszę zadzwonić do endo po receptę-bo na wizytę teraz nie ma co liczyć [emoji853]

Wszystkim ciężarnym bardzo współczuję teraz tych stresów przez to dziadostwo:oops::oops::oops: My stoimy kuwa w miejscu a Wy martwicie się o badania itd.[emoji45]
Witaj!
Dziękuję i również miłego dnia;)
No dla wszystkich to jest teraz ciężki czas, każdy sie o coś martwi ;( wczoraj czytalam wypowiedź jakiegoś psychologa,ze najgorsze przed nami.. bo etap wyparcia problemu już był, i leciały teksty "Jaki koronawirus, przecież grypa grozniejsza , nas ominie" , potem obrocenie sytuacji w żart i walenie tysiacami memów, żeby to jakoś przetrwać a teraz już zacznie się prawdziwe zmartwienie i nieogarnianie rzeczywistości.. bo dociera do nas,ze zostaliśmy jakby odcięci od służby zdrowia...od pracy, a co za tym idzie pieniędzy, "od powietrza"... Ehhh. Musimy to wytrwać. Dobrze,ze możemy sobie tutaj porozmawiać. [emoji8]

Witaj!
Dziękuję i również miłego dnia;)
No dla wszystkich to jest teraz ciężki czas, każdy sie o coś martwi ;( wczoraj czytalam wypowiedź jakiegoś psychologa,ze najgorsze przed nami.. bo etap wyparcia problemu już był, i leciały teksty "Jaki koronawirus, przecież grypa grozniejsza , nas ominie" , potem obrocenie sytuacji w żart i walenie tysiacami memów, żeby to jakoś przetrwać a teraz już zacznie się prawdziwe zmartwienie i nieogarnianie rzeczywistości.. bo dociera do nas,ze zostaliśmy jakby odcięci od służby zdrowia...od pracy, a co za tym idzie pieniędzy, "od powietrza"... Ehhh. Musimy to wytrwać. Dobrze,ze możemy sobie tutaj porozmawiać. [emoji8]

Obawiam się, że masz rację Lilianki. Ja już dostaję na głowę. A od piątku siedzę w domku. I to rozdwojenie najgorsze jest. Chcę wrócić do pracy i się boję. Nic. Będziemy wszyscy musieli chyba nauczyć się trochę inaczej żyć.
Paśnik zaczyna przyjmować od kwietnia pacjentki, co daje mi jakąś nadzieję, że kiedyś to się skończy i może nie będzie trwało do końca roku☹️☹️☹️ Też czekam na telefon od nich. Byłam 113 na liście rezerwowej 😱a teraz ruszyły pacjentki z marca dopiero...

reklama
Obawiam się, że masz rację Lilianki. Ja już dostaję na głowę. A od piątku siedzę w domku. I to rozdwojenie najgorsze jest. Chcę wrócić do pracy i się boję. Nic. Będziemy wszyscy musieli chyba nauczyć się trochę inaczej żyć.
Paśnik zaczyna przyjmować od kwietnia pacjentki, co daje mi jakąś nadzieję, że kiedyś to się skończy i może nie będzie trwało do końca roku[emoji3525][emoji3525][emoji3525] Też czekam na telefon od nich. Byłam 113 na liście rezerwowej [emoji33]a teraz ruszyły pacjentki z marca dopiero...
A myślisz,że ruszy w kwietniu? Że to się jednak nie przesunie? ;( Oby nie.. wszedzie się porobią takie kolejki, w każdej przychodni, szpitalu.. ludzie będą sflustrowani i będą się wszedzie kłucić. Ciężki czas przed nami. Ale trzymam kciuki,żeby się jak najszybciej to skończyło i abyście mogly wreszcie stanąć do walki. Czlowiek cale Zycie zabiegany, czasu mu na wszystko brakuje, nie raz mówił,ze doba mogłaby mieć 48h A jak przyszło nam miec dużo czasu w zamknięciu to się ogarnąć nie moze, jakiś paraliż mózgowy.. Ja tak mam..

Ostatnia edycja:
Do góry