reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ręce mi opadają😭 w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić 😭 może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili
A diagnostyka, synevo , bruss itp ??

reklama
Dziewczynki ręce mi opadają[emoji24] w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić [emoji24] może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili
Zadzwoń do TestDna i oni cię poprowadzą do ich najbliższej placówki.

Tsh poniżej 0,002 świadczy o nadczynności.
Rozumiem, że ogólnie masz niedoczynność?

Ona jeśli dobrze pamietam to w ogóle nie produkowała ft4 hormonu tarczycy, czyli faktycznie jej tarczyca śpi mimo ze tsh pokazuje nadczynność.

U mnie dla przykładu w najgorszych czasach tsh wynosiło ponad 6 a ft4 praktycznie zerowe i tez niedoczynnosc

Nie wiem jak będzie. Piszę tylko to, co wczoraj wyczytałam na grupie. Babki dzwonią i umawiają. Jak będzie, to chyba nikt nie wie[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Wczoraj mówili w TV lekarze, że największy pik u nas ma być teraz w kolejnych 2 tyg. Ale czy im można wierzyć [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Jak ludzie będą spotykać się w święta a będą, to będzie kolejny pik.

reklama
Dziewczynki ręce mi opadają[emoji24] w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić [emoji24] może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili
Diagnostyka robi na pewno. Ja mieszkam 25km od Koszalina i u nas jest diagnostyka i robia normalnie. A jaki to hormon? Bo może na jakis się czeka dłużej..

Do góry